Trendi megjelenés májusban is

Már tombol a jó idő, itt az ideje, hogy kiselejtezd régi ruhatárad és beszerezz pár új holmit a tavasz színeiben!
Májusban is két trend színt hozunk nektek, a barack színt és a búzavirág kéket.  Ez a két szín külön-külön is jól jól fog jönni ruhatáradban. A barack üdeségét még jobban hangsúlyozhatod a fehér színnel, vagy egy egyszerű fekete öltözetet is feldobhatsz vele.

Nem akarod a ruhatáradba becsempészni ezt a színt? A körmeid még lehetnek barackok! Fekete szetted tökéletes kiegészítőjévé válhat egy barack árnyalatú lakkzselé és egy azonos árnyalatú nyaklánc.

A barack mellé jól passzolnak a pasztell színek, tehát a tavalyi év nagy slágereiről sem kell lemondanod idén tavasszal és nyáron sem. Fesd körmeidet menta árnyalatúra, vagy halványkékre, rögtön igazán tavaszias hatást fogsz kelteni! Ráadásul ha ezekkel a vidám színekkel veszed körbe magad, az a hangulatodon is meg fog látszani.

Az elegánsabb vonalat képviseled? Akkor a búzavirág kék neked való! Ebben a színben a kosztümök is nagyon jól mutatnak. Tavasszal és nyáron egy ilyen árnyalatot sokkal szívesebben viselünk, mint a fullasztóan meleg feketét. Nude színekkel kiegészítve igazán vonzó lehetsz, és nem csak a munkahelyeden. Egy délutáni kávézáshoz, vagy egy kora esti koktélozáshoz is megállja a helyét a szetted.

És ami a legjobb: ez a két szín egymáshoz is passzol! Szerezz be egy sötétkék shortot, vagy szoknyát, mellé egy barack színű trikót vagy blúzt és már is vidám, trendi, tavaszias látványt fogsz nyújtani! Bátran vegyítsd ezt a két színt körmeiden is. Barack lakkzselédre fess kék díszítő zselével nonfiguratív mintát. A végeredmény igazán lenyűgöző lesz.

Legyen megjelenésed az évszakhoz passzoló májusban is!  

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}