Várd a tavaszt a lilásszürke színnel!

Mint minden évszakban, szükség van egy semleges árnyalatra, mint minden hónapban szükség van egy mindenhez passzoló trendszínre!
Mindenkinek kell, hogy legyen a szettjében egy szín, amit az élénkebb árnyalatokhoz fel tud venni kiegészítő színként. Ez általában a fekete szokott lenni, de tavasszal, lássuk be, egy világos árnyalatot sokkal szívesebben viselünk magunkon!

Ennek a színnek a klasszikus szürke képezi az alapját, a legneutrálisabb, fekete és fehér elegyítéséből létrejövő szín. Ez biztosítja neked a tökéletes alapot, mind az öltözködésben, mind a körömdíszítésben. A finom lila árnyalat teszi fel a pontot, az i-re. A lila szín feladata, hogy egyensúlyt teremtsen az értelem és érzelmek között, hatása valahol a nyugtató és az energetizáló között van. Ez az egyensúlyteremtő feladata itt is megjelenik: mielőtt még a szürke egyhangúságát megunhatnád, feldobja azt a lila érzéki, nőies lágyságával.

Ez a látványos, ám nem hivalkodó szín a szárított levendula színére emlékeztet, ami Provance ellenálhatatlanul bájos világát idézheti fel bennünk. Szűk, kövekkel kirakott utcácskák, antik bútorok mellett fodrozódó lilás függönyök lágysága köszön vissza hangulatában.

Körömdíszítési tipp: Ezt a finomságot adhatják vissza körmeid is, ha a jegeskávé egy lágy árnyalatát választod mellé. Vagy keverd a barack vagy menta egy árnyalatával a paszteles hatás kedvéért. De ha merészeb vagy, akkor a szürkés lilát egy élénk rózsaszínnel érdemes kombinálnod!

Vásárlási segédlet: A linkre kattintva kedvezményesen lehet a tiéd most ez az árnyalat! >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}