Termék kategóriák

Extra finom csillámpor 3g PC461

Tedd még különlegesebbé körmeidet a(z) extra finom csillámpor segítségével! Egyszínű körömlakkod, géllakkod is varázslatos ragyogást kap ezektől az apró csillámoktól. Bármilyen színű és stílusú körömdíszítésedet feldobhatod ezzel a ragyogó csillámporral, hogy egyedi és figyelemfelkeltő megjelenést teremts. Alkoss lenyűgöző körömmintákat az extra finom csillámporokkal, amelyek garantáltan felkeltik a figyelmet. Fedezd fel újra a meglévő géllakkjaid és körömdíszítéseid lehetőségeit a csillogó csillámporok által! Ne habozz, szerezd be most az extra finom csillámporokat, hogy gyorsan és könnyedén alkothass ragyogóan elegáns körömdíszítéseket minden alkalmakra!

 • Extra finom csillámpor 3g PC461
Kiszerelés:
3g
Termék kódja:
PC461

RRP: 390 Ft Ár: 390 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

Extra finom csillámpor, 3g PC461 körömdíszítéshez, csillámtetováláshoz, kreatív hobbi kelléknek.


Az extra finom csillámporok széles választéka áll a rendelkezésedre legújabb körömdíszítésedhez. A szemcsék mérete már olyan aprócska, hogy azt szabad szemmel szinte alig látható, mondhatni por állagú. Ám még nem annyira apró, hogy a finomabb színátmeneteket ne tudd megalkotni könnyedén.

Az extra finom csillámporok nagy előnye a finom csillámporokéval szemben, hogy kiválóan alkalmasak alap színezésre és könnyedén kialakíthatók velük színátmenet.

Az extra finom csillámporokat bátran használhatod körömlakkos alapra vagy géllakkos alapra is, de kiválóan felhasználható épített műköröm díszítésére is. Géllakkos körömdíszítés választása esetében a csillámporokat magába még meg nem kötött géllakkba de akár a fedő rétegként szolgáló fényzselébe is szórhatod és ezután köttesd meg az erre alkalmas lámpád fénye alatt.

A Extra finom csillámpor száraz, hűvös helyen, napfénytől védve, gyermekek elől gondosan elzárva tárolandó.

 

 

Vásárlói vélemények

 • Adrienn

  Minden szuper volt nagyszerű mindent meg találok amire szükségem van

 • Kitti

  Jól fedő színek

 • Zsuzsanna

  Építő zselé

 • Alexa

  Az összes