Zselés műköröm minták húsvétra

A tavasz egyre inkább érezteti áldásos hatását és az időjárás is kezdi végre feledtetni velünk a mögöttünk álló zord telet. Reggelente már egyre jobban érezhető a nap melegítő sugara, visszakerültek a szekrénybe a vastag kabátok, előkerültek a könnyedebb tavaszi kiegészítők is.
A tavasz közeledtével nem csak az időjárás, de a hangulatunk is egyre jobb és boldogabb lesz. Élénken zöldell a fű a réteken, már egyre több ibolya bújuk meg a fák lombjai alatt és már kertünket is kezdik színesíteni a tulipánok és nárciszok.

Igazi színkavalkád jellemzi a tavaszi időszakot, így hát Neked is érdemes követni most ezt a hullámot és átadni magadat egy kis megújulásnak, újjászületésnek.

Mint minden évben, úgy idén is a tavaszi színeknél a pasztell színek dominálnak ám a csillogás kedvelőinek sem kell lemondaniuk teljesen erre az időszakra a kedvenc körömdíszítéseikről. Néhány ügyes megoldással kiválóan kombinálható a csillogó hatás a pasztell színekkel! Lássunk néhány remek példát, hogyan varázsolhatod még ellenállhatóbbá zselés műkörmeid húsvéti minták alkalmazásával.


Rögtön itt az első példa, ami egy kiváló választás lehet akár az egész tavaszi-nyári szezonra. A kellemes rózsaszín-fehér kombináció minden esetben kiváló választás, hiszen e két szín kettőse tökéletesen kiegészítik egymást és nem uralkodnak sem egymáson, sem pedig viselőjükön. Válassz hasonló összeállítást Te is akár hétköznapokra vagy a különlegesebb alkalmakra. A csillogásról sem kell lemondanod, hiszen ahogy blogunk elején is ígértük, mutatunk olyan példákat is, ahol a csillogás szerelmeseinek is mutatunk példát. Használj glittereket vagy csillámporokat bátran!


Egy kis népi motívum megvillantásával és apró fehér pöttyök nélkül a húsvét nem is lenne az igazi. Így bátran jelenítsd meg Te is húsvéti zselés körömdíszítéseden ezeket a motívumokat, mintákat. A csillámport akár el is hagyhatod, de ha imádod a csillogást, mindenképp vesd be a hatásosabb végeredmény érdekében!


Most egy lágyabb árnyalatra mutatunk példát. A kellemesen világos pasztell rózsaszín igazán húsvéthoz illő. Nem túl hivalkodó és mégis elegáns. A Díszítő zselével készített csipke motívummal pedig egyenesen kiváló körömdíszítés készíthető!


A sötétebb árnyalatok kedvelőit sem hagyjuk ötletek nélkül. A márvány hatás 2017-ben önmagában is egyre növekvő népszerűségnek örvend, aminek elkészítése már picit gyakorlottabb kezeket igényel, de meg lehet vele próbálkozni. A világos pasztell színbe egy markánsabb, sötétebb színcsíkot festve és kötés előtt annak elkenésével érhető el hasonló „márványos” hatás. Bátran használj matt fedő zselét, ha hasonló matt hatást szeretnél elérni húsvéti zselés körömdíszítéseden.


A végére hagytuk az igazi klasszikust, az akril festékkel készült pöttyös- inda-mintás körömdíszítést. Akár világosabb színekkel is, de mint ahogy a fenti példa is jól mutatja, a sötétebb árnyalatok is kiválóan alkalmazhatóak rá.

Kedvet kaptál elkészíteni zselés műkörmödet Húsvétra? Akkor szerezd be hozzá szettünket! >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}