Sztárok és körmeik-Charlize Theron

Áprilisban mutatják be A Vadász és a Jégkirálynő című filmet, amiben Charlize Theron fogja játszani a gyönyörű, ám gonosz királynőt.
Charlize Theron 17 évesen megnyert egy szépségversenyt, majd modellként folytatta karierjét.
Eleinte csak kisebb szerepeket, és karakterszerepeket kapott, de 2004-ben igazán kiemelkedő alakítást nyújtott. A Rém című filmben, amelyért el is nyerte a legjobb női főszereplőnek járó Oscar díjat.

Charlize Theron nem csak szépségével emelkedik ki az Oscar díjas színésznők sorából, hanem megjelenésével is. Eleganciája megkérdőjelezhetetlen, köszönhetően annak is, hogy mindig előnyben részesíti az örök klasszikus fekete színt. De ez nem csak a ruhatárában nyilvánul meg, hanem a körmein is!  

Légy te is bátor és használj fekete lakkzselét! Hiszen ha a ruhatáradban elengedhetetlen, hogy legyen egy-két mindenhez passzoló ruhadarab, akkor ez így van a lakkzseléiddel is! Ha nem akarsz komor hatást kelteni, akkor mindenképp színes ruhadarabokhoz vesd be a fekete körmöket. Vagy egy teljesen fehér szettet is feldobhatsz fekete táskával és manikűrrel.

Ha attól félsz, hogy úgy fogsz kinézni, mint egy goth szubkultúrához közelítő gimnazista lány, akkor dobd föl egyedi köröm ékszerekkel a fekete színt. Kombinálhatod is a feketét hónap két trendszínével, az lilaakáccal, vagy az élénk zölddel is és így adhatsz sötét körmeidnek egy kis tavaszi hangulatot!

Ne riadj vissza a sötét körmöktől, legyél te is merészen elegáns!

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}