Sztárok és körmeik-Nia Vardalos

Nia Vardalos, elsőre lehet nem cseng ismerősen ez a név…de ha azt mondom Bazi nagy görög lagzi? Akkor ugye már mindenki tudja kiről lesz szó?
A szerelméért és függetlenségéért küzdő nő alakját formálja meg, igazán humorosan és iróniával megfűszerezve. Megjelenése is egyedi a színésznőnek karakteres arcának és dús, göndör hajának köszönhetően.  De most elárulunk egy titkot: hiába igazán görögös Nia megjelenése, ő már bizony Kanadában született, sőt már szülei is kanadai születésűek, de természetesen görög származásúak! Bár az biztos, hogy családja generációk óta büszke arra, hogy ők görögök. Valószínűlegez adhatta az alapötletét a Nia által rendezett és írt független filmnek.


A film újra aktuálissá vált, hiszen idén tavasszal jelenik meg a film második része, ezért érdemes figyelmünket újra Nia Vardalos felé fordítani. Egyik védjegye a színésznő élénkvörös rúzsa. Ha jobban megfigyeljük azt is észrevehetjük, hogy körmeit rendszerint tökéletesen passzolnak árnyalatban rúzsához. A vörös szín nagyon jól illik mind a sötétebb hajú és szemű, mind pedig a világos bőrű és világos hajú nőknek. A vörös egy igazán intenzív szenvedélyes szín, ami télen-nyáron, hétköznapokra vagy különféle alkalmakkor bevethető. Ráadásul a férfiak egyik kedvenc színe, amit szívesen látnak párjukon!

Vond te is magadra a figyelmet piros lakkzselés körömdíszítéssel!  Ha még inkább ki akarsz tűnni, akkor dobd fel egy apró köröm ékszerrel manikűröd vörös árnyalatát.

Ami ennél még jobb hír, hogy a március a Fiesta vörös szín hónapja, tehát akciósan juthatsz hozzá ezekhez az árnyalatokhoz! >>


Egy kis ízelítő a legújabb Görög moziból!


Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}