Géllakk, gél lakk és műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda

 1. 6 gyönyörűen elegáns manikűr, amire a főnököd sem nézhet ferdén

  Mindannyian szeretjük az izgalmas manikűröket, ám az is igaz, hogy ezeket nem mindenki tudja viselni a saját körmein. Ennek lehet a preferencia az oka, ám az is lehet, hogy a munkahelyen nem nézik jó szemmel a „kirívónak” titulált manikűröket. Amennyiben te is magadra ismertél ebben a leírásban, jó helyen jársz. Ebben a cikkben mutatunk pár elegáns manikűrt, amivel igényes körmöket varázsolhatsz magadnak!

  Kategória: Géllakk

 2. Így tedd tartósabbá a manikűröd!

  Mindannyian imádjuk a gyönyörű, igényes körmöket. Viszont a friss manikűr állapotának a fenttartása nem egyszerű feladat. Ebben a cikkben elolvashatod, hogyan növelheted meg a körmeid tartósságát!

  Kategória: Géllakk

 3. Őszi géllakkos körömdíszítési tippek

  Őszi géllakkos körömdíszítési tippjeinket most három újabb gondolatébresztő változattal bővítjük. Most, hogy az ősz már a langyos szeptember után idén októberben megmutatta erejét, talán a körömdíszítésünk is felvehetné a kesztyűt és erősebb színekben pompázhat.


 4. Géllakk leszedés otthon? Gyerekjáték!

  Nincs annál kínzóbb érzés, mint amikor elkezd lenőni a géllakk manikűrünk, és csak hetek múlva tudunk elmenni körmöshöz. Ám szerencsére otthon is le tudjuk szedni a körömlakkot. Ebben a cikkben elolvashatod, hogyan.

  Kategória: Géllakk


 5. Ezek 2021 őszének legújabb körömtrendjei!

  Megkezdődött az ősz, ez pedig egyet jelent azzal, hogy megérkeztek 2021 őszének köröm trendjei is. Amennyiben te is követed a divatot, lehet, hogy te is kedvet fogsz kapni pár új szín kipróbálásához. Ebben a cikkben összeszedtünk pár olyan színkombinációt, amikkel garantáltan ki fogsz tűnni a tömegből!

  Kategória: Géllakk


 6. Akril vs. géllak: melyiket válasszam?

  Ma már többféle műköröm építési technika közül válogathatunk, ha gyönyörű manikűrt szeretnénk magunknak tudni. Ilyen például az akril is, ami talán a legsűrűbben használt módszer a műkörmök építésére. Na de jobb lenne a géllakknál? Ha igen, miben tér el tőle? Ebben a cikkben elolvashatod!

  Kategória: Géllakk

 7. Terhesen biztonságos manikűrt viselni?

  Terhesen rengeteg dologra érzékennyé válik a szervezet. Ezért nem csoda, ha te is inkább megbizonyosodnál arról, hogy a körmeid nem veszélyeztetik az egészséged és kisbabád állapotát. Ebben a cikkben kifejtjük, hogy van-e veszélye a terhesen hordott manikűrnek.

  Kategória: Géllakk

 8. Óvni kell a géllakkból készült manikűrt a nyaralás alatt?

  Lassan már a nyár vége felé közeledünk, ám ez nem azt jelenti, hogy vége lenne a nyaralási szezonnak. Viszont a vakáció felvethet pár kérdést a körmeinkkel kapcsolatban: most vigyáznunk kellene rájuk? Netalán vannak olyan anyagok, amelyek gyengítik a felhelyezett géllakot? Ebben a cikkben pontosan erről olvashatsz.

  Kategória: Géllakk

 9. A töredezett körmök okai

  Körmeink sokat elárulnak rólunk, ezért nemcsak stílus szempontjából fontosak, hanem az egészségi állapotunkról is fontos információkat hordoznak. Rengeteg nő és férfi küzd például törékeny körmökkel, ami képes megkeseríteni a mindennapjainkat. Érdemes hát utánajárni, mi okozhatja a problémát.

  Kategória: Géllakk

 10. Nyárvégi körömdíszítési tippek

  Hamarosan itt a nyár vége és beköszönt az ősz és ismét nyugovóra tér a természet a nyári pörgés és burjánázás után. Ám még egy teljes hónap áll a rendelkezésünkre, amit nem szabad kihagyni, hogy a nyarat még kiélvezzük. Éppen ezért mostani összeállításunkban olyan körömdíszítéseket hoztunk el neked, amelyek igazán beleadnak apait-anyait egy nyárvégi körömdíszítés elkészítéséhez. 11. Manikür-pedikür anatómia, avagy a köröm felépítése

  Cikkünkben kicsit mélyebben belemegyünk a köröm biológiai felépítésébe, hiszen egy nagyon érdekes témáról van szó. A köröm felépítésének megértése hozzájárulhat a megfelelő körömápolási rutin kialakításához is, ezért érdemes tovább olvasnod.

  Kategória: Géllakk

 12. Pedikűrözz otthon, ha szeretnél

  Itt a nyár és ilyenkor előkerülnek a szebbnél szebb szandálok, papucsok és flip-flopok. Ahhoz, hogy ne kelljen szégyenkezned a lábfejed és körmeid állapota miatt, érdemes egy teljeskörű lábápolással indítani a szezont. Cikkünkben lépésről lépésre elmondjuk, hogyan kivitelezheted a pedikűrt otthon, így a pénztárcád is kímélheted.

  Kategória: Géllakk

 13. Még több kreatív nyári körömdíszítési tipp

  Újabb csodás nyári hónap áll előttünk, így újabb körömdíszítési tippekkel készültünk mostanra, amivel biztosan beindítjuk a te fantáziádat is, hogyan varázsolhatsz könnyedén magadnak nyári körömdíszítéseket. Igyekeztünk mindent részletesen összeszedni, hogy neked már tényleg csak a rendelés gombot kelljen majd a végén megnyomnod.


 14. Honnan tudod, hogy jó a manikűrös?

  Mindannyian tökéletes körmökre vágyunk, hiszen megjelenésünket körmeink állapota nagyban meghatározza és a választott manikűr természetesen a személyiségünket is tükrözi. Szerencsére a körömművészet rendkívül változatos a tervezés és alkotás szempontjából, bár a jó kézügyesség még kevés ahhoz, hogy elsőrangú és hozzád illő manikűrt kaphass. Az alábbiakban olyan tulajdonságokat szedtünk össze, mellyel a jó szakember minden esetben rendelkezik.

  Kategória: Géllakk


 15. 2021 legforróbb nyári körömtrendjei

  Idén egészen más nyár elé nézünk, mint tavaly és abban egyetérthetünk, hogy végre mindenki megérdemel egy kis könnyedséget. Ez a nyár végre újból a szabadságról, a megjelenésről szólhat, ezért az idei körömtrendek is ezt a tendenciát követik. Itt az ideje megtervezni az új megjelenésed, hiszen, ha minden igaz, végre újra emberek között lehetünk. Ne aprózd el a dolgot, legyen drámai a belépőd.

  Kategória: Géllakk

 16. Géllakk vagy épített műköröm? Melyik megoldást érdemes választanod?

  Hogy kinek milyen technikával készült műköröm az ideális megoldás, minden esetben személyre szabott kérdés. Az egyéniségtől, az ízléstől, valamint életvitelünktől is függ. A választást munkád is befolyásolhatja, de akár egy esetleges allergia is hatással lehet arra, milyen fajta műkörmöt érdemes választanod.

  Kategória: Géllakk

 17. Baby boomer körömdíszítés

  A Baby boomer körömdíszítés az utóbbi idők egyik legnépszerűbb és leggyakrabban kért körömdíszítési technika, ami valahogy mindenki érdeklődését egyből felkelti, ahogy meghallja. És valóban, a Baby boomer körömdíszítés egy halvány átmentet képez a klasszikus francia és az új divatú ombre körömdíszítés között.


Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}