Vörös szín a hűvös novemberben

Novemberben már egyre kisebb kedvvel megyünk ki a hűvös, hideg levegőre. Ezért szükség van egy olyan színre, amely a szaunák barátságos meleg színét, vagy egy meleg, kandallós szoba hangulatát idézik fel. Novemberben éppen ezért a vörös cédrus vár rád!

A cédrus vörösfenyő félék családjába tartozó növény. Mint a fenyők általában, rendkívül hosszú életű növényfajta, tökéletes időtálló bútorok készítéséhez. Egy vöröscédrus ágy, egy étkezőasztal és máris meghittséget áraszt a lakás. A szaunák belső borításai is padjai is gyakran készülnek ebből a fa fajtából, ezért már ránézésre is a meleggel, forrósággal azonosítjuk. Valamint tükrözi az agyagos földdel, a természettel, anyagi világgal való kapcsolatot.

Az ősi indiánok füstjét gyógyító erejűnek tartották, valamint fertőtlenítő hatást is tulajdonítottak neki, ezért gyakorta elégették, vagy használták füstölőnek, ha betegség ütötte fel a fejét. Ráadásul a fáradt szellemnek, a túlzásba vitt gondolkodásnak is enyhülést hoz, könnyebbé teszi a szellemet.

A vörös szín Növeli a pulzust, serkenti a szívverést, életerőt sugároz, bárki erősebbnek, életrevalóbbnak érezheti tőle magát. Ezt a hatását az okozza, hogy nagy hatással van a vörös szín a pulzusszámra, így segít a vérkeringési zavarok leküzdésében.

Szerezz be egy cédrus boka csizmát, esetleg egy hasonló színű táskát is, rögtön meleg összhatást fog nyújtani novemberi szetted. Ráadásul feltűnés mentesen, elegánsan dob fel egy elegáns szövetkabátos szettet is.

Körömdíszítési tipp: A vörös cédrus gél lakk önmagában, vagy egy élénkebb árnyalattal is jól mutat.

Vásárlási segédlet: Szerezd be most akciósan a vörös cédrus árnyalatait! >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}