Géllak, műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda

 1. Készíts Te is Valentin-napi körömdíszítést praktikus körömdíszítők felhasználásával. Néhány egyszerű lépésben megmutatjuk, hogyan lehet kombinálni és felhasználni a webáruházban kapható népszerű kiegészítő díszítőket.


 2. Közeleg a szerelmesek napja, amely egyúttal a világ újjáéledésének, a tavasz várásának ünnepe is. Gyakori, hogy ilyenkor az érzéseinket különféle frissen nyíló, kora tavaszi virágokkal fejezzük ki vagy éppen ezek segítségével kapunk szerelmes üzeneteket. A Valentin naphoz kapcsolódó érzetek az üdeség, légiesség, érzelmesség, életerő, újdonság.
 3. Nem, nem a buborékmanikűr tiszta fehér verziójára gondolunk! Emlékszel, a buborékmanikűr azt volt, amikor kis gombócokat ültettek a körömre vagy olyan sok réteget vittek fel a zselélakkból, hogy domború lett az eredmény. Tény, hogy a hógömb-manikűr is bőven 3D-s, hiszen még a legvisszafogottabb változat is legalábbis kipúposodik, de a merészebbek tényleg teljes gömböket ültetnek a körmeikre. 4. A Fusion AcrylGel a porcelán és a zselés műköröm alapanyagok előnyös tulajdonságát egyesíti. A zselék könnyű kezelhetőségét és csodás áttetszőségét a porcelán technika és tartósság elegyéből született meg a legújabb Fusion AcrylGel alapanyag!
 5. Az idei tél egyelőre nem ígérkezik olyan extrémnek mint a tavalyi, de most meg az időjárás változékonysága kezdheti ki a szervezetünket. Hol meleg van, hol hirtelen lehűl a levegő, nagyon sok a csapadék és gyakori a bőrünket kiszárító, arcunkat kipirosító, kegyetlen szél.


 6. Az elmúlt két évre is jellemző volt már, hogy több trend élt egymás mellett párhuzamosan, időnként össze-összegabalyodva egymással, majd újra szétválva és másikkal „kapaszkodva össze”.
 7. Eljött hát az év talán legjobban várt időszaka, a karácsony! Mostanra már biztosan mindennel elkészültél vagy még a végső simításokat végzed a nagy nap előtt. 8. Sajnos a téli időjárás nem kedvez sem a kezek bőrének, sem a körömlemezeknek. A hideg, a szél, a nedvesség együttes hatása folyamatosan kiszárítja mindkettőt, míg a tápanyagokban szűkölködő téli étrend is hátrányos hatással van a kezeinkre. Mit tehetünk ebben a helyzetben?


 9. Már csak néhány nap van hátra a tél első ünnepéig, amely főleg az apróságok számára okoz örömet: december 6-én Mikulás! Ilyenkor minden óvodában és általános iskolában ünnepséget szerveznek, ahol a lurkók verset mondanak, énekelnek-táncolnak, és a szülők örömtől piros arccal vagy éppen könnyes szemmel hallgatják szülötteiket. 10. Sokan eleve kizárják annak a lehetőségét, hogy ősszel tartsák az esküvőjüket. Nem szeretik a hűvös, borongós időt, szomorúnak tartják a szemerkélő esőt vagy éppen nehezen tolerálják a virágok választékának csökkenését. Pedig egy őszi esküvő sokszor sokkal érzelmesebb és felkavaróbb tud lenni, mint egy tomboló nyári hőségben tartott szertartás.


 11. Sajnos egyre hidegebbre fordul az idő, ezért kénytelenek vagyunk úgy öltözködni, hogy egyre kevesebb bőrfelület látsszon ki belőlünk. Ugyanakkor ennek folytán egyre nagyobb hangsúly kerül a kezeinkre, mint az esztétika, nőiesség forrásaira, így bátran elkezdhetünk különleges kiegészítőket is becsempészni a manikűrünkbe.


 12. Talán nincs is mit csodálkozni azon, hogy a Halloween közeledtével nagy hangsúlyt kapott narancsba hajló sütőtökszín. Ez az az ünnep, amelyre a gyermekek úgy emlékeznek, hogy töklámpást kell faragni, méghozzá a hatalmasra növő Jack O'lantern más néven Jack be little sütőtökből. Ez a tökfajta barátságosan kerek és cikkelyezett, a színe olyan élénk narancssárga, hogy ha még nem is változott töklámpássá, szinte világít.


 13. A gél lakkozás – bár nem ördöngösség, így otthon bátran megtanulható és alkalmazható – elég sok eszköz beszerzését kívánja. Sokan, akik nem fogtak még bele az otthoni géllakkozásba, azt gondolják, hogy a legnagyobb befektetést a lámpa fogja jelenteni, de ez önmagában még egyáltalán nem biztos hogy igaz.


 14. Beszéltünk már az otthon alkalmazható műszempillák főbb csoportjairól, azon belül a különféle termékek jellemzőiről. Nézzünk most meg néhány különlegességet vagy speciális jellemzőt, amely tovább színesíti a műszempillák gyorsan fejlődő és bővülő piacát!


 15. Igazán nem lehetett panaszunk a nyárra, hiszen bőven volt részünk perzselő melegben, vad viharokban, változatos kalandokban. A körömtrendek sokszínűek és szerteágazók voltak idén a forró évszakban is, de bele kell törődnünk, hogy jönnek a változások.


 16. A sminket – különösen az esti vagy alkalmi változatokat – kiválóan kiegészítheti egy műszempilla, főleg, ha elégedetlenek vagyunk a saját pilláinkkal. Műszempillát már évtizedek óta gyártanak, de amíg régen a túlzott smink és az igénytelen, erőszakolt szépség szimbóluma volt, a rendkívüli innovációnak köszönhetően olyan széles a választék, hogy az igazán visszafogott ízlésűek is bátran szemezgethetnek belőle.


Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}