Géllakk, gél lakk és műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda

 1. A töredezett körmök okai

  Körmeink sokat elárulnak rólunk, ezért nemcsak stílus szempontjából fontosak, hanem az egészségi állapotunkról is fontos információkat hordoznak. Rengeteg nő és férfi küzd például törékeny körmökkel, ami képes megkeseríteni a mindennapjainkat. Érdemes hát utánajárni, mi okozhatja a problémát.

  Kategória: Géllakk

 2. Nyárvégi körömdíszítési tippek

  Hamarosan itt a nyár vége és beköszönt az ősz és ismét nyugovóra tér a természet a nyári pörgés és burjánázás után. Ám még egy teljes hónap áll a rendelkezésünkre, amit nem szabad kihagyni, hogy a nyarat még kiélvezzük. Éppen ezért mostani összeállításunkban olyan körömdíszítéseket hoztunk el neked, amelyek igazán beleadnak apait-anyait egy nyárvégi körömdíszítés elkészítéséhez. 3. Manikür-pedikür anatómia, avagy a köröm felépítése

  Cikkünkben kicsit mélyebben belemegyünk a köröm biológiai felépítésébe, hiszen egy nagyon érdekes témáról van szó. A köröm felépítésének megértése hozzájárulhat a megfelelő körömápolási rutin kialakításához is, ezért érdemes tovább olvasnod.

  Kategória: Géllakk

 4. Pedikűrözz otthon, ha szeretnél

  Itt a nyár és ilyenkor előkerülnek a szebbnél szebb szandálok, papucsok és flip-flopok. Ahhoz, hogy ne kelljen szégyenkezned a lábfejed és körmeid állapota miatt, érdemes egy teljeskörű lábápolással indítani a szezont. Cikkünkben lépésről lépésre elmondjuk, hogyan kivitelezheted a pedikűrt otthon, így a pénztárcád is kímélheted.

  Kategória: Géllakk

 5. Még több kreatív nyári körömdíszítési tipp

  Újabb csodás nyári hónap áll előttünk, így újabb körömdíszítési tippekkel készültünk mostanra, amivel biztosan beindítjuk a te fantáziádat is, hogyan varázsolhatsz könnyedén magadnak nyári körömdíszítéseket. Igyekeztünk mindent részletesen összeszedni, hogy neked már tényleg csak a rendelés gombot kelljen majd a végén megnyomnod.


 6. Honnan tudod, hogy jó a manikűrös?

  Mindannyian tökéletes körmökre vágyunk, hiszen megjelenésünket körmeink állapota nagyban meghatározza és a választott manikűr természetesen a személyiségünket is tükrözi. Szerencsére a körömművészet rendkívül változatos a tervezés és alkotás szempontjából, bár a jó kézügyesség még kevés ahhoz, hogy elsőrangú és hozzád illő manikűrt kaphass. Az alábbiakban olyan tulajdonságokat szedtünk össze, mellyel a jó szakember minden esetben rendelkezik.

  Kategória: Géllakk


 7. 2021 legforróbb nyári körömtrendjei

  Idén egészen más nyár elé nézünk, mint tavaly és abban egyetérthetünk, hogy végre mindenki megérdemel egy kis könnyedséget. Ez a nyár végre újból a szabadságról, a megjelenésről szólhat, ezért az idei körömtrendek is ezt a tendenciát követik. Itt az ideje megtervezni az új megjelenésed, hiszen, ha minden igaz, végre újra emberek között lehetünk. Ne aprózd el a dolgot, legyen drámai a belépőd.

  Kategória: Géllakk

 8. Géllakk vagy épített műköröm? Melyik megoldást érdemes választanod?

  Hogy kinek milyen technikával készült műköröm az ideális megoldás, minden esetben személyre szabott kérdés. Az egyéniségtől, az ízléstől, valamint életvitelünktől is függ. A választást munkád is befolyásolhatja, de akár egy esetleges allergia is hatással lehet arra, milyen fajta műkörmöt érdemes választanod.

  Kategória: Géllakk

 9. Baby boomer körömdíszítés

  A Baby boomer körömdíszítés az utóbbi idők egyik legnépszerűbb és leggyakrabban kért körömdíszítési technika, ami valahogy mindenki érdeklődését egyből felkelti, ahogy meghallja. És valóban, a Baby boomer körömdíszítés egy halvány átmentet képez a klasszikus francia és az új divatú ombre körömdíszítés között.


 10. Zselés műköröm nyárra

  Zselés műkörmökből idén nyáron sem lesz hiány. Éppen ezért most összeszedtünk néhány igazán trendi ötletet, ami hasznos kiindulópont lehet az idei nyárra.


 11. Tankolj be nyári színekből kedvező áron!

  Mindannyian várjuk a jó időt és a kellemes tavaszvégi, nyári hangulatot, ezért már most elkezdünk a manikűr-pedikűr témakörben felkészülni az új szezonra. A virágzó tavaszi és az élettel teli nyári árnyalatokkal bátran kísérletezhetsz, és ehhez egy-két tippet is adunk.

  Kategória: Géllakk

 12. Hogyan válassz profi műköröm csiszológépet?

  Egy kis szakmai kitekintés következik, méghozzá a csiszológépek kínálatában. Ha rendszeresen műkörmözöl, netán szalont vezetsz, akkor nem is kell elmagyaráznunk, mennyire fontos eszköz ez az életünkben. A minőségi gépek nem csak időt, energiát spórolnak nekünk, de a munka minőségét és az ügyfelek komfortérzetét is emelik. Elvitathatatlanul fontos a munkagépek biztos forrásból való beszerzése, és természetesen a karbantartásról és higiéniáról sem feledkezhetünk el!

  Kategória: Géllakk

 13. Szerezz be egy profi műkörmös táskát!

  Tiszta és rendezett környezetben az alkotás is egyszerűbb. Amellett, hogy az egészséges rendetlenség fogalma mindenkinél mást jelent, van náhány olyan alapvető követelmény, amiben műkörmösök, szépségiparban dolgozók és magánemberek egyaránt megegyezhetnek. Ez pedig nem más, mint a magas higiéniai követelmények és a rendezett, balesetmegelőző környezet fenntartása. Ez olyan alapvetés, ami mindenkinek egyértelmű kéne legyen, mégis belefuthatunk ellentétes magatartásba.

  Kategória: Géllakk

 14. Szexi Ferrari-piros gél lakkok

  Kapcsolj turbófokozatra egy energikus színnel! A Ferrari és a piros szín szinte elválaszthatatlan asszociációk, melyek a sebesség és versengés maszkulinitása mellett a női szépséget és csábítást is magukban hordozzák. Az egyik legikonikusabb párosítás a Ferrari és a piros, ha az autósportok szerelmeseit kérdezzük. Szintén klasszikus párosítás a csábító nő és a vörös körmök, vörös rúzs, vörös ruha. Keresve sem találnánk tehát ennél szembetűnőbb szexi szimbólumot a gél lakkok soraiban sem.

  Kategória: Géllakk

 15. A legmesésebb körömdíszítés: Unikornis körömdíszítés

  Unikornis körömdíszítés - mert mindenkiben ott rejlik egy kisgyermek! Most egy igazán "ereszd el a hajamat" stílusú körömdíszítési tippel készültünk. Az unikornis körmöket pedig bátran választhatod alkalmi és hétköznapi viseletnek is. Csak rajtad áll, hogy mennyire tudod elengedni fantáziád. 16. Gél lakkos körömdíszítések húsvétra

  A Húsvét a legtavasziasabb ünnep. Mivel mással lehetne megünnepelni, mint egy csodálatos körömdíszítéssel, ami még inkább emeli az ünnep fényét és tökéletesen összhangot teremt közted és az ünnepi megjelenésed között.


 17. Jól passzol a gél lakk rövid körmökhöz is?

  Rendszeresen visszatérő kérés, kérdés a körmösnél és az otthoni szépítkezéskor is, hogy mennyire mutatós, mennyire megoldható egyáltalán a rövid, pici köröm gél lakkozása. Ebben az írásban összeszedtünk rengeteg olyan díszítési lehetőséget és praktikát, amivel bebizonyosodhat, hogy egyáltalán nem számít, milyen hosszú a körmöd, ugyanúgy gyönyörű manikűrt készíthetsz, vagy készíttethetsz el magadnak.

  Kategória: Géllakk

 18. Húsvéti szállítási információk

  A húsvéti hosszú hétvégére érvényes szállítási információkat szeretnék megosztani veletek, hogy a húsvéti körömdíszítéseitek elkészítéséhez szükséges alapanyagok és kellékek még időben megérkezhessenek.

  Kategória: Géllakk

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}