Tükröm, tükröm mond meg nékem…

Tükröződő felület, mely szikrázó megjelenést biztosít és garantált lesz a feltűnő megjelenés vele. Mindez hogyan valósítható meg egy egyszerű gél lakkos körömdíszítésen? Nem kell hozzá semmi más, csak a mirror powder.

Eddig elég titokzatosan hangzik, hogy mi is az a mirror powder? Nem, nem egy tündérmese kelléke, hanem valami, aminek a manikűr asztalodon van a helye! Segítségével tükörfényes felületeket hozhatsz létre, mely egyedi megjelenést kölcsönöznek körmeidnek.

A tükörfényes felület létrehozásához nem kell boszorkányos taktikákat elsajátítanod, használhatod zselés műkörömre és gél lakkos körömdíszítésre is egyaránt. Nem kell semmi varázslat és csavar az elkészítéséhez, mindjárt meglátod te is milyen egyszerűen felvihető a mirror powder.

1. Készítsd elő körmeidet a szokott módon: körmök formára reszelése, körömlemez felbolyhozása bufferrel és nail prep használata.

2. Az általad kiválasztott színt vidd fel körmeidre, két rétegben és minden réteget köttes meg UV lámpa fénye alatt.
3. Vigyél felegy réteg fényzselét. Ha fixálásmentes, akkor jöhet is a pigmentport, ha fixálós, akkor használj a pigmentpor felvitele előtt gélfixálót.

4. Az ujjbegyed segítségével vegyél fel egy keveset a mirror powderből. Ha nem szeretnél nagyon csillogó lenni és könnyedén szeretnéd eltávolítani a kezedről a csillámló port, akkor használj gumikesztyűt. De még jobb megoldás, ha egy tiszta aplikátort beáldozol a cél érdekében! Mártsd az aplikátort a pigmentporba, és dörzsöld bele a pigmentport a körömlemezedbe.

5. Mini portalanító kefe segítségével távolítsd el a felesleges port, vagy finom púderecset használatával is megteheted mindezt.

6. Jöhet egy bő réteg fényzselé, a köröm széleit is zárd le vele, majd köttesd meg UV/Led lámpa fénye alatt.

Vagy kattints ide és nézd meg részletesebb útmutatónkat a Chrome mirror pigment porokról!

Máris kész a tükörsima, fémes csillogású felszín, melyen a nap sugarai tökéletesen szikráznak.

Hódolj te is a legújabb trendnek és szerezd be most a moonbasanails.hu webáruházból! >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}