Termék kategóriák

ONE step géllakk szett 36W-os LED lámpával

Készíts magadnak pár perc alatt gyönyörű körmöket, akár 2 hétig tartós eredménnyel!

 • ONE step géllakk szett 36W-os LED lámpával

Ár: 24 500 Ft Szett ár: 19 690 Ft

A termék jelenleg nincs raktáron!

Ingyeneskiszállítással!

Termék információ

ONE step géllakk szett 36W-os LED lámpával

Vásárold meg ezt a nagyszerű ONE step géllakk szettet! A ONE step szettben megtalálod azokat az alapanyagokat és kellékeket, amelyekre a ONE step géllakkos köröm készítéséhez szükséged lehet.

A ONE step géllakk megkötéséhez UV lámpa vagy  UV LED lámpa szükséges!

A ONE step lakkzselé, géllakk szett tartalma:
1 db ONE step géllakk 5ml - Nude színárnyalat
- 1 db Nail Prep
- 1 db Leoldható, fixálásmentes Fényzselé 6ml
- 1 db Íves szürke reszelő 100/100
- 1 db Narancspálca
- 1 db Kétágú körömágybőr vágó
- 1 db Mini portalanító kefe
- 1 db Géllakk leoldó fólia csomag (10db fólia/csomag)
- 1 db Géllakk leoldó folyadék 50ml
- 1 db Kétoldalú buffer
- 1 db Ajándék színes képekkel gazdagon illusztrált használati útmutató
- 1 db Ajándék letöltő kártya: Körömdíszítések lépésről lépésre (videókkal)
- 1 db Ajándék letöltő kártya: 18 géllakkos inspiráció ebook
- 1 db Ajándék letöltő kártya: 10+1 körömdíszítési tipp
- 1 db 36W-os UV LED lámpa, amelyhez 1 év garanciát biztosítunk

Ebben a készletben található UV LED lámpa tartalmaz időzítőt! Működése röviden: 1 gombnyomással a lámpa bekapcsol és 30 másodpercig folyamatosan világít, majd kikapcsol. 2 gyors, egymás utáni gombnyomással a lámpa bekapcsol és 60 másodpercig folyamatosan világít, majd kikapcsol. Az UV LED lámpa érzékelőkkel is el van látva, így ha a kezed behelyezed a lámpatest alá, akkor 99 másodpercig folyamatosan világít, majd kikapcsol.

A szetthez járó UV LED lámpa nem rendelkezik számkijelzővel.


A lámpa színe változtatható. Ha más színű lámpával szeretnéd kérni ezt a készltet, azt a Megrendelés oldalon tudod nekünk jelezni a Megjegyzés mezőben. Azonban arra figyelj, hogy csak olyan színű lámpára tudjuk kicserélni, amilyen a rendelésed feldolgozásakor raktárkészletünkön is megtalálható.

ONE step géllakk szett egyszerű használata:

 1. Növeld körömdíszítésed tartósságát előkészítéssel: bőrfeltolással és a fölösleges körömbőr eltávolításával. A köröm felületét portalanító kefe segítségével letisztíthatod.
 2. Bolyhosítsd a köröm felületét buffer segítségével. Tisztítsd meg a körömlemez felületét portalanító kefével, távolítsd el a keletkezett port.
 3. Nail prep segítségével a köröm felületét érdemes előkezelni. Fontos: ügyelj arra, hogy a Nail prep a bőröddel ne érintkezzen. A Nail perp levegőre szárad, a felvitt réteg a körömlemezedet pár másodperc alatt kifehéríti, mattszerű lesz.
 4. ONE step géllakkot határozott lakkozó mozdulatokkal, egyenletesen vidd fel a körömlemezre. Csak a körömlemezre vidd fel, a bőröddel ne érintkezzen. Ha mégis, akkor kötés előtt Narancsfa pálca segítségével korrigálhatod.
 5. A ONE step géllakkok UV lámpa fénye alatt kötnek meg. Kötés után ragacsos maradhat a felület. A ONE step géllakk megkötött, csak zselé szerű réteg marad a tetején. Csak akkor fixáld le Gél fixáló folyadékkal, ha nem erősíted meg körömdíszítésed leoldható fényzselével.
 6. Tedd tartósabbá a ONE step géllakkodat, használj leoldható fényzselét. Ezzel fényesebbé és tartósabbá teszed körömdíszítésed. Ügyelj arra, hogy a leoldható fényzselét is fixálni kell gél fixáló folyadék segítségével.
  Használj fixálásmentes fényzselét és az UV lámpa fénye alatti köttetés után a fixálást el is hagyhatod!

  Fixálás: szálmentes papírtörlőre fújt (kb. 2 nyomásnyi) cleanert vagy gél fixálót és azzal húzd le a már megköttetett fényzselé felső rétegét.

Ha sötétebb a körömágyad színe, akkor előfordulhat, hogy a világos színek nem fednek egy rétegben. Ebben az esetben kötés után érdemes egy újabb réteget felvinni a ONE step géllakkodból, majd ezt is köttesd meg UV lámpa fénye alatt.
 

A ONE step géllakk eltávolítása áztatással:

 • Az áztató gyűszűbe önts Géllakk leoldó folyadékot, majd pattintsd rá óvatosan a gyűszű tetejét. Ellenőrizd, hogy megfelelően zár-e.
 • Dugd bele az ujjaid és 8-10 percig hagyd ázni.
 • Áztatás után a ONE step géllakk tapadása csökken, így a köröm felületéről könnyen el tudod távolítani. Ha erősebb volt a tapadás és nem jön le, akkor további áztatás szükséges, amit már papírtörlővel áztass további 2-3 percig. Így könnyebben el tudod távolítani.
 • Fém bőrfeltoló kaparóddal vagy narancspálcád segítségével távolítsd el a leázott ONE step géllakkot.
 • A körömlemezt bufferrel könnyed mozdulatokkal polírozd át, majd portalanítsd a portalanító keféd segítségével. Ne reszelj! Ez azért fontos, hogy még véletlenül se sérüljön a körömlemezed, amivel károsodást is okozhatsz magadnak.
 • Végezetül, ha szükségét látod, akár körömbőr ápoló olajjal puhíthatod a bőröd a körömágy környékén.

A színek a valóságban eltérhetnek az eltérő monitorok és azok beállításai miatt.

ONE step géllakk szett száraz, hűvös helyen, napfénytől védve és gyerekek elől gondosan elzárva tartandó.

vissza a műköröm webáruházba

Vásárlói vélemények

 • Jozsefné

  Gyors szállitos, Pontos termék küldés

 • Ildikó

  Minőségi terméket kaptam

 • Hanga

  Minden

 • Veronika

  Teljesen elégedett vagyok a termékekkel.