Vásárlás a Moonbasanails műkörmös webáruházban

Most összeszedtük Neked, hogyan tudsz gyorsan és hatékonyan válogatni és bevásárolni legújabb körömdíszítésedhez alapanyagokat, kellékeket az internetes webáruházunkból, a moonbasanails.hu felületéről.
Csupán néhány egyszerű lépéssel, nagyszerű műköröm alapanyagokra és kellékekre tehetsz szert.

Olvasd át figyelmesen, hogyan tudsz válogatni, keresni és rendelni tőlünk, hogy ha később újra visszatérnél hozzánk, akkor már magabiztosan tudd kezelni a webáruházunk minden oldalát.

ÚJDONSÁG!

Már okostelefonon keresztül is könnyedén le tudod adni a rendelésed, hiszen fáradságos munkánk eredményeképpen az oldal „mobilbarát” megjelenést biztosít a számodra, így még kényelmesebb a böngészés és vásárlás. Tovább a mobilos vásárlás menetéhez! >>

Lássuk, hogyan tudsz rendelni asztali gépen keresztül:

 • Böngésződ segítségével látogass el a www.moonbasanails.hu webáruházunkba, ahol egyből a nyitólapra jutsz. A fejlécben máris egy hatalmas kereső mezőt találsz, ahol mindig segítséget kapsz, ha netán nem találsz valamit. Kezd el bátran begépelni a keresett termék nevét vagy annak részletét és amennyiben létezik ilyen termék a kínálatunkban, szinte azonnal kidobja neked a találatok között.


 • A Moonbasanails webáruház baloldalát használd bátran „mankónak” válogatásaid és böngészésed során, hiszen itt részletes bontásban, külön kategóriákra lebontva megtalálod azt a több ezer terméket, amit kereshetsz. Válassz szettet, kelléket vagy alapanyagokat, a kategória nevekre kattintva máris eljuthatsz a kiválasztott termékek listájához.
 • Miután kiválasztottad a számodra érdekesnek tűnő alapanyagot vagy kelléket, két lehetőség közül választhatsz:
  • Megtekintheted az általad kiszemelt termék részletesebb adatlapját, termékleírását. Ezt a termék nevére vagy a termék illusztrációs képére kattintva teheted meg. Így a legtöbb esetben részletes leírásokat érhetsz el az adott termék használatával kapcsolatban.
  • Egyből a kosaradba helyezed az általad kiszemelt terméket, amit a kis narancssárga kosárka ikon megnyomásával azonnal megtehetsz. (Ha többet is szeretnél az adott termékből egyszerre a kosaradba helyezni, akkor a kis ikon előtti mezőbe írd be a kívánt mennyiséget és utána nyomd meg a kosárka ikont egyszer.)
 • A termék a kívánt mennyiségben ezzel bekerül a kosaradba. A kosarad tartalmát folyamatosan tudod ellenőrizni a webáruház fejlécében, jobb oldalon található narancssárga kosárka ikonra kattintva. Nagyobb lista esetében javasoljuk, hogy kattints a "Kosár tartalma" gombra a könnyebb áttekinthetőség érdekében. A vásárlást bármikor tudod folytatni és kiegészíteni még további termékekkel, hiszen megrendelésed ekkor még nem végleges és nincs is elküldve.
 • Miután minden termék bekerült a kosaradba és mindent, amit szerettél volna, beszereztél, akkor nem maradt más hátra, mint a rendelésed véglegesítése és elküldése nekünk összeállításra, csomagolásra. Ehhez pedig tedd a következőket:
  Menj és nyisd meg a kosarad tartalmát a fentebb írt módon. Itt van még lehetőséged, hogy újra ellenőrizz minden egyes terméket, hogy biztosan benne van-e és abban a mennyiségben, amiben szeretnél. Ha mégsem, akár ezen az oldal is tudsz módosítani rajta.


 • Rendelkezel kedvezményre jogosító kuponkóddal? Akkor ezt a kuponkódot a Kosár tartalma oldalon tudod megadni. Ügyelj arra, hogy pontosan add meg a számsort és az érvényesítéshez nyomd meg a narancssárga „kupon érvényesítése” gombot. Amennyiben minden rendben van, a rendszer azonnal frissíteni fogja neked a kedvezménnyel csökkentett megrendelési árat. Ez egyébként majd a visszaigazoló leveledben is szerepelni fog és a számlát is az alapján állítjuk majd ki neked.


 • Szeretnénk folyamatosan ajándékokkal elhalmozni téged, amiért a Moonbasanails.hu webáruházat választottad. Ezért ha a megrendelésedkor a kosár tartalma oldalon megadod az e-mail címed, számos, folyamatosan frissülő ajándékok közül választhatsz, amelyeket teljesen ingyen küldünk neked a megrendelésedhez csomagolva. Megrendelésed értékét növelve, egyre több ajándék közül választhatsz.
 • Most, hogy mindennel elkészültél és összeállt a végleges megrendelésed, akkor kattints az oldal alján található „Tovább a megrendeléshez” zöld gombra. Most fog következni az a rész, ahol megadod nekünk a címedet, hogy hova szeretnéd rendelni a kért termékeket és milyen fizetési móddal szeretnéd azt kifizetni. Itt nagyon fontos, hogy figyelmesen és nagy gondot ráfordítva tölts ki minden olyan mezőt, ami mindenképp szükséges ahhoz, hogy gördülékenyen eljusson hozzád a csomag.
 • Miután megadtad a személyes adatokat, amelyek mindenképpen kellenek ahhoz, hogy értesíteni tudjunk a csomagod feladásáról és várható érkezéséről, válassz fizetési és szállítási módot. Több opció közül tudsz választani. Válaszd mindig a számodra legkényelmesebb és legelőnyösebb opciót.

  Tudtad, hogy tudod időzíteni a csomagod? Nem szeretnéd, hogy azonnal küldjük a megrendelt termékeket, hanem egyéb programod van még és csak pár nappal később tudnád csak átvenni a csomagod? Megoldható. Válaszd ki a kívánt időpontot a legördülő listából, így biztosan azon a napon fog csomagod érkezni, amikorra kéred. Ha azt szeretnéd, hogy csomagod a lehető leghamarabb érkezzen meg hozzád, akkor válaszd a Leggyorsabban opciót.
  Amennyiben olyan termék található a megrendelésedben, amely "előrendelhető" státuszban volt, úgy a csomaogod a termék raktárunkba érkezése után azonnal tudjuk küldeni. Ez általában 1-3 munkanap szokott lenni. A feladásról mindig kapsz értesítő e-mail-t!
  Szeretnél megjegyzést rögzíteni megrendelésedhez? Ezt is megteheted a Megjegyzésed mezőbe írva. Ide üzenhetsz nekünk a termékekkel kapcsolatban, vagy üzenhetsz röviden a futárnak, hogy mire figyeljen, amikor kézbesíti neked a csomagod. (pl: kaputelefonon más név szerepel.)
 • Ha minden rendben, akkor már csak egy teendőd maradt, hogy miután elolvastad az általános szerződési feltételeket és egyetértettél vele, pipáld be a kis rublikát előtte és kattints a „Megrendelést véglegesítem” zöld gombra. Ezzel kész is vagy. Megrendelésedről perceken belül megerősítő e-mail-t küldünk benne minden további részlettel.
Fontos!
2017 őszétől a számlát már nem találod meg a csomagodba kinyomtatva, hanem azt elektronikusan, a megrendelésnél megadott e-mail címre küldjük el, amint átadtuk a csomagod a kiválasztott futárszolgálatnak. Óvjuk és védjük környezetünket a fölösleges nyomtatási terhektől! Az elektronikus számla ugyanolyan érvényes és elfogadott, mint a nyomtatott számla és a garanciális ügyintézéshez ugyanúgy elfogadható. Ha mégis szükséged lenne nyomtatott számlára, azt az e-mail-ed mellékletében található számla kinyomtatásával bármikor elkészítheted.

Garancia érvényesítésénél fontos, hogy a termékeket csak akkor áll módunkban garanciálisan cserélni, ha a termék eredeti doboza is megvan és visszaküldésre kerül a részünkre! A termék visszaküldésénél mindenképp helyezd a csomagba a megrendeléskor kapott garanciajegyet és a számla egy másolatát, továbbá egy rövid üzenet a csomagkezelő munkatársaknak, amiben leírod pár mondatban, hogy mi volt a probléma a termékkel. Ez azért is fontod, mert csak ebben az esetben tudjuk vállalni, hogy adott esetben garanciális cserét biztosítsunk a számodra.
Ne feledd: a garancia papíron megtalálod a visszaküldési címet is, ami nem ugyanaz, mint a számlázási címünk!

Amennyiben további kérdésed vagy észrevételed lenne a megrendeléseddel vagy a webáruház működésével kapcsolatban, keress minket bátran az ügyfélszolgálatunk elérhetőségének egyikén!
 
Hogyan tudsz mobilon keresztül vásárolni a Moonbasanails.hu webáruházból?
 1. Mobilod böngészőjének segítségével látogass el a www.moonbasanails.hu webáruház linkjére vagy QR-kód olvasóddal nyisd meg akár most azonnal.
 2. A nyitólapon máris megtalálod a legújabb és legnépszerűbb termékek kínálatát. Ám ha ez nem lenne elég, a teljes kínálatért koppints a Termék kategóriák mezőre. Így lenyílik neked egy lista amely közül már tudsz válogatni kedvedre a keresett termékek iránt.
 3. Szeretnél inkább keresni egy termék nevére vagy annak részletére? A naracssárga mezőre koppintva a kereső mező lenyílik és már pötyögheted is a keresett termék nevét, amit a kereső azonnal ki is dob neked, ha létezik olyan nevű termék a kínálatunkban.
 4. Koppints a kívánt termék nevére vagy annak illusztrációs nevére, hogy elérd a részletes termék adatlapot. Miután kiválasztottad a számodra érdekesnek tűnő alapanyagot vagy kelléket, két lehetőség közül választhatsz:
  • Megtekintheted az általad kiszemelt termék részletesebb adatlapját, termékleírását. Ezt a termék nevére vagy a termék illusztrációs képére koppintva teheted meg. Így a legtöbb esetben részletes leírásokat érhetsz el az adott termék használatával kapcsolatban.
  • Egyből a kosaradba helyezed az általad kiszemelt terméket, amit a kis narancssárga kosárka ikonra koppintva azonnal megtehetsz. (Ha többet is szeretnél az adott termékből egyszerre a kosaradba helyezni, akkor a kis ikon előtti mezőbe írd be a kívánt mennyiséget és utána koppints a kosárka ikonra egyszer.)
 5. A termék a kívánt mennyiségben ezzel bekerül a kosaradba. A kosarad tartalmát folyamatosan tudod ellenőrizni a webáruház fejlécében, jobb oldalon található narancssárga kosárka ikonra kattintva. Nagyobb lista esetében javasoljuk, hogy kattints a Kosár tartalma gombra a könnyebb áttekinthetőség érdekében. A vásárlást bármikor tudod folytatni és kiegészíteni még további termékekkel, hiszen megrendelésed ekkor még nem végleges és nincs is elküldve.
 6. Miután minden termék bekerült a kosaradba és mindent, amit szerettél volna, beszereztél, akkor nem maradt más hátra, mint a rendelésed véglegesítése és elküldése nekünk összeállításra, csomagolásra. Ehhez pedig tedd a következőket:
  Menj és nyisd meg a kosarad tartalmát a fentebb írt módon. Itt van még lehetőséged, hogy újra ellenőrizz minden egyes terméket a kosaradban, hogy biztosan benne van-e és abban a mennyiségben, amiben szeretnél. Ha mégsem, akár ezen az oldal is tudsz módosítani rajta.
 7. Rendelkezel kedvezményre jogosító kuponkóddal? Akkor ezt a kuponkódot a Kosár tartalma oldalon tudod megadni. Ügyelj arra, hogy pontosan add meg a számsort és az érvényesítéshez koppints a narancssárga „kupon érvényesítése” gombra. Amennyiben minden rendben van, a rendszer azonnal frissíteni fogja neked a kedvezménnyel csökkentett megrendelési árat. Ez egyébként majd a visszaigazoló leveledben is szerepelni fog és a számlát is az alapján állítjuk majd ki neked.
 8. Szeretnénk folyamatosan ajándékokkal elhalmozni téged, amiért a Moonbasanails.hu webáruházat választottad. Ezért ha a megrendelésedkor a kosár tartalma oldalon megadod az e-mail címed, számos, folyamatosan frissülő ajándékok közül választhatsz, amelyeket teljesen ingyen küldünk neked a megrendelésedhez csomagolva. Megrendelésed értékét növelve, egyre több ajándék közül választhatsz.
 9. Most, hogy mindennel elkészültél és összeállt a végleges megrendelésed, akkor kattints az oldal alján található „Tovább a megrendeléshez” zöld gombra. Most fog következni az a rész, ahol megadod nekünk a címedet, hogy hova szeretnéd rendelni a kért termékeket és milyen fizetési móddal szeretnéd azt kifizetni. Itt nagyon fontos, hogy figyelmesen és nagy gondot ráfordítva tölts ki minden olyan mezőt, ami mindenképp szükséges ahhoz, hogy gördülékenyen eljusson hozzád a csomag.
 10. Miután megadtad a személyes adatokat, amelyek mindenképpen kellenek ahhoz, hogy értesíteni tudjunk a csomagod feladásáról és várható érkezéséről, válassz fizetési és szállítási módot. Több opció közül tudsz választani. Válaszd mindig a számodra legkényelmesebb és legelőnyösebb opciót.

  Szeretnél megjegyzést rögzíteni megrendelésedhez? Ezt is megteheted a Megjegyzésed mezőbe írva. Ide üzenhetsz nekünk a termékekkel kapcsolatban, vagy üzenhetsz röviden a futárnak, hogy mire figyeljen, amikor kézbesíti neked a csomagod. (pl: kaputelefonon más név szerepel.)
 11. Ha minden rendben, akkor már csak egy teendőd maradt, hogy miután elolvastad az általános szerződési feltételeket és egyetértettél vele, pipáld be a kis rublikát előtte és kattints a „Megrendelést véglegesítem” zöld gombra. Ezzel kész is vagy. Megrendelésedről perceken belül megerősítő e-mail-t küldünk benne minden további részlettel.
Mi történik azután, ha előreutalásos fizetési módot választottál?

Előreutalás esetében a megrendelésed leadását és annak visszaigazolását követően rajtad áll, hogy mikor utalod el a pénzt számlaszámunkra. Ilyenesetben pár munkanapot várni kell, mire a bankok egymás között elintézik az utalás folyamatát. Mi rendszeresen, naponta többször is figyeljük számlaszámunkat. Amint látjuk, hogy megérkezett az utalásod, a legrövidebb időn belül küldjük a csomagod.

Honnan tudod, hogy a csomagod feladtuk és elindult feléd?

Amint csomagoló munkatársaink elkészültek az általad választott termékek összeállításával és csomagolásával, küldünk neked egy tájékoztató e-mail-t, amiben már benne lesz a választott futárszolgálat nyomkövetési információja is, amivel bármikor könnyedén tudod ellenőrizni, hogy épp merre jár a csomagod. Ezt azért is tarjuk fontosnak, hogy gond esetén akár Te is fel tudd venni a kapcsolatot a futárszolgálattal és egyeztethess velük a csomagod holléte felől.

Hogyan tudsz külföldi címre csomagot rendelni?

Lehetőség van, hogy Európán belül szinte bárhova eljuttassuk megrendelésed futárszolgálat segítségével. Nem magyarországi szállítási cím esetében utánvétes fizetési mód nem áll rendelkezésre, csak az előre utalásos opciót választhatod. Csak a pénz megérkezése után tudjuk a csomagod útnak indítani. A pontos szállítási árakról és várható szállítási időkről a Szállítási költségek oldalunkon találsz bővebb információkat. Külföldről az utalást csak az euro alapú bankszámlánkra tudod előre utalni, ezzel a te banki költségeid is jelentősen alacsonyabbak, mintha a forint alapú számlára utalnál. Erre nagyon figyelj, ha ezt az opciót választanád termékek külföldi címre történő rendelése esetében.

Amennyiben további kérdésed vagy észrevételed lenne a megrendeléseddel vagy a webáruház működésével kapcsolatban, keress minket bátran az ügyfélszolgálatunk elérhetőségének egyikén!

Kategória: A honlap használata

<< vissza géllakk blog főoldalára

Új hozzászólás

A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező!

Hozzászólások a Vásárlás a Moonbasanails műkörmös webáruházban című műköröm bloghoz:

 • Papp Kata

  Üdvözlöm. :) Én is külföldön tartózkodom, (Németország) a szállítási tarifák érdekelnének, ugyan azok mint Tenerifére? Köszönöm

 • Törzsök Csilla

  Nagyon jók a minőségük a termékeknek.

 • Veszeliné Rácz Margit

  Üdvözlöm!Kedden leadott rendelésem mikor fog megérkezni ?Visszajelzést nem kaptam a rendeléssel kapcsolatban.Köszönöm!

 • Barta-Berenyi Attilane

  egy db. szines muk. zseles szett

 • Takács Adél

  Üdv,nem kaptam visszaigazoló e mailt ! Számítsak a csomagra vagy adjam le a rendelést még egyszer?

 • Dani Ferencné

  Elnézést,de most vettem észre,hogy elírtam a címem a jó cim Petőfi utca 30

 • Dano Margit Molnarne

  Minnel elobb meg jojon a csomag

 • Pintye Judit

  T. Monobansalis. Írtam önöknek egy e-mailt, hogy 04.10.-én feladtam a rendelést, át utaltam a pénzt is, de semmi választ nem kaptam, és a csomag sem érkezett meg. Kezdem a bizalmamat elveszíteni önök iránt, annál is inkább mert ez volt az első rendelésem, és máris csalódnom kellett. Szeretnék választ kapni a kérdésemre. Üdv: judit

 • lakatos adrienn

  Minnél elöbb megérkezzen a csomag.

 • Karin

  Hello, Looking for a set of gel lack. thank you

 • Lakatos Anett

  Sziasztok! Kaptam a héten egy 10%-os kedvezménykupont, amit 30-áig tudnék felhasználni. Sajnos az e-mailt véletlenül töröltem. El tudnátok újra küldeni? Szeretnék még a héten rendelni. Nagyon szépen köszönöm!

 • Beck Nóra

  Sziasztok! Sajnos az e-mailt még nem kaptam meg, el lehetne újra küldeni?

 • dinokcintia

  szia ha lehetne akor 30 dikára volna jo a rendelés köszönöm

 • Kisgyörgyné Fekete Piroska

  :)

 • Moonbasanails.hu

  Kedves Nóra!Sajnos személyes átvételre nincs lehetőséged. Kérd a csomagod futárszolgálattal, vagy PostaPontra. Az utóbbinál 5000 Ft felett már csak 190 Ft a szállítás költsége!

 • Szijártó Nóra

  Tisztelt Adminisztrátor!Ebben a hónapban mindössze egy darab lakkot szeretnék venni. Hol tudom a terméket személyesen átvenni?A választ előre is köszönöm!Üdvözlettel Szijártó Nóra

 • Kocsis Ágnes

  Tisztelt Forgalmazó! Szeretnék az akciós csiszoló gépből rendelni,de sajnos nincs raktáron.Szeretném meg kérdezni mikor lesz.

 • kisné riczu krisztina

  külföldre is szállitanak?

 • simák andrea

  azt szeretném kérdezni önöktöl hogy mennyi azaz összeg amiért vásárolnom kell hogy a kupont beváltsam a minimum összeg ft ban ? köszönöm

 • kinga

  Szeretnék érdeklődni banki fizetés lehetséges ezen az oldalon nem utánvétel szeretném? Köszönöm választ előre is.

 • Nagy Nándorné Szabó Györgyi

  Szeretném megrendelni a 18 W-os UV lámpás zselé készletet (23990.-), de kettő napja nincs készleten. Érdeklődtem már Major Sándornak írt emailben, de választ sem kaptam. Kérhetek segítséget, ha megrendelhető, akkor a fenti címre írnának nekem, de a futárt sem küldöm vissza, ha akár már holnap hozza! Köszönettel: Nagyné Györgyi

 • Balogh Tünde

  Nagyon tetszenek a gél lakok

 • Balogh Tünde

  Nagyon tetszenek a gél lakok

 • Moonbasanails.hu

  Kedves Zuzu! Köszönjük hogy követsz minket, és érdeklődsz. Attól is függ mekkora a rendelésed. GLS futárszolgálattal 2 kg-ig 6 300 Ft, Postával 1 kg-ig kb 4 500 Ft, 2 kg-ig kb 7 000 Ft a csomag küldése.

 • Zulejka Huri

  Sziasztok!! Nyomon követlek benneteket a facebookon is es nagyon teteszenek a termekeitek. Erdeklödni szeretnek hogy Tenerifere is vallatok-e csomagküldest rendeles eseten es ha igen mennyi a postaköltseg amit ebben az esetben felszamolnatok nekem? Valaszotokat elöre is köszönöm Szep napot Zuzu

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}