Vegyél példát Drew Barrymoreról- pöttyökkel a vidámságért

Ezen a héten egy olyan színésznő körmeit nézzük meg alaposabban, akit már kislányként, 7 éves korában megismerhettünk a filmvásznon. Nem csak kedvességével és vidámságával hívja föl magára a figyelmet, hanem fiatalkori botrányai miatt is gyakran a médiafigyelem középpontjába került. A gél lakkos körömdíszítésére is érdemes egy pillantást vetni, amit akár te magadnak is elkészíthetsz saját otthonodban!
Drew már 11 hónaposan szerepelt egy reklámfilmben, ami nem csoda, hiszen már a dédszülei is a színészi pályán helyezkedtek el, csak úgy, mint szülei és nagyszülei. De az igazi áttörést a kersztapja, Steven Spielberg által rendezett E.T-a földönkívüli hozta meg neki, amiben a kislányt játszotta. Ám nem feltétlenül tett jót a kislánynak a korai hírnév, már 9 évesen alkohol problémákkal küzdött és a gimnáziumot sem tudta befejezni drogproblémái miatt. Szerencsére hatásos volt nála az elvonókúra és törekedett az életmódváltásra is ,jelenleg már boldog házasságban él és gyermeke is született.

 

Tudtad, hogy az édesanyja magyar származású, Makó Ildikó? Ezért félig-meddig Drew Barrymore ereiben is magyar vér csörgedezik.

Drew Barrymore2010-ben Golden Globe-díjat kapott a Két nő-egy ház című filmben nyújtott alakításáért. Ez a kevés kivétel, ami erősíti a szabályt. Hiszen ez a produkció egy dármai alkotás, ám inkább vígjátékokban tűnik fel. Láthattuk már A bambanőben, Az ötven első randiban, Zene és szövegben, valamint legutóbb a Kavarás című filmben is. Legújabb filmje 2016 június 2-án kerül a mozikba Máris hiányzol címmel. nem meglepő, hogy egy újabb romantikus vígjátékot fogunk tőle látni.

Ehhez a vidámsághoz és életenergiához, ami szükséges a filmek legyártásához és a díjátadókon való megjelenéshez, nem is csoda hogy egy igazán vidám körömdíszítést választ hozzá, a pöttyöket!

Nem véletlenül az egyik kedvencünk a pöttyös körömdíszítés, hiszen egyszerre látványos és egyszerű. Bárki el tudja készíteni saját otthonában is akár, ráadásul igazán gyorsan elkészíthető mintáról van szó, így nem kell órákat pepecselned gél lakkos körömdíszítésed elkészítésével, hiszen pár pont és már készen is vagy!

Drew Berrymore pöttyös gél lakkjaEgy gyorsan elkészülő mintáról van szó, ám ha szeretsz pepecselni, akkor nyugodtan válaszd a díszítő ecsetes, vagy plex tűvel történő megoldást. Mártsd a plex tűt, vagy díszítő ecsetet a gél lakk ecsetkéjébe és már kezdődhet is a pontozás. Arra figyelj, hogy próbáld meg a megfelelő mennyiségű festéket felvenni. Ha túl sok lesz, elfolynak a pöttyöcskéid, ha túl kevés, akkor gyakran kell megismételned a mártogató mozdulatot.

Nem érzed elég biztosnak a kezdet egy ilyen feladathoz? Nem gond, a Moyra mini pontozó lakkjai segítségével könnyedén, pillanatok alatt elkészítheted a pöttyöket körmeidre.

Egy igazán jó technika, ami garantáltan a hobbiddá is válik, a körömnyomdázás. Szerezd be a Moyra egyik alap körömnyomda szettjét és egészítsd ki a retro minta lemezzel, amin szabályos pöttymintákat találhatsz.

Sok? Kevés? Egymáson? Szétszórva? Teljesen mindegy hogyan viszed fel a mintát gél lakkos körmeidre, a lényeg, hogy neked tetszen. Elhelyezheted csak egyetlen ujjadra őket, a körmeid küldő szélére, vagy igazán sűrűn is lehelyezheted a kis pontokat.

Ne fogd vissza magad, pöttyözz bátran!

Melyik sztár körömdíszítéséről szeretnél még olvasni? Itt tudsz szavazni! >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}