Zöld utat adunk a zöldhöz!

Ősz az átmenet időszaka. Így nem meglepő, hogy ennek az évszaknak az egyik kedvenc színe az olíva zöld, hiszen a zöld is két szín átmeneteként születik meg.

A zöld a szem számára is az egyik legkedveltebb szín, hiszen a retinánk különösen sok receptora fogékony erre a színre. Tehát ha egy tárgyaláson, vagy egy otthoni kupaktanács alkalmával szeretnéd, hogy odafigyeljenek véleményedre, öltözz zöldbe, így tuti senki figyelmét nem fogod elkerülni! Mi az oka annak, hogy a zöld ennyire vonzza a tekintetet? Bizony a természet közeliségével lehet ezt indokolni, hiszen az év legnagyobb részében számtalan árnyalatába botlunk bele környezetünkben. Ki ne tapasztalta volna, hogy egy kellemes napon milyen jótékony hatása van egy erdei sétának testre és lélekre egyaránt. Ezért ajánlatos körbevenned magadat zöld színekkel.

Az olíva színe és illata is nyugtató hatású. Ezt a nyugalmat tudod tükrözni körömfestéseddel is. Ráadásul naturális mivolta miatt kifejezheted vele, hogy te egy természetes jelenség vagy! Ráadásul van egy még jobb hírünk! A zöld jól áll szőkének, vörösnek, barnának, no, meg a feketéknek is!

Körömdíszítési tipp: A zöld és a rózsaszín a színskála két ellentétes oldalán foglalnak helyet, így akár tökéletesen kiegészíthetik egymást!

Vásárlási segédlet: Most is kedvezményesen juthatsz hozzá az évszak trendszínéhez!

Gél lakk színek, szeptemberre

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}