Világító gél lakk

A világító gél lakkok segítségével olyan különleges, sötétben világító körömdíszítésre tehetsz szert, amely biztosan vonzani fogja mindenki tekintetét, akivel egy helyiségben tartózkodsz éppen.
A Moonbasa világító gél lakkok vagy más néven a Foszforeszkáló gél lakkok az igazán partarcok gél lakkja. Aki szereti a különlegességet, a feltűnést és szívesen van a figyelem középpontjában, annak ez a gél lakk kötelező, hogy ott legyen a körömdíszítő csomagjában.

A világító gél lakkok - mint ahogy a nevükben is benne van -, a sötétben képesek arra, hogy világítanak. Míg a többi, hagyományos gél lakkok erre nem képesek, addig a világító gél lakk rendkívül látványosan képes a sötétben is világítani. Így élvezheted körömdíszítésed olyankor is, amikor már minden más nem látszódik.

Világító gél lakk színskála

A népszerű színeket felsorakoztató világító gél lakkok már megérkeztek és a népszerűségüknek köszönhetően hamarosan újabb színek és variációk érkezése lesz várható. Az alapszínek után már most elérhető a különleges csillámos hatású világító gél lakk is, amely különlegessége abban rejlik, hogy csak a csillámok világítanak a sötétben. Ezáltal adva viselőjük számár még egyedibb és még látványosabb megjelenést. Persze arra is van lehetőség, hogy kombináld a világító gél lakkokat, így még látványosabb hatást érhetsz el.

Világító gél lakk


Próbáld ki bátran Te is, hogy elkészíted első világító gél lakkos körömdíszítésed és nem szólsz róla barátnőidnek. Majd egy sötét helyen (pl.: bár, mozi, stb.) megvillantod a körömdíszítésed. Tutira le fog esni az álluk a látványtól!

Világító gél lakk használata

A világító gél lakkok egyesítik önmagukban a Moonbasa gél lakkok valamennyi előnyét, hiszen elkészítésük roppant egyszerű és tartósságuk is elképesztő! Akár 3 hétig is képesek töredezettségmentesen és fényesen csillogni körmödön. Ráadásul a világító gél lakkok még egy pluszt is adnak a korábbiakhoz, ez pedig a tudományosabb nevén nem más, mint a lumineszcencia. Ez a fénykibocsátás egyik módja, amely nem jár hőtermeléssel.
  1. Miután tökéletesen előkészítetted a körmeid (bőrfeltolás, bolyhosítás, portalanítás) használj mindenképp Nail prep-et. Ez az előkészítő folyadék zsírtalanít és segít a jobb tapadásban.
  2. Vigyél fel egy vékony réteg Bondert. A Bonder egyfajta tapadást segítő, „kétoldalú ragasztóként” működő alapanyag. A Bondert UV lámpa fénye alatt hagyd megkötni lámpád teljesítményétől függően.
  3. Most jöhet az első réteg világító gél lakk! Az első réteget célszerű vékonyan felvinni. Ne aggódj, ha itt-ott nem fed tökéletesen, mert még egy réteget fog kelleni felvinni majd. Miután felvitted az első réteget, győződj meg róla, hogy nem érintkezett a bőröddel az anyag. Ha mégis, köttetés előtt Narancsfa pálca segítségével eltávolíthatod.
  4. Jöhet az első réteg köttetése UV lámpa fénye alatt. Mindig tartsd be a lámpád teljesítményének kötési idejét, hogy tartós és szép eredmény születhessen.
  5. A második réteget már picit vastagabban is felviheted. Majd ezt is köttesd meg UV lámpád fénye alatt.
  6. Végül pedig hogy körömdíszítésed tartós és még csillogóbb legyen használj egy rétegben Fényzselét (célszerű Leoldható fixálásmentes Fényzselét választani). A Fényzselét is köttetned kell UV lámpádban. Miután a köttetési idő letelt, gyakorlatilag kész is vagy, hiszen elkészült legújabb bulis körömdíszítésed!
A világító gél lakkok minél látványosabb világítása érdekében célszerű azokat „feltölteni”. Ez egy pár másodpercnyi napfény vagy közönséges lámpa fényéhez való közeltartást jelent. Mint bármely más foszforeszkáló tárgy, úgy a világító géllakk is csak egy bizonyos ideig képes az így elraktározott fénymennyiséget kibocsájtani. (Ez a Moonbasa világító gél lakkok esetében átlagosan 10-20 percet jelent.)

Világító gél lakk

Minél nagyobb fényhatás éri és minél több ideig a gél lakkot, annál fényesebben fog a sötétben ragyogni, világítani.

Próbáld ki te is a világító gél lakkokat és alkoss rendkívüli körömdíszítéseket, akár már elsőre is. Kattints ide és nézd meg a teljes Világító gél lakk színkínálatot.

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}