Téli zselés műköröm díszítések

Nincs még ötleted, hogy milyen körömdíszítésed legyen a télre? Most mutatunk néhány izgalmas példát arra, hogy körömdíszítésed hogy dobhatod fel és hogyan turbózhatod fel téli zselés műköröm díszítésed Moonbasanails termékekkel.


A szürke nem is annyira szürke vagy unalmas, ugye?


Mivel ilyentájt a környezet is leginkább a szürke színeket veszi fel és a sok esős-ködös napok hamar rányomják a bélyegét az ember hangulatára is. De ez nem jelenti azt, hogy zselés műköröm díszítésednek is unalmasnak kell lennie. Főleg, hogy nem 1-2 napra tervezed viselni, hanem ideális esetben 2-3 hétig. Dobd fel téli zselés műköröm díszítésed olyan megoldásokkal, amelyek a szürke egyeduralmát megtörik. Bátran használj csillámport, vagy csillámos színes zselét vagy géllakkokat. A szürke remek háttérszín is egyben így nagyon könnyű lesz rá dekorációt választani és helyezni.


 
Adj mattot a télnek!

Nem mindig kell, hogy a körömdíszítésednek a csillogásról és a ragyogásról kell szólnia. Mostani tippünk is ezt hivatott bemutatni, hiszen elegáns és még jobban szemet vonzó hatást érhetsz el, ha körömdíszítésed nem a megszokott és a többség által használt fényes és csillogó változattal rukkolsz elő, hanem bizony matt hatást biztosítasz téli zselés műköröm díszítésednek. Ezt a legkönnyebben a Moonbasanails Matt fedőzseléivel érheted el.


 
Jégcsapok a körmödön

A téli fagyos időben az egyik legszebb, ám legveszélyesebb természeti jelenség a jégcsap lehet. Téli zselés műköröm díszítésed ezt könnyedén visszaadhatja, hiszen a stiletto formával megvalósítható akár az is, hogy körömformád hajaz egy-egy jégcsapra. De ha megelégszel annyival, hogy a jégcsap, mint motívum vagy mint dekorációs elem van jelen, az is remek választás lehet.


 
Készülj fel időben a karácsonyra!

Az év legjobban várt és legszebb ünnepe, a karácsony is bizony nemsokára itt van, így nem lehet kikerülni ezt a témát sem téli körömdíszítés esetében. A karácsony rendszerint a csillogásról és a pompáról szól. A sötétben felsejlő kis csillanó fényjátékok és a melegséget sugalló fényeket is megidézheted körömdíszítéseden. De ha gyorsabb vagy egyszerűbb megoldást keresel, válassz bátran csillámos géllakkokat és dobd fel némi matricával vagy nyomdával a dekorációt. Különleges megjelenést érhetsz el fém díszítőkkel is.


 
Egyszerűen is lehet nagyszerű eredményeket prezentálni

Ha nem vagy oda a túlzott dekorációkért vagy a csili-vili körömdíszítésekért, akkor érdemes lehet kipróbálnod a klasszikus és letisztult irányzatot is. A szolidabb körömhossz barátságos megjelenést biztosít neked, illetve könnyebb hétköznapokat a mindennapi teendők ellátásában. Ha pedig igazán klasszikus megoldást szeretnél, akkor a bordó vagy a piros egy neked leginkább tetsző árnyalata a tuti választás.

Zselés műköröm elkészítése

Ahhoz, hogy valakinek tökéletes formújú és kívánt hosszúságú körömdíszítése lehhesen kell némi gyakorlat és kézügyesség. De ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne megtanulni! Most csak a legfontosabb lépéseket írtuk itt le ahhoz, hogy egy zselés műköröm alapot el tudjon valaki készíteni akár saját magának is.

  • Készítsd elő körmödet a körömépítéshez. Alaposan moss kezet, majd töröld teljesen szárazra tiszta törölközővel.
  • Használj Nail prep-et és Primert.
  • Reszelővel bolyhozd fel a körömlemez felszínét, majd portalaníts.
  • Helyezd fel a műkörömsablonodat az ujjaid végére, a körömlemez alá szorosan illeszkedve.
  • Vigyél fel egy kevés műköröm építő zselét, amit zselés ecseted segítségével a sablonon található jelölések segítségével teríts el.
  • Köttesd meg UV lámpád fénye alatt.
  • Óvatosan távolítsd el a sablont
  • Reszeld a kívánt formára a műkörmöd, ügyelve a C-ív kialakítására is.
  • Portalaníts!
  • Ezt követően pedig jöhet a díszítés és a dekorációk felhelyezése a kívánt formában.

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}