Műköröm Nagykereskedés

 

A Moonbanails 2010 év végén jelent meg a magyar műköröm piacon. Az induláskor az első termékek egyike a géllakk volt. Ez idő alatt számtalan fejlődésen ment keresztük a géllakk. Mára már a kínálat bőséges és közel 1084 árnyalat közül választhatsz több, mint 15 kategóriából.

A moonbasanails Fő célja, hogy olyan minőségi termékekkel lássa el a viszonteladói partnereit, ami a rendkívül változatos világban is megállja a helyét. Vásárlóink elégedetten használják a termékeket. Vásárlóink visszajelzései alapján megalapozottan tudjuk kijelenteni, hogy Prémium minőség megfizethető áron. Ez az ami a Moonbasanails márkát legfőképpen jellemzi.

Magyarországon és már külföldön is több, mint 60 boltban és számos online áruházban is elérhetők a termékek. Folyamatos fejlesztés és gyors kiszolgálás jellemző a Moonbasanails márkára.

Viszonteladó partnereinkkel arra törekszünk, hogy minőségi és elérhető áras szolgáltatást tudjunk nyújtani a vásárlóknak. Ha üzleted, szalonod vagy webáruházad van, tarts velünk és legyél viszonteladó partnerünk.

 

Viszonteladó szeretnél lenni? Kattints ide.