Termék kategóriák

ONE step géllakk szett - Ha már van UV lámpád

Kezdd el a gél lakkos körömdíszítést a legjobb módon! A ONE step géllakk szettünkkel azonnal minden kéznél lesz, amire szükséged lehet. Ne keresgélj, válaszd ezt a komplett csomagot és légy profi otthon is!

 • ONE step géllakk szett

RRP: 10 600 Ft Ár: 10 600 Ft Szett ár: 6 590 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

ONE step géllakk szett

Vásárold meg ezt a nagyszerű ONE step géllakk szettet! A ONE step szettben megtalálod azokat az alapanyagokat és kellékeket, amelyekre a ONE step géllakkos köröm készítéséhez szükséged lehet.

A ONE step géllakk megkötéséhez UV lámpa  vagy UV LED lámpa szükséges!

A ONE step géllakk szett tartalma:
- 1 db ONE step géllakk 5ml - Nude színárnyalat
- 1 db Nail Prep
- 1 db Leoldható, fixálásmentes Fényzselé 6ml
- 1 db Íves szürke reszelő 100/100
- 1 db Narancspálca
- 1 db Mini portalanító kefe
- 1 db Géllakk leoldó fólia csomag (10db fólia/csomag)
- 1 db Géllakk leoldó folyadék 50ml
- 1 db Kétoldalú buffer
- 1 db Ajándék letöltő kártya: Körömdíszítések lépésről lépésre (videókkal)
- 1 db Ajándék letöltő kártya: 18 géllakkos inspiráció ebook
- 1 db Ajándék letöltő kártya: 10+1 körömdíszítési tipp
- 1 db Ajándék színes képekkel gazdagon illusztrált használati útmutató

Próbáld ki az újgenerációs ONE step géllakkokat!
Készíts magadnak pár perc alatt gyönyörű körmöket, amelyek akár két héten át biztosan tartósak maradnak. Új technológiájú ONE step géllakkok, amivel gyorsan varázsolhatsz színes körmöket akár otthon is. A ONE step géllakkok könnyedén leoldhatók Géllakk leoldó folyadék segítségével, kb. 5-10 perc alatt. A leoldás menete ugyanaz, mint a hagyományos géllakkok esetében.

ONE step géllakk szett egyszerű használata:

 1. Növeld körömdíszítésed tartósságát előkészítéssel: bőrfeltolással és a fölösleges körömbőr eltávolításával. A köröm felületét portalanító kefe segítségével letisztíthatod.
 2. Bolyhosítsd a köröm felületét buffer segítségével. Tisztítsd meg a körömlemez felületét portalanító kefével, távolítsd el a keletkezett port.
 3. Nail prep segítségével a köröm felületét érdemes előkezelni. Fontos: ügyelj arra, hogy a Nail prep a bőröddel ne érintkezzen. A Nail perp levegőre szárad, a felvitt réteg a körömlemezedet pár másodperc alatt kifehéríti, mattszerű lesz.
 4. A ONE step géllakkot határozott lakkozó mozdulatokkal, egyenletesen vidd fel a körömlemezre. Csak a körömlemezre vidd fel, a bőröddel ne érintkezzen. Ha mégis, akkor kötés előtt Narancsfa pálca segítségével korrigálhatod.
 5. A ONE step géllakkok UV lámpa fénye alatt kötnek meg. 9W-os UV lámpa használata esetén kb. 6-7 perc, a 18W-os UV lámpa használata esetén kb. 4-5 perc és a 36W-os UV lámpa használata esetén kb. 3 perc szükséges. De ha UV LED lámpával rendelkezel a kötési idő akár 30 másodperc. Kötés után ragacsos maradhat a felület. A ONE step géllakk megkötött, csak zselé szerű réteg marad a tetején. Csak akkor fixáld le Gél fixáló folyadékkal, ha nem erősíted meg körömdíszítésed leoldható fényzselével.
 6. Tedd tartósabbá a ONE step géllakkodat, használj leoldható fényzselét. Ezzel fényesebbé és tartósabbá teszed körömdíszítésed. Ügyelj arra, hogy a leoldható fényzselét is fixálni kell gél fixáló folyadék segítségével.
  Használj fixálásmentes fényzselét és az UV lámpa fénye alatti köttetés után a fixálást el is hagyhatod!

  Fixálás: szálmentes papírtörlőre fújt (kb. 2 nyomásnyi) cleanert vagy gél fixálót és azzal húzd le a már megköttetett fényzselé felső rétegét.

Ha sötétebb a körömágyad színe, akkor előfordulhat, hogy a világos színek nem fednek egy rétegben. Ebben az esetben kötés után érdemes egy újabb réteget felvinni a ONE step géllakkodból, majd ezt is köttesd meg UV lámpa fénye alatt.
 

A ONE step géllakk eltávolítása áztatással:

 • Az áztató gyűszűbe önts Géllakk leoldó folyadékot, majd pattintsd rá óvatosan a gyűszű tetejét. Ellenőrizd, hogy megfelelően zár-e.
 • Dugd bele az ujjaid és 8-10 percig hagyd ázni.
 • Áztatás után a ONE step géllakk tapadása csökken, így a köröm felületéről könnyen el tudod távolítani. Ha erősebb volt a tapadás és nem jön le, akkor további áztatás szükséges, amit már papírtörlővel áztass további 2-3 percig. Így könnyebben el tudod távolítani.
 • Fém bőrfeltoló kaparóddal vagy narancspálcád segítségével távolítsd el a leázott ONE step gél lakkot.
 • A körömlemezt bufferrel könnyed mozdulatokkal polírozd át, majd portalanítsd a portalanító keféd segítségével. Ne reszelj! Ez azért fontos, hogy még véletlenül se sérüljön a körömlemezed, amivel károsodást is okozhatsz magadnak.
 • Végezetül, ha szükségét látod, akár körömbőr ápoló olajjal puhíthatod a bőröd a körömágy környékén.

A színek a valóságban eltérhetnek az eltérő monitorok és azok beállításai miatt.

A ONE step géllakk szett száraz, hűvös helyen, napfénytől védve és gyerekek elől gondosan elzárva tartandó.

 

Vásárlói vélemények

 • Ibolya

  Jó a termékek,hamar megkaptam.

 • Erika

  Szép színek, jól kezelhető alapanyagok

 • Tünde

  Jó minőségűek a termékek

 • Enikő

  Tökéletes csomagolás és minőség