Válassz körmöt bőrtónusodhoz!

Ha azt szeretnéd, hogy kiválasztott körmöd igazán harmonizáljon megjelenéseddel, és rád terelje a figyelmet, kihangsúlyozva előnyös tulajdonságaidat, akkor fontos, hogy ismerd a bőrtónusodat, és hogy melyik szín mutat igazán jól rajtad.
Segítségünkkel nem csak az aktuális trendeknek megfelelően tudsz majd színt választani, de hozzád tökéletesen passzoló körmökkel hangsúlyozhatod szépséged.
 
Hideg tónus

Ebbe a típusba tartozol ha, bőröd világos, és rajta az erek kékes színnel ütnek át és eredeti hajszíned is világosszőke. Barna vagy fekete haj esetén hajad inkább hidegebb, hamvasabb árnyalatú, és szemed világoskék vagy barna. A bőröd gyakran tűnhet sápadtnak, könnyen kipirosodik, a napon gyakran leégsz.Ha hideg tónusú a bőröd, hozzád leginkább a vörös, lila és kék színek illenek, illetve ezek hűvösebb árnyalatai, gyöngyházfényű színek közül pedig hagyományos fehér, illetve rózsaszínes árnyalatot válassz! A fém hatások közül az ezüst mutat majd a legszebben majd rajtad.
 
Meleg tónus

Ha a bőröd alapvetően sötétebb árnyalatú és a napon könnyen lebarnulsz, az ereid pedig zöldesebb színűek, akkor te meleg bőrtónusú vagy. Ha hajad eredeti színe vöröses, a szemed pedig kék, zöld vagy mogyoróbarna színű, akkor válassz sárga, narancssárga vagy zöld színeket körmeidre, gyöngyházszínű lakkokból pedig az ezüstös árnyalatokat részesítsd előnyben, habár a meleg bőrön a fehér is nagyon szépen mutat. A fém hatású lakkokból az arany a réz, és a rose gold áll a legjobban bőrtónusodhoz.


 
Semleges bőrtónus

Erre a bőrtónusra kevésbé jellemzőek a sötét árnyalatok, de a rózsaszínesség sem. Ha ebbe a típusba tartozol, abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy igazából minden jól áll neked, így kövesd bátran a trendeket, és kísérletezz a színekkel!
 
Aki bizonytalan a bőrtónusát illetően, az menjen biztosra: a letisztult francia manikűr és a nude árnyalatok mindenkinek jól állnak!

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}