Termék kategóriák

Sötét körömágyszín CoverPRO Műköröm Építő zselé 30g #058

A körömágyhosszabbítás egy professzionálisabb módját teszi lehetővé a Moonbasanails CoverPRO műköröm építő zseléje.

 • Sötét körömágyszín CoverPRO Műköröm Építő zselé 30g #058
 • CoverPRO Műköröm Építő zselé 30g #058 Sötét körömágyszín
Kiszerelés:
30g
Szín:
Sötét körömágyszín
Termék kódja:
#058

RRP: 5 290 Ft Ár: 5 290 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

A CoverPRO Műköröm építő zselé alapanyaggal szinte bármilyen műköröm elkészíthető. Nincs többé lehetetlen vagy csak álom köröm! A Moonbasanails CoverPRO építő zseléjének köszönhetően a legnépszerűbbtől a legkülönlegesebb körömformákig szinte bármi kialakítható ezzel a termékkel.

Túl rövid a természetes körmöd? Vagy éppen nem formázható szépen, mert kicsit gyengébb a szerkezete és hamar betöredezik? Építs magadnak álomkörmöket a Moonbasanails CoverPRO műköröm építő zseléivel!

Az otthoni felhasználókra és a szakmai felhasználókra is gondoltunk. Éppen ezért keresd a számodra leginkább megfelelő kiszerelésű terméket! Otthoni felhasználóknak vagy csak a kísérletezni vágyóknak ajánljuk a kisebb kiszerelést (5g vagy 15g). Ez a mennyiség már bőven elegendő ahhoz, hogy egy akár közepes hosszúságú körömdíszítést (kb. 20 ujjra valónyi alapanyag) készíthess el vele.

A nagyobb kiszerelést (30g és 50g) leginkább már a szakmai felhasználók szeretik, hiszen szalonjukba betérő vendégek igényeihez és az alapanyag használatához mérten igazítottuk ezt a mennyiséget. Ritkábban kell utántölteni és újabb adagokat rendelni és sok vendégnek szerezhetsz ezzel a kiszereléssel örömöt és készíthetsz csodás körmöket.

Mit jelent a CoverPRO jelölés?

A CoverPRO műköröm építő zselék egy új generációja az építő zselék széles alapanyag családjának. A már megszokott Cover (vagy másnéven fedő zselék vagy körömágy hosszabbító zselék) zselék állagához képest némileg sűrűbb. Ezáltal stabilabb és biztosabb felhelyezést és fedést biztosít az új műkörömnek. Bár állaga sűrűbb a megszokottnál, mégis az ecsettel történő felvitele könnyű.

A CoverPRO építő zselék enyhe, testszínüknek köszönhetően a legtöbb körömágytípusra jól használhatók. Erős és tartós körmöket építhetsz velük.

Hogyan használd a CoverPRO műköröm építő zseléket?

 1. Miután alaposan előkészítetted és fertőtlenítetted a körömlemezeket, készítsd elő a műköröm elkészítéséhez reszelő segítségével. Ne felejts el majd portalanítani sem!
 2. Használj a kívánt körömformához megfelelő sablonokat. Ezeket helyezd fel a körömlemezek alá szorosan és rögzítsd megfelelően, hogy tartósan biztosítsák az alapot míg dolgozol velük.
 3. Az első réteg CoverPRO műköröm építő zselét vékonyan vidd fel választott zselé ecseted segítségével a teljes körömlemez felületére. A sablonok segítségével alakítsd ki a kívánt körömformát.
 4. A CoverPRO műköröm építő zselé UV lámpa fénye alatt köt meg. Természetesen ugyanúgy lehet használni UV LED lámpát is, de mindig tartsd be a lámpád teljesítményének megfelelő kötési időt! (Pl.: UV lámpa esetében ez 3-5 perc, UV LED lámpa esetében kb. 60 másodperc)
 5. A köttetés után, szükség szerint további építő zselé réteget vihetsz fel, ezzel is korrigálva az esetleges hibákat. (Ez is vékony réteg legyen!)
 6. Lámpázást követően óvatosan távolítsd el a sablont. Cleaner segítségével töröld le a ragacsos réteget a körömlemezről, majd választott reszelőd segítségével formázd a körömformád véglegesre. Buffereddel pedig a felületi egyenetlenségeket tudod eltüntetni. Ne felejts el portalanítani!

Fontos tulajdonság! A CoverPRO műköröm építő zselét használhatod közvetlenül a körömlemezen is! Így akár azok is tudják használni, akiknek saját körmük jól és könnyedén formázható a kívánt formára. Ezzel az alapanyaggal gyorsabban és könnyedén kialakítható az egyszerű francia manikűr.

Igazából ennyi lenne. A további lépések már Rád vannak bízva, attól függően, hogy milyen körömdíszítést szeretnél elkészíteni magadnak vagy vendéged számára.
 
A CoverPRO Műköröm építő zseléket tartsd napfénytől biztos zárt és száraz helyen. Használat után a termék tégelyének tetejét gondosan zárd vissza. Ügyelj arra, hogy kisgyerekek kezébe ne kerüljön és tartsd száraz és hőtől mentes, biztos helyen.

 

 

Vásárlói vélemények

 • Erika

  Gyors kiszálitás

 • Éva

  minden

 • Tímea

  Mindíg van a csomagban ajándék és meglepetés Minden termékhez jár használati leírás

 • Melinda

  Sok szín közül lehet választani.