Sztárok és körmeik - Jennifer Lawrence

A hónap trendszínét, a Marsala-t nem más viselte a körmein, mint Az éhezők viadala sztárja! Az éhezők viadala sorozattól sajnos el kell búcsúznunk, hiszen nem régiben az utolsó része is mozikba került már, de szerencsére még jó pár díjátadón és interjún láthatjuk megjelenni Katniss Everdeen karakterét megformáló Jennifer Lawrence-t.
Jennifer három dologról lett híres a díjátadókon: mindig nagyon elegánsan jelenik meg, kifogástalan öltözékben, szeret hasra esni mindenki előtt, és a photo bombing nagy mestere. Vagyis annak, hogy a másokról készülő képet tönkre tegye. Ugrott már bele Sara Jessica Parker fotóiba például, de a legnevezetesebb eset, amikor Taylor Swift-tel készített interjú hátterében grimaszolt.

Kép forrása: glamouronline.comEzen a 2014-es Golden Globe díjátadón viselte a sokat vitatott ruhát. Egyes divatszakértők szerint tökéletes megjelenést kölcsönöz neki a fekete szalagokkal sávolt ruha. Mások szerint viszont ez csak egy lepedő pár szikszalag csíkkal...

Kép forrása: glamouronline.comRuhája lehet, hogy vitatható, ám körmeire érdemes odafigyelni! Először is arra, hogy olyan színt választott, ami se nem fekete, se nem fehér. Ez jó példa arra, hogy a ruhaszetthez passzoló köröm nem feltétlenül az azonos színeket jelenti! Akármilyen öltözéket fel lehet dobni egy aktuális trendszínnel!

A Marsala színt valahogy a bordó és a barna szerelem gyermekeként fogható föl, csakúgy mint annak a vörösbornak a színe, amiről elnevezték. Mélysége elegánssá teszi, de ugyanakkor a hétköznapi öltözékekhez is kifinomultan illeszkedik.

A Marsala önmagában is egy erős szín, így csak apró díszekkel érdemes feldobni, például pár strasszal, vagy szegeccsel, de figyelj oda, hogy ne vidd túlzásba a cicomázását! A közhelynek ebben az esetben is igazat kell adni: a kevesebb néha több!

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}