Téli géllakkos körömdíszítések

Tudod már, hogy milyen lesz az idei téli körömdíszítésed? Tervezgeted már, de még nem jutott semmi használható az eszedbe? Mostani blogbejegyzésünk segít ötleteket, inspirációkat szerezni legújabb téli géllakkos körömdíszítésedhez.


A bordó, a vörös és a piros, mint biztos választás


Mint a legtöbb esetben, úgy a körömdíszítés világában is könnyebb és biztosabb a már jól bejáratott utat választva a biztos siker mellett dönteni. Téli géllakkos körömdíszítésnek választhatsz bátran bordó, vörös vagy a legnépszerűbb piros árnyalatok közül. Tuti nem fogsz mellé fogni és magabiztosságot fogsz sugallni vele.


 
A szürke 50+1 árnyalata

Mivel az idő is elég borongós és a táj is elég szürke a tél során, így a téli géllakkos körömdíszítésedet is könnyedén hozzáigazíthatod. Kombinálhatod a szürke több árnyalatát is egy körömdíszítésen, vagy feldobhatod egy kis csillogással, ragyogással is akár.Misztikus téli körömdíszítések

A legújabb Moonbasanails géllakkoknak és körömdíszítő kellékeknek köszönhetően könnyedén varázsolhatsz magadnak olyan körmöket is, amelyek sejtelmességet és látványos varázslatot tükröznek körömdíszítésednek. A nude színárnyalatokat alapul választva pedig szinte bármilyen más festés és csillámpor kiválóan feldobja majd a körömdíszítésed.Karácsonyra készülődve

Természetesen nem lehet elmenni a téli géllakkos körömdíszítések taglalása közben amellett sem, hogy bizony rohamosan közeledik az év vége és a legszebb és legjobban várt ünnep, a Karácsony. Karácsonyi géllakkos körömdíszítésed idén feldobhatod extrán csillogó géllakkok segítségével és akár nyomdázhatsz is rá vagy ami még egyszerűbb, Akril hatású matricákkal is feldobhatod körömdíszítésed megjelenését.

Hogyan használd Moonbasanails géllakkodat?

A géllakkozás roppant egyszerű, de nem árt menet közben a szabályokat és a lépéseket betartani ahhoz, hogy akár már elsőre is tökéletes eredményt érjünk el. Most néhány egyszerű lépésben összefoglalva itt is megtalálod a Moonbasanails géllakkok (6ml, hagyományos változat) használatának lépéseit.

  • Előkészítjük a körömlemezt (bőrfeltolás, bolyhosítás, polírozás, portalanítást).
  • Zsírtalanítjuk a körmöt Nail prep használatával, majd fokozzuk a tapadást leoldható bonderrel. A leoldható bonder, egy tapadást elősegítő anyag, ami segít abban, hogy tartósabb legyen a körömdíszítésed.
  • A leoldható bonder UV lámpa alatt köt meg, 3-6 perc alatt. (LED lámpa esetében ez akár 30 másodperc is lehet.)
  • A bonder megkötése után vidd fel az első réteg géllakkot. Ne vidd fel túl vastagon. Ha vastagon viszed fel, akkor előfordulhat, hogy kötés közben a géllakk megcsúszik, elfolyik. A géllakkot, határozott lakkozó mozdulatokkal vidd fel, ne maradjon levegő a zselé alatt, mert fellevegősödhet és így nem lesz tartós a géllakkos körömdíszítés. A géllakk UV műköröm lámpa fénye alatt köt meg 3-7 perc alatt. (LED lámpa esetében ez akár 30 másodperc is lehet.) A halványabb színek első rétegben nem fednek megfelelően, majd csak második rétegben.
  • A második réteg géllakkot is határozott lakkozó mozdulatokkal vidd fel. Ne legyen levegős, ne érintkezzen a géllakk a bőrrel. Ha mégis érintkezik, akkor kötés előtt narancspálca segítségével távolítsd el. A második réteg géllakk is UV műköröm lámpa alatt köt meg 3-7 perc alatt. (LED lámpa esetében ez akár 30 másodperc is lehet.) A géllakkot nem kell fixálni, csak abban az esetben, ha körömnyomdával szeretnél rá nyomdázni.
  • Végezetül, hogy tartósabb legyen a körömdíszítésed a két réteg géllakkot vond be egy réteg leoldható fényzselével. A fényzselé se érintkezzen a bőrrel. Kötés után zselészerű maradhat a teteje, amit fixálással el tudsz távolítani. Amennyiben leoldható, fixálásmentes fényzselét használsz, a fixálás nem szükséges.
  • A géllakk 2-3 hétig is tartós marad, körömlemezed a zselé alatt gyorsabban fog nőni, mert nem a körömlemezednek van természetes kopása, hanem a géllakknak.

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}