Géllakk, gél lakk és műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda

 1. One step, 3step vagy hagyományos géllakk: mi köztük a különbség?

  A géllakk szó hallatán mindenkinek a kedvenc terméke ugrik be: ez van, akinek a One Step géllakk, van, akinek a 3Step géllakk, míg másoknak a hagyományos géllakk. Mivel webáruházunkban mindegyik kapható, vizsgáljuk meg, mi közöttük a különbség, így könnyebben kiderül, melyiket érdemes választanod!

  Kategória: Géllakk

 2. Egy igazi optimista: a Nyilas

  Ha te, illetve a vendéged a Nyilas jegyben született, akkor bizonyára érdekel, mi jellemző ezekre az emberekre. Milyen körömdíszítés a legelfogadhatóbb számukra, és miért nem mindegy, milyen alapanyagokat használsz a manikűrözés során? Tarts velünk, és választ kaphatsz a kérdéseidre!

  Kategória: Géllakk

 3. CleanSept Pro felületfertőtlenítő

  A szépségipar folyamatosan változik és ebben a dinamikus világban fontos, hogy mindig a legjobb megoldásokat kínáljuk. A higiénia kulcsfontosságú szempont minden szalon és kozmetikai üzlet számára. Ennek szellemében hoztuk létre az Eper illatú CleanSept Pro-t. Ami egy innovatív 3 az 1-ben felületfertőtlenítő, amely kéz-, eszköz-, és felületfertőtlenítésre is alkalmas.

  Kategória: Géllakk

 4. Megéri otthonra műköröm csiszológépet vásárolni?

  Ha te otthon, magadnak készíted a géllakkozást, és már van némi tapasztalatod, akkor bizonyára felmerült benned az igény, hogy egy csiszológépet is beszerezz ehhez. Cikkünkben bemutatjuk, miért van valóban szükség egy jó minőségű gépre otthoni használatra is, és kiderül az is, melyik a legmegfelelőbb készülék.

  Kategória: Géllakk

 5. Tiger Eye Mágnesek: A tökéletes tigrisszem hatás titka

  A körömdíszítés világában a részletek számítanak. A Tiger Eye géllakkok már önmagukban is lenyűgözőek, de a valódi varázslat akkor kezdődik, amikor a Tiger Eye szupererős mágnessel kombinálod őket. Ebben a bejegyzésben bemutatjuk, hogyan használd a mágneseket a legmegkapóbb hatás eléréséhez.

  Kategória: Géllakk

 6. Tiger Eye Géllakk Színskála: A ragyogás minden árnyalata

  A körömdíszítés világában a színek és a textúrák végtelen kombinációja áll rendelkezésre. Azonban vannak olyan különleges termékek, amelyek egyszerűen kiemelkednek a tömegből. A Tiger Eye géllakk egyike ezeknek a csodálatos újításoknak, amelyekkel minden köröm művésznek ismerkednie kell. Most pedig bemutatjuk a teljes színskálát, hogy megtaláld a számodra tökéletes árnyalatot!

  Kategória: Géllakk

 7. Tiger Eye Géllakk: A ragyogás és az elegancia találkozása

  A körömdíszítés világában a trendek gyorsan változnak, de vannak olyan stílusok, amelyek időtlenek és mindig divatosak maradnak. A Tiger Eye géllakk pontosan ilyen. Ez a különleges termék nem csak a szépség és az elegancia kombinációját kínálja, hanem egy olyan egyedülálló hatást is, amely minden tekintetet magára vonz.

  Kategória: Géllakk

 8. 5+1 hasznos tipp műkörömépítőknek

  Ha te is műkörmösként dolgozol, bizonyára szívesen fogadott hasznos tippjeinket, amelyek egyrészt a hatékonyság növelésére vonatkoznak, másrészt arra adnak útmutatást, hogyan járhatsz még inkább kedvében a vendégeidnek, illetve hogyan érdemes fejleszteni magad. Ha megfogadod tanácsainkat, nemcsak népszerű szolgáltatásokat fogsz tudni nyújtani, hanem bevételedet is növelheted.

  Kategória: Géllakk

 9. Őszi-téli körömdíszítési tippek

  Ahogy a fák lombjai hullanak és a természet színei megváltoznak, úgy változik a körömdíszítési trendek palettája is. Az őszi-téli körömdíszítés különleges, mert ebben az időszakban a természet színei és a hideg időjárás miatt a melegebb, sötétebb árnyalatok kerülnek előtérbe. De nem csak a sötét színeknek van itt az ideje!

  Kategória: Géllakk

 10. 10 év együttműködés a GLS Hungary-val: Egy különleges nap a logisztika világában

  Amikor együttműködésről beszélünk, gyakran gondolunk a közös célokra, a kölcsönös tiszteletre és a közös sikerre. Azonban ritkán állunk meg annak megünneplésére, amikor egy partnerség valóban kivirágzik és hosszú távúvá válik. A Moonbasanails és a GLS Hungary közötti együttműködés éppen ilyen. Tíz évvel ezelőtt kezdtük el közös utunkat, és azóta is folyamatosan építjük és erősítjük kapcsolatunkat.

  Kategória: Géllakk

 11. Halloweeni körömdíszítések

  Ahogy a levelek lassan aranyba és vörösbe borulnak és a napok egyre hűvösebbek és rövidebbek lesznek, tudjuk, hogy a Halloween közeledik. Az évnek ez a különleges időszaka nem csak a jelmezekről és a tréfákról szól, hanem arról is, hogy a körmeinken is megjelenítsük ezt a misztikus és varázslatos ünnepet. A Halloween a kreativitás és az önkifejezés ideje, és miért ne tennénk ezt meg a körmeinkkel is?

  Kategória: Géllakk


 12. Halloweeni körömdíszítés egyszerűen

  A Halloween nem csak az ijesztő jelmezekről és a finom édességekről szól, hanem egy különleges alkalom arra is, hogy a körmeinken is megjelenítsük ezt a misztikus ünnepet. A sötét, mély színek, a narancs, a fekete és a lila dominanciája, valamint a tipikus halloweeni motívumok, mint a tökök, boszorkányok, szellemek és pókok, mind-mind hozzájárulnak a tökéletes Halloween hangulathoz.

  Kategória: Géllakk

 13. Halloweeni díszek körömre

  A halloween ünnepe egyre népszerűbb hazánkban is, sőt egyre többen tartanak bulikat, partikat október végén az alkalomhoz kapcsolódva. Sokan beöltöznek ilyenkor valamilyen félelmetes jelmezbe, és természetesen a körömdíszítést is ennek megfelelően választják ki. Írásunkban ezért most végigvesszük, melyek a leggyakoribb szimbólumai a halloweennek, melyek a manikűrözés során is megjelenhetnek!

  Kategória: Géllakk

 14. Októberi szállítási információ

  Az októberi hosszúhétvégére érvényes szállítási információt szeretnék megosztani veled. Még időben vagy a rendelés leadásával, hogy az októberi hosszú hétvégére minden szükséges kellék megérkezhessen.

  Kategória: Géllakk

 15. A manikűrösök rémálma: a deformált köröm

  A manikűrösök gyakran találkoznak a munkájuk során deformált körmökkel, amelyek kezeléséhez nagy tapasztalat kell. Mivel több fajtája is létezik a körömelváltozásoknak, és ezek különféle okok miatt alakulhatnak ki, röviden összefoglaljuk mindazt, amit a témáról tudni érdemes. Tarts velünk!

  Kategória: Géllakk

 16. Vörös, zöld, kék és sárga is szerepel a 2024-es tavaszi-nyári divatszínek között

  A Pantone Intézet minden év végén közzéteszi az Év színét, amely meghatározó árnyalat lesz a következő esztendőben a divat- és szépségiparban egyaránt. Sajnos a bejelentésre még néhány hetet várnunk kell, de addig is itt vannak a tavaszi-nyári színek a Pantone ajánlása alapján. Használd majd te is fel ezeket a manikűrözés során!

  Kategória: Géllakk

 17. A japán manikűr elképesztő hatása

  Ha szeretnél egy igazán klassz szolgáltatással kedveskedni vendégeidnek, akkor gondolj a japán manikűrre! Sokan nem is tudják, hogy létezik ilyenfajta technika is, pedig a japán manikűrrel számos eredmény érhető el, legfőbb előnye, hogy visszaadja a körmök természetes szépségét. Cikkünkben bemutatjuk az elkészítés lépéseit.

  Kategória: Géllakk

 18. Moonbasanails Unboxing nyereményjáték

  Az unboxing nyereményjáték egy új trendet mutat be azoknak akik még nem ismerik az unboxingot. Amikor a futár kopogtat az ajtódon és egy csomaggal érkezik, mindig megdobogtatja a szíved? Szereted kibontani, bemutatni az új rendelésedet és kíváncsi vagy, mi vár rád? Akkor most duplán érdemes izgulnod! Az új Moonbasanails unboxing nyereményjátékban a csomag kibontásával is nyerhetsz!

  Kategória: Géllakk

 19. Milyen körömdíszítést készíts egy Mérlegnek?

  Itt az ősz, amit az is jelez, hogy hamarosan a Mérleg jegyébe lép a Nap. Mindezt az őszi nap-éj egyenlőség idején, szeptember 23-án teszi meg, és innentől kezdve október 22-ig a Mérleg jegyűek ünnepelhetik a születésnapjukat. Ismerd meg te is jobban e jegy szülötteit, hogy a jellemükhöz illő körömdíszítést ajánlhasd fel számukra!

  Kategória: Géllakk

 20. Ezért adj kézmasszázst a vendégednek a manikűr mellé!

  Amikor ellátogatunk a kedvenc manikűrösünkhöz, az mindig feltölt minket energiával. Ennél már csak az a jobb, mikor a szép körömdíszítés mellé egy frissítő kézmasszázst is kapunk. Ha te is szeretnél a vendégeid kedvében járni, akkor alkalmazd te is ezt a csodás, stresszmentesítő módszert!

  Kategória: Géllakk

 21. Egy varázslatos termék, a Fusion AcrylGel Luminous előnyei

  Igazán különleges alapanyagot keresel műköröm elkészítéséhez? Akkor figyelmedbe ajánljuk a varázslatos Fusion AcrylGel Luminous termékeket, amelyekkel csodás körömdíszítések hozhatók létre. Ismerd meg a Fusion AcrylGel Luminousban rejlő lehetőségeket!

  Kategória: Géllakk


 22. Lehet-e egy tininek műkörme?

  Sok műkörmös tapasztalja, hogy egyre több fiatal szeretne valamilyen szép, tartós manikűrt viselni. Ez nem is lenne gond, hiszen a körömápolás a testápolás fontos része, azonban nem mindegy, hogy egy 10-12 éves kislányról vagy egy nagyobb, 16-18 éves kamaszról van szó.

  Kategória: Géllakk

 23. Honnan szerezz be körömdíszítési ötleteket?

  Akár kezdő, akár haladó vagy a műkörmözés terén, valószínűleg nehezedre esik újabbnál újabb, egyedi díszítési módokat kitalálnod. Nem akarsz koppintani senkit, de azért jó lenne, ha lenne valami kiindulópont? Hozunk most neked pár tippet ahhoz, hogy hol találsz körömdíszítési ötleteket!

  Kategória: Géllakk

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}