Vadító tigrisszem körmök

Már unod a régi gél lakkjaidat? Már számtalanszor használtad ONE step és Thermo gél lakkjaidat és valami újat szeretnél helyette? Akkor megjött a felmentősereg! A Tigrisszem gél lakkoknak köszönhetően igazán egyedi csillanást és színeket vihetsz életedbe.
A Moonbasanails legújabb gél lakk családja a tigrisszem ásványról kapta a nevét. A kő jellegzetessége, hogy a sötétebb alapszínbe arany sávok vegyülnek és ez a kettő váltakozik, függően attól, hogy esik rá a fény. A tigrisszem gél lakknak köszönhetően neked is ilyen különleges hatást kelthetnek a körmeid.

A hamarosan elérhető újdonságnak köszönhetően körmeid olyan extra csillogásra és extra fényjátékra tehetnek szert, amit nem minden nap láthatsz ismerőseid vagy környezetedben. Az apró aranyszínű szemcsék fényjátéka egészen rendkívüli megjelenést kölcsönöznek a viselőjének, amivel akár percekig megbabonázhatsz szinte bárkit. 

Hogyan készíthető el ez a körömdíszítés?
Íme a tuti recept:

  1. Készítsd el a megszokott módon gél lakkos körmeid alapját. Reszeld cseppreszelővel formára a körmeidet, buffer segítségével bolyhozd fel a körmöd felszínét és használj Nail prepet.
  2. Vidd fel a Bonder réteget, majd köttesd meg UV lámpa fénye alatt.
  3. Jöhet az első réteg Tigrisszem gél lakk, ezt is köttesd meg UV lámpa fénye alatt.
  4. A következő réteg után, ne rögtön az UV lámpába tedd a kezed, hanem vedd elő a külön erre az alkalomra kialakított extra erős mágnest. Tartsd a mágnest pár milliméterre a gél lakk felé, kb. 4-5 másodpercig, mozdulatlanul. Már ekkor láthatod, hogy a kis csillogó arany szemek elkezdenek vándorolni a mágnes alatti sávba. FONTOS! A mágnes ne érjen bele a gél lakkba, mert akkor kezdheted a réteg felkenését újból!
  5. Köttesd meg UV lámpa fénye alatt, majd használj egy retegben Fényzselét. Gél fixáló segítségével távolítsd el a felső zselés réteget, ha fixálós fényzselét használsz. Végül pedig körömágypuhító olaj segítségével ápold ujjaidon a bőrt. Kész is vagy!


A minta annak megfelelően fog kialakulni, ahogyan a mágnest tartod. Tarthatod párhuzamosan a körmöddel, vagy arra merőlegesen és oldal irányokban is. Akár minden körmöd más mintázatot is ölthet magára a mágnes segítségével. Itt már tényleg csak a fantáziádra van bízva minden és hogy Te milyen mintázatot szeretnél körmeid fényjátékának kölcsönözni.

Figyelj minket folyamatosan, mert már csak pár nap és elérhető lesz valamennyi színárnyalatban a Moonbasanails Tigrisszem gél lakk családja!


Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}