Vásárlásod most külön díjazzuk!

Szerezd be soron következő körömdíszítésed alapanyagait és kellékeit a Moonbasanails.hu webáruházban 2014. szeptember 5. és 2014. szeptember 14. között és most minden 6000,- Ft érték felett vásárlónk sorsoláson vesz részt, ahol értékes nyereményeket sorsolunk ki!
Ez a játékunk már lezárult!

A 4db lakkzselé nyertese: Szecskó Mónika
A pink mini műkörmös táska nyertese: Vaday Adrienn


A nyerteseknek ezúton is gratulálunk. A többiek se csüggedjenek, mert hamarosan ismét lesz játék! 

Vásárolj tudatosan és időzítsd körmös alapanyag és kellék beszerzéseid 2014. szeptember 5. és 2014. szeptember 14. közé, hogy eséllyel indulhass a nyereménysorsoláson, ahol minden 6000,- Ft összérték feletti megrendelőnk automatikusan részt vesz a játékban. A nyeremény, amellyel jutalmazzuk a nálunk vásárlókat 4db, a nyertes által szabadon választott, lakkzselé.

Mire kell figyelned, ha nyerni szeretnél?

  1. Vásárolj 2014. szeptember 5. és 2014. szeptember 14. között a Moonbasanails.hu műkörmös webáruházban bármely, raktáron lévő termékből legalább 6000,- Ft összértékben. (A szállítási költség nem számítható bele!)
  2. Akár több alkalommal is vásárolhatsz ezen időszakban, aminek köszönhetően nagyobb eséllyel indulsz a sorsoláson, hiszen ha minden vásárlásod során teljesíted az 1. pontban leírtakat, akkor a neved annyiszor fogsz szerepelni a „virtuális kalapban”, ahányszor vásároltál a webáruházból.
  3. Figyeld folyamatosan közösségi oldalainkat, ahol folyamatos akciókkal és kedvezményekkel találkozhatsz és a sorsolás végeredményéről is ott értesülhetsz első körben.
Vásárolj bankkártyával és nyerj egy pink mini műkörmös táskát!

Ha 2014. szeptember 5. és 2014. szeptember 14. között legalább 6000,- Ft összértékben vásárolsz és fizetéskor a gyors, egyszerű és biztonságos bankkártyás fizetést választod, akkor egy csodás pink mini műkörmös táska boldog tulajdonosává válhatsz.

 

A játék időtartalma: 2014. szeptember 5. – 2014. szeptember 14. éjfél
A sorsolás ideje: 2014. szeptember 16. (kedd délután)

 

Irány a webáruház, nyerni szeretnék! >>

Sőt, most még többet is a kosaradba tehetsz, hiszen most valamennyi lakkzselé -25%-kal olcsóbban beszerezhető!
Nézd meg, hogyan! >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}