Termék kategóriák

Csillámos élénkék Tiger eye thermo géllakk 5ml #874

A Tiger eye géllakkok különleges fényjátékát és a Thermo géllakkok a hőmérséklet változás hatására színüket változtatni tudó képességét egyesítik önmagukban a Tiger eye Thermo géllakkok.

 • Csillámos élénkék Tiger eye thermo géllakk 5ml #874
 • Tiger eye thermo géllakk 5ml #874 Csillámos élénkék
 • Tiger eye thermo géllakk 5ml #874 Csillámos élénkék
Kiszerelés:
5ml
Szín:
Csillámos élénkék
Termék kódja:
#874

RRP: 1 790 Ft Ár: 1 790 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

Ha már korábban próbáltad a Tiger eye géllakkokat (akár a hagyományos változatot, akár a covering változatot), a legújabb Thermo-s változat biztosan tetszeni fog!

A Thermo géllakkok színváltó képessége és a Tiger eye géllakkok különleges fényjátéka egyesül ebben a remek géllakk családban. Egyszerre két különleges körömdíszítő effekthez is hozzájuthatsz csupán két réteg Tiger eye Thermo géllakk felkenésével!

A Tiger eye Thermo géllakkok önmagukban is tökéletesen megállják a helyüket, ha körömdíszítésről van szó, de bátran ereszd el a fantáziád és alkoss újabb és szebbnél szebb kreációkat további körömdíszítő kellékek felhasználásával.

A csillogó Tiger eye géllakkok alapjaival és a szupererős mágnessel előcsalogatható különleges fényjátéknak köszönhetően máris egy igazán klassz körömdíszítésre szert tehetsz. De most a tétet emeltük és a Thermo géllakkok szintén látványos tulajdonságával is megspékelt géllakk tulajdonosává válthatsz!

A Tiger eye Thermo géllakk használata röviden

 

 1. Cseppreszelő segítségével reszeld formára körmeidet, majd buffer segítségével bolyhozd fel körmöd felszínét. Nail Prep segítségével fertőtlenítsd a körmeidet.
 2. Használd a bondert egy rétegben. Köttesd meg UV lámpa fénye alatt.
 3. A bonder kétoldalú ragasztóként fog működni körömlemezed és a Tiger eye Thermo géllakkjaid között.
 4. Jöhet az első réteg Tiger eye géllakk, köttesd meg UV lámpa fénye alatt
 5. A második réteg megköttetése előtt használd a szupererős mágnest. Amilyen irányba fordítva használod, olyan irányba fog kialakulni a mintázat a körmeiden.
 6. A mágnest nagyon közel pár milliméter távolságra kell tartani a körmöktől.
 7. Köttesd meg UV lámpa fénye alatt.
 8. Használj egy réteg fényzselét a még ragyogóbb végeredményért.

Gratulálunk legújabb Tiger eye Thermo géllakkos körömdíszítésedhez! Ugye, nem is volt olyan bonyolult!

Fontos! A Tiger eye Thermo géllakk – akárcsak elődeit -, használat előtt alaposan felrázandó! A Tiger eye Thermo géllakkok is kompatibilisek az UV LED lámpákkal. Mindig figyelj és tartsd be UV lámpád kötési idejét a stabil és tartós végeredmény érdekében! UV LED lámpák fénye alatt a Tiger eye Thermo géllakk akár 30mp alatt is képes megkötni.

Amennyiben megtetszett a Tiger eye géllakk ezen színe, ne felejts el hozzá Szupererős mágnest is beszerezni, hogy a különleges fényjátékot is ki tudd csalogatni a géllakkodból. (A szupererős mágnes nem a termék része, azt külön kell beszerezned!)
 
A Tiger eye Thermo géllakkokat száraz, hűvös helyen, napfénytől védve és kisgyermekektől gondosan elzárva tárold!

 

 

 

Vásárlói vélemények

 • Erika

  Gyors kiszálitás

 • Gabriella

  Bőséges választási lehetőség, kedvező ár, csonagpontra szállítás

 • Éva

  Nagyon jó termék

 • Fanni

  A legtöbb kapott szín olyan, mint a képeken.