Termék kategóriák

Otthoni ONE Step géllakk szettek

A One step géllakk szettekkel egy lépéssel gyorsabbá teheted a géllakkozás folyamatát. A ONE step géllakk sűrű pigmentáltságának köszönhetően elég egy rétegben felvinned a színt és így is intenzív színeket kapsz. A ONE step géllakk szetteket megvásárolhatod különböző teljesítményű UV/LED lámpával, vagy ha már van, UV/LED lámpa nélkül is.
ONE step géllakk, géllakk szettek

Próbáld ki az újgenerációs ONE step géllakkot!
Készíts magadnak pár perc alatt gyönyörű körmöt akár két hétre is. Új technológiájú ONE step géllakkok amivel gyorsan varázsolhatsz színes körmöket otthon is. A ONE step géllakk könnyedén leoldhatók géllakk leoldó segítségével, 5-10 perc alatt. A leoldás menete ugyanaz, mint a hagyományos géllakk esetében.

A ONE step géllakk egyszerű használata:

 1. Növeld körömdíszítésed tartósságát előkészítéssel: bőrfeltolással és a fölösleges körömbőr eltávolításával. A köröm felületét portalanító kefe segítségével letisztíthatod.
 2. Bolyhosítsd a köröm felületét buffer segítségével. Tisztítsd meg a körömlemez felületét portalanító kefével, távolítsd el a keletkezett port.
 3. Nail prep segítségével a köröm felületét érdemes előkezelni. Fontos: ügyelj arra, hogy a Nail prep a bőröddel ne érintkezzen. A Nail perp levegőre szárad, a felvitt réteg a körömlemezedet pár másodperc alatt kifehéríti, mattszerű lesz.
 4. ONE step géllakkot határozott lakkozó mozdulatokkal, egyenletesen vidd fel a körömlemezre. Csak a körömlemezre vidd fel, a bőröddel ne érintkezzen. Ha mégis, akkor kötés előtt Narancsfa pálca segítségével korrigálhatod.
 5. A ONE step géllakkok UV/UV LED lámpa fénye alatt kötnek meg. 9W-os UV lámpa használata esetén kb. 6-7 perc szükséges. Kötés után ragacsos maradhat a felület. A ONE step géllakk megkötött, csak zselé szerű réteg marad a tetején. Csak akkor fixáld le Gél fixáló folyadékkal, ha nem erősíted meg körömdíszítésed leoldható fényzselével.
 6. Tedd tartósabbá a ONE step géllakkodat, használj leoldható fényzselét. Ezzel fényesebbé és tartósabbá teszed körömdíszítésed. Ügyelj arra, hogy a leoldható fényzselét is fixálni kell gél fixáló folyadék segítségével.
  Használj fixálásmentes fényzselét és az UV lámpa fénye alatti köttetés után a fixálást el is hagyhatod!

  Fixálás: szálmentes papírtörlőre fújt (kb. 2 nyomásnyi) cleanert vagy gél fixálót és azzal húzd le a már megköttetett fényzselé felső rétegét.

Ha sötétebb a körömágyad színe, akkor előfordulhat, hogy a világos színek nem fednek egy rétegben. Ebben az esetben kötés után érdemes egy újabb réteget felvinni a ONE step géllakkodból, majd ezt is köttesd meg UV lámpa fénye alatt.

A ONE step géllakk eltávolítása áztatással:

 • Az áztató gyűszűbe önts géllakk leoldó folyadékot, majd pattintsd rá óvatosan a gyűszű tetejét. Ellenőrizd, hogy megfelelően zár-e.
 • Dugd bele az ujjaid és 8-10 percig hagyd ázni.
 • Áztatás után a ONE step géllakk tapadása csökken, így a köröm felületéről könnyen el tudod távolítani. Ha erősebb volt a tapadás és nem jön le, akkor további áztatás szükséges, amit már papírtörlővel áztass további 2-3 percig. Így könnyebben el tudod távolítani.
 • Fém bőrfeltoló kaparóddal vagy narancspálcád segítségével távolítsd el a leázott ONE step géllakkot.
 • A körömlemezt bufferrel könnyed mozdulatokkal polírozd át, majd portalanítsd a portalanító keféd segítségével. Ne reszelj! Ez azért fontos, hogy még véletlenül se sérüljön a körömlemezed, amivel károsodást is okozhatsz magadnak.
 • Végezetül, ha szükségét látod, akár körömbőr ápoló olajjal puhíthatod a bőröd a körömágy környékén.

A színek a valóságban eltérhetnek az eltérő monitorok és azok beállításai miatt.

ONE step géllakk, géllakk szett száraz, hűvös helyen, napfénytől védve és gyerekek elől gondosan elzárva tartandó.