Termék kategóriák

Strasszkő ragasztó 15ml

Még tartósabb és stabilabb tartást szeretnél strasszköves díszítéseidnek? Akkor válaszd hozzá ezt a strasszkő ragasztót és biztos lehetsz benne, hogy ipari erősségű tartást szerzel fényes köveidnek körömdíszítésedre.

 • Strasszkő ragasztó 15ml
Kiszerelés:
15ml

Ár: 950 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

Rendkívül erős és tartós strasszkő ragasztó 15ml-es kiszerelésben.

Strasszköves körömdíszítések egyik leggyakoribb hibája, hogy a gyakorlatlanabb kezek eleinte még nem tudják megfelelően rögzíteni, ezáltal a strasszkövek 4-5 nap után kiesnek a legerősebbnek hitt körömdíszítésekből.

Erre nyújthat megoldást a Strasszkő ragasztó, amely az ipari erősségű ragasztók erejét kölcsönzi neked legújabb körömdíszítésed számára. Használatával biztos lehetsz benne, hogy a felhelyezett strasszkövek mindvégig a helyükön maradnak és csak a körömdíszítés eltávolításával együtt jönnek csak le.

Strasszkő ragasztó 15ml használata röviden

A Strasszkő ragasztót, első használatkor, a kupak segítségével hasítsd fel a védő membránt. Ezután már a ragasztó ki tud folyni a tubus belsejéből.

A ragasztó mellé egy műanyag csőrt is kapsz, amely a precíz ragasztást segíti elő. A csőrt első használat előtt egy hosszabb de vékony tűvel ki kell óvatosan lyukasztani, hogy a ragasztó át tudjon folyni rajta.

Csavard a már kilyukasztott csőrt a tubus nyakára szorosan és a kívánt mennyiségű ragasztót felviheted a körömdíszítésedre.

Használat után gondoskodj a ragasztó tubusának szoros lezárásáról, hogy az ne száradjon be. Soha ne hagyd hosszabb ideig nyitva a tubust, mert a benne lévő ragasztó gyorsan szárad!

Fontos! A Strasszkő ragasztót soha ne használd közvetlenül a körömlemezre, mindig csak már felvitt körömdíszítő alapanyagra ragassz! A ragasztó erős kötése miatt balesetveszélyes annak a természetes körömlemezről való eltávolítása, ezért soha ne használd közvetlenül. Kerüld a ragasztó bőrrel való érintkezését is! Ne használj maró anyagokat a ragasztó eltávolítására!

 

A Strasszkő ragasztót tárold napfénytől védett, száraz, hűvös helyen, ahol gyermekek elől gondosan el van zárva.

Vásárlói vélemények

 • Csilla

  Minden termék kiváló

 • Mónika

  Mindent megtalálok, amit keresek.

 • Brigitta

  Szép, élénk színek

 • Renáta

  Könnyű használat