Gyűjts pontokat, vásárolj olcsóbban

Hűségpont lekérdezés itt:

{{message}}A pontgyűjtés szabálya, működése
A www.moonbasanails.hu webáruházban történő valamennyi vásárlásod után automatikusan, előre leírt szabályok szerint hűségpontot adunk. A hűségpontokat a megrendelésnél megadott e-mail címedhez kötve írjuk jóvá. Ezért is célszerű ugyanazt az e-mail címed használnod vásárlásaid során.

Mikor és mennyi pont jár
A megrendelt és kifizetett termékek után jár adott számú hűségpont, akár akciósan, akár teljes áron jutottál hozzá a megrendelt termékhez.

 


Extra kiemelt időszak:

10 éves lett a Moonbasanails.hu webáruház ezért 2021.03.02 és 2021.12.31 között Dupla pontott adunk a megrendelések után.

A kiemelt időszakban a 10.000 Ft értékű vásárlás esetén nem 20 pontot írunk jóvá minden átvett és kifizetett csomag után, hanem minden 10.000 Ft értékű vásárlás esetén 40 pontot írunk jóvá. Ami azt jelenti, hogy minden minden 250 Ft után jár 1 pont. A pontok visszavásárlási értéke nem módosult, de így is kétszer annyit pontot ér a megrendelésed.Minden bruttó 500 Ft után 1 hűségpontot írunk jóvá.
Például kosaradban 5 000,- Ft értékben helyezel el termékeket és azokat meg is rendeled, akkor a rendszerünk rövid adminisztrációs idő után 10 pontot fog jóváírni neked az e-mail címedhez, amelyet a rendeléskor megadtál.
Pont státuszok
A pontjai a megrendelés után 5 különböző státuszba kerülnek meghatározásra.

 

Aktív pontok: Ebbe a státuszba azok a pontok tartoznak, amelyeknek a forint értéke már ki lett fizetve. Ezeket a pontokat tudod következő vásárlásod során levásárolni.

Függőben lévő pontok: Ebbe a státuszba azok a pontok tartoznak, amelyek a megrendelt terméket, még nem fizetted ki, vagy még nem érkezett be hozzánk a pénz. Amint kifizeted a terméket a termék pontértéke pár napon belül a már meglévő aktív pontokhoz adódik hozzá, amit felhasználhatsz.

Felhasznált pontok: Ebben a státuszba tartoznak a korábbi vásárlásaidnál már beváltott, levásárolt pontjaid.
 
Zárolt pontok: Ebbe a státuszba azok a pontok tartoznak, amelyeket a megrendelésed során váltasz be.  Addig maradnak a pontok ebben a státuszban, amíg a megrendelést ki nem fizeted, vagy a megrendelés törlésre nem kerül visszamondás miatt. A pontok kifizetésnél a felhasznált pontokhoz, visszamondásnál a törölt pontokhoz íródnak jóvá.

Törölt pontok:Ebbe a státuszba azok a pontok tartoznak, amelyek a megrendelésedért járnak, viszont a megrendelés valamilyen oknál fogva nem lett kifizetve. Pl. visszamondtad vagy nem vetted át a csomagot.


Miért nem jár pont és miért nem
Az alábbi esetekben NEM írunk jóvá pontokat egyenlegeden:

 

  • Szállítási költség árára
  • Megrendelésednél, kérésedre a csomagban található termék magasabb értékű termékre való cseréje esetében
  • A megrendelésedhez automatikusan vagy az általad választott ajándékok után

Az alábbi esetekben tehetsz szert pontokra:

  • Minden vásárlásod alkalmával a kosaradban elhelyezett termékek értékének megfelelően. (Minden 500 Ft után 1 pont)
  • Elfogadott és jóváhagyott körömdíszítéses fotó után, amelyet a Képfeltöltés oldalon töltesz fel.

Pontbeváltási időszak
Nincs külön pontbeváltási időszak. Amennyiben már van hűségpontod, akkor a www.moonbasanails.hu webáruházban minden nap 0-24 óráig tudsz pontokat beváltani. A pontokat valós pénzre és szállítási díjra nem válthatóak át!
 
Meddig érvényes a pont – avagy meddig tudom gyűjteni a pontjaimat
A vásárlásoknál járó pontokat vagy a sikeres és elfogadott képfeltöltésekért járó pontokat a jóváírásuktól számított egy évig tudod halmozni, gyűjteni és levásárolni. Az egy év, azaz 365 nap után a pontjaid automatikusan elvesznek, így azokat utólag már nem tudod vásárlásodnál felhasználni. Az így elveszett pontokat nem áll módunkban újra jóváírni egyenlegeden. Ezért is fontos, hogy figyelemmel kövesd pontjaid állását.
 
Hogy tudod beváltani a pontokat
A Kosár oldalon tudod beváltani a már meglévő pontjaidat, az e-mail címed megadását követően, azonnal. Amennyiben a Kosár oldalon korábbi vásárlásaid során használt e-mail címed adod meg, azonnal láthatod, hogy mennyi pont áll a rendelkezésedre beváltásra.

A pontokat akár be is tudod osztani, tehát Te tudod megszabni, hogy egy vásárlás során mennyi pontot szeretnél beváltani. Ehhez nem kell mást tenned, mint a kívánt mennyiségű pontot megadni a mezőben majd kattints a „Pont beváltása” gombra egyszer. A rendszer ezt követően azonnal levonja a kosaradban található termékek összértékéből a pontjaid értékét. A levonást mértékét azonnal látni fogod a kosaradban található terméklista alatt található összesítőben.


Pontbeváltás értéke – avagy mennyit ér egy pont
Az 1 hűségpont értéke 
5,- Ft, ami a megvásárolt termékek után fizetendő végösszegből kerül levonásra.

Példa:Ha minden bruttó 500 Ft után 1 pont jár. A megrendelésed értéke 12 600,- Ft, amint kifizeted a megrendelésed, jóváírunk részedre 25 pontot. A következő vásárlásodnál a már meglévő 25 pontodat be tudod váltani, amennyiben 1 pont 5 Ft-ot ér, akkor 25 pont beváltása esetén 125 Ft kedvezményt írunk jóvá részedre.


A pontbeváltás alsó értékhatára
A pontokat bármilyen kis összegű megrendeléshez be tudod váltani. Így ha sok pontod összegyűlik, a pontok beváltásával akár 0 Ft ért is vásárolhatsz.
Fontos! A pontokat szállítási díjra nem válthatod be, ezért azt 10.000 Ft alatt minden esetben ki kell fizetned.  
 
Pontösszesítő értesítő
Minden hónap elején e-mailben tájékoztatunk a pontjaid aktuális állásáról. A pontjaidat az alábbi űrlapon keresztül, az e-mail címed megadásával bármikor lekérdezheted.
 
A pontgyűjtés szabályzatán a módosítás jogát fenntartjuk.
 
Érvényes: 2017. április 3-től visszavonásig.
Utolsó módosítás ideje: 2021. március 1.