Üdítő minták nyári hónapokra 2.

Happy sticks

Az egyik legegyszerűbb minta, amelyet szinte lehetetlen elrontani, a pálcika. Válasszuk ki a színeket, attól függően, hogy milyen ruhához, mennyire sokszínű mintát szeretnénk. Elegáns, visszafogott, ugyanakkor nagyon ütős tud lenni a sima egyszínű flekkre húzott egyetlen vonal. A vonalat húzhatjuk a köröm felezője mentén, a mosolyvonalon, átlósan, keresztbe. Választhatjuk a piros-fehér, fehér-fekete, fekete-fémszín, fehér-csillámos kombinációkat, de aki szereti a nyár élénkebb színeit és a neonszíneket, bátran próbálkozhat ezekkel is. Ha nagyon elegáns manikűrt szeretnénk, a vonalat kirakhatjuk kristályokból vagy fémgombokból is.

Vidámabb és feltűnőbb változata a mintának, ha több pálcikát, azaz vonalat húzunk. Idén természetesen nagyon trendi, ha negative space alapra dolgozunk, de választhatunk valamilyen világosabb színt is: mimóza, rózsakvarc, égkék. Egyszerű a dolgunk, csupán néhány vonalakat kell húznunk a körmeinken, össze-vissza keresztül-kasul. Ha akarunk, többet, ha akarunk, kevesebbet, egymáson át vagy párhuzamosan, szögeket bezáróan. Akkor jó, ha a látvány olyan, mintha egy csomag Marokkó játék pálcikái lennének szétszórva a földön.

Játékos pöttyök

És íme, bár még csak finoman, megjelent a körömfestés legújabb trendje: minden körmünk úgy különböző, hogy közben egyforma! Miről is van szó, hiszen az, hogy minden köröm más színű, már évek óta divat... A játékos pöttyös mintában minden köröm alapszíne egyforma, de minden ujjon egyetlen pöttyöt helyezünk el úgy, hogy mindig máshova essen. Végighaladhatunk az óra járásával megegyező vagy épp ellenkező irányban a körömágy mentén, de tehetjük össze-vissza is.

Kagyló-körmök

Ahogy a hableány-körmök is divatosak idén, úgy nyernek egyre inkább teret a kagyló körmök is. A kagyló köröm lényege, hogy valamilyen semleges szín alól valamilyen formában kibukkan az izgalmas és színjátszós kagylóhéj-felület. Ehhez olyan színt kell választanunk, amely hasonlít a kagylók belső oldalán látható színjátszó és gyöngyházas felületre. Találhatunk ilyen lakkokat is, de a körömáruházak matricái között is biztosan szépségesekre lehet lelni egy kis kutatás után.

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}