Termékvisszahívás
A forgalomból történő kivonás

Tisztelt Vásárlónk!

Ezúton értesítünk, hogy a 2020. március 1. után vásárolt Műkörmös asztali lámpa 20W terméket biztonsági okokból visszahívjuk (égési sérülés- és az áramütésveszély kockázatát hordozza magában.)

Az áruházunk kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a termékek megfeleljenek a biztonsági előírásoknak és minden további kötelező szabványnak. A Műkörmös asztali lámpa 20W termék nem felelt meg a vonatkozó MSZ EN szabványokban előírt paramétereknek, ezért tisztelettel kérnek mindenkit, hogy a biztonságos üzemeltetés érdekében haladéktalanul szüntessék be a megjelölt eszközök használatát.

Mely termékeket érinti a visszahívás?

Modellek: Műkörmös asztali lámpa 20W
Gyári kód: OLT-050
Importőr: Gamma Shop Kft
Színek: Fehér, Fekete, Szürke

Hogyan tudod visszaküldeni vagy levásárolni a terméket?

Központi e-mail címen ( info @ moonbasanails.hu) vagy moonbasanails.hu weboldalán a fejlécben található Email küldés linkre kattintva tudod jelezni, hogy az általad vásárolt terméket levásárolni vagy visszaküldeni szeretnéd: https://www.moonbasanails.hu/emailkuldes.html

Add meg a termék vásárlás dátumát (számlán vagy megrendelő lapon találod a dátumot) valamint a szállítási neved és szállítási címedet, amit a megrendelésnél megadtál. Ezek után az ügyfélszolgálat felveszi veled a kapcsolatot a gyors és egyszerű ügyintézés miatt.

Levásárlás esetén a lámpa ellenértékének megfelelő kupont bocsátunk ki a részedre, amit a webáruházban más termékekre a kibocsátást követően 30 napig le tudsz vásárolni. A kupon nem átruházható.

Visszaküldés esetén a fenti adatok megadása után az ügyfélszolgálatunk felveszi veled a kapcsolatot, hogyan tudjuk Tőled a legegyszerűbben és leggyorsabban felvenni a csomagot és milyen módon tudjuk visszajuttatni számodra a visszaküldött termék ellenértékét.

Visszaküldés határideje: 2021.01.31.

Megértésedet köszönjük!

Moonbasanails webáruház