Ünnepi fény és csillogás 2. rész

A karácsonyi és szilveszterre szánt körömdíszítési tippek sorozatunk második részéhez értünk, amiben további ötleteket és tippeket adunk arra, hogyan valósítsd meg a legszebb és a legtrendibb megoldásokat egyszerűen.
Nagy méretű glitterek

Az utóbbi években nagyon divatosak és mutatósak a glitteres körömlakkok. A lakkba kerülő glitterek nem szimpla fényes akrilfelületek, hanem maguk is változtatják a színeiket, vagy az alakzaton belül is eltérő árnyalatokkal/színekkel rendelkeznek.

Karácsonyra/Mikulásra például mindent visz az önmagában mintás, vörös glitteres vörös körömlakk, amely összességében egy mélységgel rendelkező felületet ad a körömnek. Érdemes vegyesen használni (4+1 felosztásban) valamilyen fémes vagy fehér körömdíszítéssel.

Az elmúlt évek nagy divatja az „anti-mintázás”, amely glitterekkel is nagyon szépen megcsinálható. Az egyik körömre világos alaplakkot viszünk fel sötét glitterekkel, a másikra a sötét glitterek árnyalatát visszaadó alaplakkot, a világos alaplakk színéhez igazodó glitterekkel. Ha ezt még tovább tudjuk fokozni egy harmadik vagy negyedik szín alkalmazásával, és így körbe „járatni” a színeket a körmökön, még bulisabb lesz a végeredmény.

Hópehely glitterek

Idén akár óriás méretű hópehely/hókristály glittert is választhatsz a manikűrhöz, hiszen a túlzások évét éljük! A nagy méretű hópelyhet nem „lapogatjuk” bele teljesen a díszítőzselébe, a szárait hagyjuk a levegőben. Így ugyan érzékenyebb a körömminta, de mutatósabb az eredmény.

Kristályok és strasszok

Ha már a nagy méretű csillogó díszeknél tartunk, az óriásglittereket már csak egy hajszál választja el a kristályoktól. Természetesen a kristály idén nem csak víztiszta lehet: dobjuk fel karácsonyi mintás körmeinket színes kövekkel! Az egyszerű, háromszög alakú fenyőfát kirakod zöld strasszokkal és máris ünnepi a minta!

Akril rátétek

Természetesen ne feledkezzünk el az akril karácsonyi mintás rátétek között se válogatni az ünnepek előtt! Ezek között is szép számmal találhatunk strasszos, fémes-fényes és persze tematikus (csizmácskás, sipkás, hópelyhes, télapos, tündéres stb.) formákat.

Ezek a kis rátétek manapság úgy néznek ki, mint az apró körömékszerek, igazán ízlésesek, mutatósak, ünnepiek, arany és ezüst színekkel, kristályokkal, glitterekkel és strasszokkal.

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}