Tavaszi-nyári trend: uralkodik a Mentazöld!

Már javában a tavaszi heteket éljük és végre magunk mögött tudjuk az igencsak hosszúra és hidegre sikeredett telet. Végre megújulhatunk, felfrissülhetünk a tavaszi napsugarak adta kellemes meleg cirógatásától és levegőben már benne van a nyár kellemes ígérete. Ideje hát felkészülni az idei főszezonra!
A 2017-es évet a zöld élénk és megnyugtató színárnyalata fogja uralni mindenhol. Így ezért most ezt a színt fogjuk kivesézni mi is, méghozzá jó alaposan. A zöld szín vizsgálódásra, kísérletezésre és feltalálásra ösztönöz. Így a kreatív gondolatokat is magával hozza és ötleteket is meríthetünk belőle, vagy segítségével.

Ráadásul a zöld szinte mindenkinek egyből a kellemes tavaszi rét virágillatos, kellemes szellős emlékét idézi meg bennünk. És ki ne emlékezne egy ilyen kellemes emlékre szinte bármikor.

A mentazöld színárnyalat választásával mind a ruhaválasztás, mind pedig a kiegészítők (így a körömdíszítés) megválasztásánál lehetőséged van a kreativitásra és a kellemes megjelenés elérésére.

Szeretnél mentazöld színárnyalatokat, de nem volt még korábban zöld színű körömdíszítésed? Esetleg kicsit óckodsz tőle? Nem kell! Légy kísérletező és merj az újdonságokba belevágni, hiszen ezzel is felfedezhetsz olyan lehetőségeket, amelyeket korábban még nem mertél volna bevállalni vagy nem nyílt még rá lehetőséged.

Ám ha mindenképpen szeretnél biztosra menni, az élénk és erős mentazöld színárnyalatok helyett nyugodtan válassz tavasszal is a pasztell színárnyalatokat. Ez némiképp megtöri a mentazöld jellegzetes erős színuralmát, de nem veszít a többi színhez való viszonyulásából.

És igen, ahogy fentebb is íruk, a mentazöld kiváló partner! Számos színnel kombinálva kiváló összhang érhető el és nem kell hosszú napokat, heteket gürcölni, hogy passzoljanak egymáshoz az egyes ruhadarabok és kiegészítők. Ugyanez igaz a mentazöld körömdíszítés megtervezésére is. Bátran ajánljuk a mentazöld mellé a fehér, az égkék, a rózsakvarc és a lila pasztelesebb árnyalatait, hiszen ezek kombinációja is kiváló összhangban vannak egymással.

Nem kell lemondanod a mentazöld kísérletezésről idén nyáron sem, hiszen ez a színárnyalat idén nyáron ugyanúgy megállja a helyét mind a strandon, mind pedig egy jól légkondicionált belső térben, étteremben. A szellős nyári fehér ruhához egy mentazöld kis táskával és mentazöld körömdíszítéssel már csak egy dologra lehet csupán szükséged. Kitalálod, mi az?

Hát egy mentás hűsítő limonádé, ami a menta erejével még kellemesebbé és elviselhetőbbé varázsolják a nyári forró napokat!

Ne habozz hát tovább és válassz bátran mentazöld színeket, akár géllakkokból, akár zselékből vagy körömlakkokból, hiszen mindhárom alapanyag kínálatunkból széles választék áll a rendelkezésedre!

Tervezz és kísérlezett az idei tavaszi-nyári időszakban!

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}