This is Halloween!

Eljön az év legrémisztőbb hónapjának, legborzongatóbb napja. A nap amikor legálisan rohangászhatnak vámpírok, szellemek és boszorkányok, a zombikról nem is beszélve. De a megjelenéshez elengedhetetlen a megfelelő körömdíszítés megléte is! Adunk pár borzasztóan jó tippet a tökéletes körömdíszítés kiválasztásához!

Csíkok és koponyák

Láttad már a Karácsonyi lidércnyomás című filmet? Nem? Akkor sürgősen pótold és készítsd el közben ezt a főszereplőről mintázott koponya körmöt. Össz-vissz két gél lakk színre lesz szükséged: feketére és fehérre, valamint egy díszítő ecsetet is vegyél elő.  

Fesd ki a körmeidet feketére, leszámítva a gyűrűset, amit fehérre kell kipingálnod. Ha megköttetted UV lámpa fénye alatt, akkor fehérrel húzz vékony csíkokat a fekete körmeidre. A fehérre pedig jöhet a képen látható koponya megalkotása. Jó munkát!


Pókos rémálom

Válassz egy narancssárga árnyalatot a Halloween gél lakk színek közül, ez lesz körömdíszítésed alapja. Majd egy fekete gél lakk és egy díszítő ecset segítségével a képen látható módon készítsd el a pók mintázatot. Figyelem, pókfóbiásoknak nem való!

Matt stiletoEgy extra hegyes, extra hosszú fekete zselés műköröm elkészítése után nincs más dolgod, mint fehér gél lakkal a képen látható mintákat felrajzolni a zselés műkörmödre. Utolsó simításként vigyél fel mattító fedőlakkot. Boszorkányos körmök, boszorkányos mintával!

Szerezd be Halloween körömdíszítésedhez az alapanyagokat webáruházunkból! >>
 

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}