Wonder Woman színre lép!

A képregények a virágkorukat élik, Marvel vs DC párbaj zajlik a mozivásznak képernyőjén lassan több éve, és az őrületnek még koránt sincs vége! Eleinte csak a férfi szuperhősök divatja jelent meg, de itt az ideje, hogy a tesztoszteront ellensúlyozzuk egy kicsit! Nézzük meg Wonder Woman milyen körmökkel áll ki a világ elé!

Wonder Woman a DC képregények egyik első női főszereplő szuperhőse. 1941-ben jelent meg először, William Moulton Marston pszichológus fejéből pattant ki az ötlet. (Itt megjegyeznénk, hogy ugyanannak az emberről van szó, aki hazugságvizsgáló gépet is kifejlesztett!). A szupernő megalkotásához a görög és római mitológiát vette alapul, hogy egy domináns nőt alkothasson meg. Diana, az amazonok királynője, Hippolüté lánya és az Igazságliga alapító tagja, aki ostorával mindenkit igazmondásra kényszerít.

Ráadásul 2016-ban, a Batman vs Superman című filmben újra filmvászonra került Wonder Woman, sőt 2017-ben önálló filmet is fog kapni. És ki más játszhatná az amazont, mint egy egzotikus szépség. A szerepet az izraeli származású Gal Gadot kapta meg, aki 2004-ben elnyerte a Miss Israel címet. Eddig még nem sok filmben tűnt fel, de a Halálos iramban filmsorozatból biztosan mindenki emlékszik rá. Hogy tökéletesen felkészüljön a szerepre tanult kardforgatást a forgatás előtt, Jiu-jitsut, Kung fut és Kickboxot. Persze csak a filmvásznon ennyire harcias, a való életben egy gyermek édesanyja, aki szereti az elegáns ruhákat és mindig kifogástalanul elegáns a megjelenése.

 

Tudtad, hogy a színésznő 178 cm magas, ami amerikai viszonylatokban igen magasnak számít, főleg ha nőkről van szó. Ezért játszott a gimnázium kosár csapatában. Saját bevallása szerint rossz dobó volt, de védelemben tökéletesen helyt állt.”


A való életben persze mi nem rohangászhatunk  bőr miniszoknyás harci ruciban tiarával a fejünkön, karddal a hátunkon. Vagy ha mégis, páran biztos megnéznének minket. De a körömdíszítésünk színe pompázhat az amazon hercegnő ruhájához hasonló módon!
Szükséged lesz piros és kék gél lakkokra, arany díszítőcsíkra, valamint csillag mintázatú díszítősablonra, vagy akril matricára.

Piros és kék színekre lesz szükséged először is. Fesd ki minden körmödet pirosra és köttesd meg UV lámpa fénye alatt. A gyűrűsujjadra helyezz hegyes francia manikűr sablont úgy, hogy a kifestendő rész a körmöd kb 1/3-a legyen és fesd ki a köröm végét kék gél lakkal, majd megköttetés előtt távolítsd el a sablont. A ’V’ vonal mentén helyezd el az arany díszítő csíkot, valamint fess díszítősablon segítségével csillagokat a kék részre, vagy helyezz csillagos akril matricát rá. Ez után jöhet egy réteg fényzselé, ami megóvja a felhelyezett díszeket és még fényesebb lesz körömdíszítésed.  

Szerezd be most wonder woman körömdíszítésed kellékeit! >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}