Termék kategóriák

2022-trendszinei

A Tiger eye géllakk különleges hatást kölcsönöz géllakkos körömdíszítésednek. A Tiger eye géllakk arany csillanása mágnesként fogja vonzani mások tekintetét.

Tiger eye géllakk

A Tiger eye (vagy más néven tigrisszem) géllakk különleges hatást kölcsönöz géllakkos körömdíszítésednek. A tigrisszem géllakk arany csillanása mágnesként fogja vonzani mások tekintetét. A Borostyán tigrisszem géllakkok különleges hatást kölcsönöz géllakkos körömdíszítésednek.

A mágnes segítségével a csillámló arany szemeket egy sávba tudod vonzani, amely ezt a különleges tigrisszem hatást fogja kelteni. A Tigrisszem lakkzselé két rétegben tökéletesen fed. Az első réteget UV lámpa fénye alatt köttesd meg. A második rétegen alkalmazd a mágnest megkötés előtt.

Tiger eye covering géllakk

A Tiger eye covering géllakkal a különleges fényjáték még változatosabbá, még sejtelmesebbé varázsolható! Használd pasztell színű géllakkon, egyfajta fedésként és a felvitt réteget ne felejtsd el felmágnesezni. Az alábbi kisvideóból pedig pontosan megtudhatod, hogyan is kell használni a Tiger eye covering géllakkokat.

Tiger eye és a Tiger eye covering géllakk, száraz hűvös helyen, napfénytől védve, és gyerekek elől elzárva tárolandó.