Tombol a nyár, viselj akvamarin színeket körmeiden!

A hűvös, szemet kápráztató drágakőről elnevezett trendszín, az akvamarin, nemcsak a nyári ruhatrendekben, de a körömdíszítésben is nagy szerep kap a nyár legforróbb hónapjaiban.

A vezető színárnyalatnak kikiáltott akvamarin, az eperfagyi mellett, igen meghatározó szerepet tölt be mind a 2015-ös nyári ruhadivatban, mind pedig a 2015-ös körömdivatban. A kellemesen hűs és megnyugtató kékes-zöld árnyalat választói biztos sikereket könyvelhetnek el maguknak, ha ezekben a színekben jelennek meg idén nyáron a vízpartokon, az utcákon sétálva vagy a munkahelyükön.

Az akvamarin színárnyalatot választóknak van egy nagyszerű hírünk: A #412-es Thermo lakkzselénk választása esetén olyan egyedi akvamarin körömdíszítésed lehet, amely másnak nem nagyon!

Hogy hogyan? A Thermo lakkzseléink nagy előnyei a többi lakkzselé családdal szemben, hogy a színüket a hőmérséklet változására megváltoztatják. Így ha a forró, homokos tengerparton megindulsz a hűsítő habok felé, körömdíszítések még kék színekben pompázhat, ám a kellemesen hűs megmártózást követően körömdíszítésed új színe tengerzöldre vált át! Majd pár perc napozás után Thermo lakkzselés körömdíszítésed ismét kék színben pompázik. Hát nem nagyszerű?

Egy ilyen trükkös fegyverrel akár a legújabb nyári szerelem is könnyebben felfigyelhet rád! ;)

Körömdíszítési tipp: Válassz magadnak akvamarin színárnyalatot idén nyáron és a vízpartok császárnéja válhat belőled. A nyár legforróbb hónapjainak meghatározó vezető trendszíne kiválóan használható a gleccser szürke és a 2015-ös év Marsala színárnyalataival egyaránt kombinálva.

Vásárlási segéd: Ne habozz tovább, azt hagyd meg a tengernek, te légy határozott és magabiztos és csapj le máris a legújabb trendszínre, az akvamarinra! >>

Akvamarin gél lakk színek

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}