Termék kategóriák

Fehér Selyem zselé 5g S03

A Selyem zselékkel elképesztően trükkös módon tudsz magadnak káprázatos vonalmintákat varázsolni körömdíszítésedre.

 • Fehér Selyem zselé 5g S03
Kiszerelés:
5g
Szín:
Fehér
Termék kódja:
S03

Ár: 1 590 Ft Akciós ár: 1 290 Ft

A termék előrendelhető!

Termék információ

A Moonbasanails Selyem zselékkel a selyemhernyóhoz hasonló módon tudsz magadnak káprázatos körömdíszítéseket varázsolni. A Selyem zselék állaga rendkívül sűrű, ugyanakkor nyúlós is. E két tulajdonság elengedhetetlen, hogy a Selyem zselékkel alkalmazott díszítő technika kivitelezhető legyen.

A Selyem zselék sűrű és nyúlós állaga biztosítja a számodra azt, hogy a Díszítő tűdre felvett kis mennyiségű alapanyagból is egész összetett mintahálózatot alakíthass ki.

A Selyem zselék legnagyobb előnye a többi díszítő alapanyagéhoz képest, hogy ezt az alapanyagot egy egyszerű technika alkalmazásával bárki könnyedén tudja alkalmazni, akár otthon is, saját körömdíszítése csinosítgatásához.

A Moonbasanails Selyem zselé használata röviden

A Selyem zselék használata roppant egyszerű és a felhasználási módjuk és területük csupán a fantáziádra van bízva. Az itt található leírás csupán egyetlen módszert ismertet felületesen, de ettől bárki eltérhet és megvalósíthatja saját elképzeléseit is természetesen.

Készítsd el géllakkos vagy épített műkörmöd alapját; vagyis adj egy általad választott alapszínt körömdíszítésednek. Ez lehet akár egy pasztell színnel lekent teljes körömlemez vagy ombrés alap, netán egy csillámos és nem csillámos váltakozó felületű körömdíszítés is. Díszítő pontozóddal vegyél fel egy kevéske Selyem zselé alapanyagot a tégelyből. Némi sodrás lehet nem fog ártani, hogy a nyúló részeket el tud választani a tégelyből. A díszítési mintának megfelelően érints meg a körömlemez felületét a Selyem zselés Díszítő pontozóval és határozottan emeld el kissé a körömlemeztől és végezz egy átlós mozdulatot a körömlemez felszíne felett. Látni fogod, hogy a Selyem zselé alapanyag nem fog elszakadni, hanem éppen ellenkezőleg nyúlni fog és tökéletesen egyenes „vonalmintát” fog neked képezni.

A gyakorlottabbak cikk-cakk alakzatban is haladhatnak. Így akár gyorsabban is elkészül a díszítés.

Miután elkészültél a kívánt mintázat vagy hálózat felhelyezésével köttesd meg teljesen UV lámpád fénye alatt. A körömdíszítésed tartósságát és csillogását tovább fokozhatod Moonbasanails Fényzselékkel is!

A Selyem zseléket elkészítheted akár még meg nem kötött géllakkos vagy színes zselés alapba is, de akkor számolj azzal, hogy a két szín némileg vegyülhet, és a szép folytonos szálvezetésed megfolyhat.

A Moonbasanails Selyem zselék UV LED lámpák fényére is tökéletesen megkötnek, így bátran használhatod a legújabb technológiájú lámpádat selyem zselés körömdíszítésed elkészítéséhez.

A Selyem zselék kötési ide kb. 60 másodperc. A Selyem zseléket tarts száraz, hűvös helyen, napfénytől és gyermektől távol.

Vásárlói vélemények

 • Kíra

  Minden

 • Szilvia

  Nincs olyan.

 • Edina

  A géllakok nagyon szép színekben pompáznak.

 • Zsuzsanna

  a gél pontosan olyan, mint a hirdetésben