Üde változás a ruhatáradban, ősszel!

A szeptemberi tuti párosunk a buja zöld és érzéki lila, amellyel most a ruhatáradat is könnyedén feldobhatod. A két szín külön-külön is fel fogja dobni a minden napjaidat, de együtt az igazi!

Először lássuk mit tartogat a bujazöld viselőinek. Mint a neve is utal rá, a zöld erős, mély, igazán fénylő árnyalatáról van szó, mint az orchidea húsos levele. Ezt a színt véletlenül se vegyítsd pasztell árnyalatokkal, mert mellette a többi szín sápatagnak fog hatni. Ha nem vagy a zöld szín feltétlenül elkötelezett híve, akkor gondolj bele mennyire egyedi lehetsz egy zöld táskával és rögtön meg fog jönni a kedved hozzá!

A lila szín ezer árnyalta közül most az enyhén rózsaszínbe hajlóra gondolj, ami felidézheti előttünk a fréziák, krókuszok és orgonavirágok színét. Kellemes szín, mely finom eleganciával vonja magára a figyelmet. Egy kellemes nyári ruhának ugyan olyan jól passzol ez az árnyalat, mint egy őszi kardigánnak, vagy sálnak.

Számos olyan esküvői dekorációt láthattál már, amin pontosan ez a két szín szerepel, ami azt jelenti, hogy a ruhatáradban is jól mutat ez a kombináció! Egy lila felsőrész, zöld ékszerekkel és táskával kiváló hétköznapi viselet lehet, vagy az esti borozós, csajos beszélgetés esetén is megállja a helyét.

Sőt, a körömdíszítéseden tökéletes páros egymás mellett a bujazöld és érzéki lila! A színkombinációval készített körömdíszítésedet töltsd fel képgalériánkba és mi jutalompontokat írunk jóvá, amit következő vásárlásod alkalmával beválthatsz.

Ráadásul most akciósan szerezheted be ezeket a színeket webáruházunkból! >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}