Türkiz és csokoládé-megéri beszerezned!

A tejcsokoládé és türkizkő a június hónap trendszínei. Éppen ezért nem árt ruhatáradban is egy ilyen szettet összeállítanod. Ezzel a két árnyalattal nem csak külön-külön lehetsz trendi, hanem a két szín kombinációja is tökéletes külsőt eredményez számodra!

A tejcsokoládé mélybarna, meleg színe, mely mégis enyhülést hozhat egy fagyi formájában…neked is kedved támadt hozzá igaz? Akkor viseld ezt a szín bátran! Sokan félnek tőle, mivel a barnát egy semleges, unalmas színnek tartják, de ők nem tudják mit hagynak ki! A barna színnel természetes oldaladat hangsúlyozhatod. Ráadásul a barna szín nagy előnye, hogy a bőr színe, ezért egy barna bőr szandállal vagy táskával máris el tudod érni a kellő hatást.

A türkizkő zöldes vagy kékes árnyalatban is előfordul az ásványok világában. Éppen ezért, te is kiválaszthatod, hogy melyik árnyalata tetszik jobban neked, vagy melyik passzol hozzád jobban! Egy türkiz nyári ruha mindennél jobb, ráadásul nagyszerűen variálható ruhadarab. Ha egy esti randevú van kilátásba kapd fel egy magassarkú cipővel, pár finoman csillogó ékszer és már kész is a csábító szett. Esti sétákhoz tökéletes egy balerina cipővel és egy divatos kis kardigánnal.

Kombináld bátran a türkizt és a tejcsokoládét egymással. A már jól bevált türki rucidat dobd fel egy csokoládébarna övvel, saruval, vagy szandállal. Ha még természetesebb  hatást akarsz elérni fa gyöngyökből készült karkötővel egészítsd ki, vagy vigyél bronzos csillogást magadra fém karperecek segítségével. Barna táskád még jobban fel fogja dobni ezt a szettet, amivel a bulikban is, vagy csak egy fagyizás alkalmával is hódíthatsz.

Ráadásul még jobb, ha a két trendszín a körmeiden is visszaköszön. Szerezd be akciósan ezeket az árnyalatokat a hónapban és légy igazán trendi! >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}