Tiger eye gél lakk

A Tiger eye gél lakkok segítségével különleges fényjátékot varázsolhatsz körömdíszítésedbe egy kis trükknek köszönhetően. A Tiger eye gél lakkok hétköznapokon, de alkalmi eseményeken is kiválóan megállják a helyüket körömdíszítésed ékeként.
A Tiger eye (vagy más néven tigrisszem) gél lakk különleges hatást kölcsönöz gél lakkos körömdíszítésednek. A tigrisszem gél lakk arany csillanása mágnesként fogja vonzani mások tekintetét.

A mágnes segítségével a csillámló arany szemeket egy sávba tudod vonzani, amely ezt a különleges tigrisszem hatást fogja kelteni. A Tiger eye gél lakk két rétegben tökéletesen fed. Használata gyerekjáték és ha már volt korábban dolgod Moonbasa gél lakkokkal, akkor ez sem fog különösebben gondot okozni.

Tiger eye gél lakk

Csempéssz bátran te is némi különlegességet legújabb Tiger eye gél lakkos körömdíszítésedbe és élvezd a hatást akár 2-3 hétig is, amíg a körömdíszítésed tart.

A Tiger eye gél lakkok titka a gél lakk mellé mindenképp szükséges Szuper erős mágnesek egyikében rejlik. Ezen aprócska, de annál fontosabb kiegészítő eszköz nélkül nem fogod tudni körömdíszítésedbe belevarázsolni a látványos és „mozgó” fényjátékot. Bár maga a felmágnesezett fénysáv nem fog mozogni, mégis ahogy forgatod majd a kezed, úgy fog tűnni, mintha folyamatosan követne.

Tiger eye gél lakk színskála

A Tiger eye gél lakkok már számos színben és formában elérhetők a Moonbasanails.hu webáruház kínálatában. Számos alapszínnel és csillámos változattal is megörvendeztetheted magad. Az alap színek és alap effektes Tiger eye gél lakkok mellett már megjelentek a Tiger eye covering gél lakkok is, amelyek egyfajta fedő gél lakként töltik be igazán funkciójukat. Ezeket a gél lakkokat kedvenc hagyományos gél lakkodra kenve érhetsz el látványos eredményeket.

Tiger eye gél lakk

Nemrég pedig megjelent a legtöbb effektet magában foglaló gél lakk is, a Tiger eye Thermo gél lakk. Ez az a gél lakk, amely azon túl, hogy a szupererős mágnes segítségével fényjátékot varázsolhatsz a gél lakkba, ráadásul még a hőmérséklet változására reagálva képes színét változtatni, akár csak a Thermo gél lakkok.

Tiger eye gél lakk használata

A Tiger eye gél lakkok használata rendkívül egyszerű és bárki könnyedén elkészítheti saját Tiger eye gél lakkos körömdíszítését. Csupán egy Tiger eye gél lakkra és egy szupererős mágnesre lesz szükséged a már meglévő Gél lakk Induló készleted mellé.
  1. Cseppreszelő segítségével reszeld formára körmeidet, majd buffer segítségével bolyhozd fel körmöd felszínét. Nail Prep segítségével fertőtlenítsd a körmeidet.
  2. Használd a bondert egy rétegben. Köttesd meg UV lámpa fénye alatt. A bonder kétoldalú ragasztóként fog működni körömlemezed és tigrisszem gél lakkjaid között.
  3. Jöhet az első réteg Tiger eye gél lakk, köttesd meg UV lámpa fénye alatt.
  4. A második réteg megköttetése előtt használd a szupererős mágnest. Amilyen irányba fordítva használod, olyan irányba fog kialakulni a mintázat körmeiden. A mágnest nagyon közel pár milliméter távolságra kell tartani a körmöktől.
  5. Köttesd meg UV lámpa fénye alatt.
  6. Használj egy réteg Fixálásmentes, leoldható fényzselét a még ragyogóbb végeredményért.
A Tiger eye gél lakkokkal is, mint ahogy a többi Moonbasa gél lakkal is, rendkívül tartós, akár 2-3 hétig is tökéletes körömdíszítésed születhet.

Tiger eye gél lakk


Próbáld ki te is a Tiger eye gél lakkokat és alkoss rendkívüli körömdíszítéseket, akár már elsőre is. Kattints ide és nézd meg a teljes Tiger eye gél lakk színkínálatot.

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}