Zselés műköröm minták tavaszra

A tavasz beköszöntével nem csak a természet de a ruhatárunk is megújulni kényszerül. Végre lekerülnek a nehéz és puffos kabátok, a súlyos és merev bakancsok és átveszi a helyüket a lazább és könnyedebb viselet. Ez jellemzi a 2017-es zselés műköröm divatot is idén tavasszal.


Rögtön csapjunk is a közepébe. Ki ne álmodott volna egy csodás tavaszi nászról, amikor még nincs kánikula és nem kell még a menyasszonyi ruhára további súlyos kilókat pakolni egy zimankós, hideg időjárás esetében. A tavasz egy igen közkedvelt évszak a házasulandók között és mivel most épp ez az időszak közeledik, zselés műkörömnek tavaszi esküvőre kiváló választás lehet egy hasonló körömdíszítés. Ráadásul akár pár nappal korábban is nyugodtan elkészíthető, hiszen rendkívül tartós.
 


A tavaszi időszakban a pasztell színek kerülnek elő. A kellemesen lágy és halvány rózsaszín kiváló választás, amelyhez egy egymozdulat virágminta vagy egy elegáns indamotívumot társítva rendkívül kellemes látványt lehet megalkotni. A díszítő kellékeknek se szeri se száma, de ha ügyesen válogatsz és kombinálod őket, biztosan egy harmónikus és már első ránézésre is tökéletes alkotás hozható össze.
 


Ha tavasz, akkor virág! Virágok, virágminták, bimbók és indák. Ez tény és szinte már kőbe vésett szentírás. Persze könnyen át lehet libbenni a ló túloldalára. Éppen ezért mindig tartsd szem előtt: a kevesebb néha igenis több! Az egyik ujjon lévő minta néha bőven elegendő a tökéletesség eléréséhez, mintha mind az öt ujjunkra készítenénk valami mintát. (Főleg, ha azok a minták eltérőek egymástól.) A zselés minták idén tavasszal a lazaságról, a könnyedségről szólnak. A barokkos túldíszítettséget pedig toljuk kicsit hátrébb ebben az évben. ;)
 


A tavalyi évben kezdett el betörni és egyre növekvő népszerűségnek örvendeni az álomfogó minták megjelenése a zselés műkörmökön. Idén tavasszal ez ugyancsak kiváló választás lehet és szívesen látott és választott minta lesz a legtöbbek körében.Oké. Most biztosan felrántottad a szemöldököd és ezt gondolod magadban: „ez meg hogy passzol ide?” A színválasztás lehet, hogy merész, de talán pont így tűnhetsz ki a sok pasztell és krémszín tengerében! Egy élesebb és határozottabb színvilág a megfelelően megválasztott ruháiddal olyan összhangot képezhet, amivel a pasik figyelmét akarva, akaratlanul is magadra fogod tudni vonni.
 
Készítsd el tavaszi zselés műkörmeidet és szerezd be hozzá a legújabb készleted! >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}