Sztárok és körmeik-Kate Winslet

Kate Winslet nevéről mindenkinek először a Titanic és Leonardo di Caprio jut eszébe. Nem véletlen, hiszen ebben a filmben, Leo oldalán vált közismertté.
Azóta már számos híresebbnél híresebb filmben szerepelt. Többek között A felolvasóban, amiért Oscar-díjat is kapott, az Egy makulátlan elme örök ragyogásában is főszerepet kapott, valamint A beavatott sorozatban is eljátszhatta eddig kétszer is  a főgonosz szerepét.

Idén Golden Globe-díjra jelölték legjobb női mellékszereplő kategóriában a Steve Jobs filmben nyújtott alakításáért. Persze nem ez az első alkalom, hogy neve a jelöltek listáján szerepelt, sőt eddig már 3 Golden Globe-díj nyertese volt. Sőt, a vasárnapi naptól egy újabb arany gömbbel lett gazdagabb, hiszen meg is nyerte kateriájának jelölését. Az eddigi gálákon megfigyelhető volt, hogy nude körmökkel szorongatta a kis szobrocskát. Sőt a Bazaar divatmagazin címlapjára készült fotókon is hasonlóan naturális színben pompáznak körmei.


A nude a természetes bőr színt jelenti. Így az egészen sötét kávészíntől a mogyorón át egészen a világos porcelán árnyalatig minden beleilleszkedik ebbe a kategóriába. Ezeknek is persze a legfinomabb, leghalványabb verziói sorolhatóak ide.

Természetesen magában is viselheted ezt a színt, ahogy Kate teszi, de azért ne félj attól se, hogy keverd kicsit a színeket. Egy halvány nude színt nyugodtan feldobhatsz egy erőteljesebb árnyalattal, mondjuk egy pasztelles rózsaszínt egy igazán sötét kékkel kombinálhatsz. Vagy egy halvány lazac színt feldobhatsz egy kis csillámlással. Diszkrét árnyalatokról van szó, tehát ha inkább ezt a tulajdonságát akarod kiemelni, ám mégis vágysz egy kis furfangra, amin megakad az ember szeme, akkor dobd fel körömékszerrel nude lakkzselédet. Kiemelkedik a kis ékszer a körömfelszínedből és csillogásával magára vonja a figyelmet az amúgy minimalista designba illeszkedő szín a figyelmet.Válaszd a Kate Winslet eleganciát és szurkoljunk együtt a színésznő további sikereiért!

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}