Géllakk, gél lakk és műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda 1. Zselés műköröm nyárra

  Zselés műkörmökből idén nyáron sem lesz hiány. Éppen ezért most összeszedtünk néhány igazán trendi ötletet, ami hasznos kiindulópont lehet az idei nyárra.


 2. Tankolj be nyári színekből kedvező áron!

  Mindannyian várjuk a jó időt és a kellemes tavaszvégi, nyári hangulatot, ezért már most elkezdünk a manikűr-pedikűr témakörben felkészülni az új szezonra. A virágzó tavaszi és az élettel teli nyári árnyalatokkal bátran kísérletezhetsz, és ehhez egy-két tippet is adunk.

  Kategória: Géllakk

 3. Hogyan válassz profi műköröm csiszológépet?

  Egy kis szakmai kitekintés következik, méghozzá a csiszológépek kínálatában. Ha rendszeresen műkörmözöl, netán szalont vezetsz, akkor nem is kell elmagyaráznunk, mennyire fontos eszköz ez az életünkben. A minőségi gépek nem csak időt, energiát spórolnak nekünk, de a munka minőségét és az ügyfelek komfortérzetét is emelik. Elvitathatatlanul fontos a munkagépek biztos forrásból való beszerzése, és természetesen a karbantartásról és higiéniáról sem feledkezhetünk el!

  Kategória: Géllakk

 4. Szerezz be egy profi műkörmös táskát!

  Tiszta és rendezett környezetben az alkotás is egyszerűbb. Amellett, hogy az egészséges rendetlenség fogalma mindenkinél mást jelent, van náhány olyan alapvető követelmény, amiben műkörmösök, szépségiparban dolgozók és magánemberek egyaránt megegyezhetnek. Ez pedig nem más, mint a magas higiéniai követelmények és a rendezett, balesetmegelőző környezet fenntartása. Ez olyan alapvetés, ami mindenkinek egyértelmű kéne legyen, mégis belefuthatunk ellentétes magatartásba.

  Kategória: Géllakk

 5. Szexi Ferrari-piros gél lakkok

  Kapcsolj turbófokozatra egy energikus színnel! A Ferrari és a piros szín szinte elválaszthatatlan asszociációk, melyek a sebesség és versengés maszkulinitása mellett a női szépséget és csábítást is magukban hordozzák. Az egyik legikonikusabb párosítás a Ferrari és a piros, ha az autósportok szerelmeseit kérdezzük. Szintén klasszikus párosítás a csábító nő és a vörös körmök, vörös rúzs, vörös ruha. Keresve sem találnánk tehát ennél szembetűnőbb szexi szimbólumot a gél lakkok soraiban sem.

  Kategória: Géllakk


 6. Gél lakkos körömdíszítések húsvétra

  A Húsvét a legtavasziasabb ünnep. Mivel mással lehetne megünnepelni, mint egy csodálatos körömdíszítéssel, ami még inkább emeli az ünnep fényét és tökéletesen összhangot teremt közted és az ünnepi megjelenésed között.


 7. Jól passzol a gél lakk rövid körmökhöz is?

  Rendszeresen visszatérő kérés, kérdés a körmösnél és az otthoni szépítkezéskor is, hogy mennyire mutatós, mennyire megoldható egyáltalán a rövid, pici köröm gél lakkozása. Ebben az írásban összeszedtünk rengeteg olyan díszítési lehetőséget és praktikát, amivel bebizonyosodhat, hogy egyáltalán nem számít, milyen hosszú a körmöd, ugyanúgy gyönyörű manikűrt készíthetsz, vagy készíttethetsz el magadnak.

  Kategória: Géllakk

 8. Húsvéti szállítási információk

  A húsvéti hosszú hétvégére érvényes szállítási információkat szeretnék megosztani veletek, hogy a húsvéti körömdíszítéseitek elkészítéséhez szükséges alapanyagok és kellékek még időben megérkezhessenek.

  Kategória: Géllakk

 9. Tavaszi cukorpor a szivárvány színeibe

  Dobd fel Te is körömdíszítésed ezekkel a vidám színű Szivárvány Csillámpor (ismertebb nevükön Cukorpor) termékekkel és pompázzanak körmeid a szivárvány összes színében! A Moonbasa tavaszi kínálatában a csillámpor is főszerepet kap és elragadó díszítési ötletekkel is megspékeljük a hangulatot.

  Kategória: Géllakk

 10. Éljen a tavasz, éljenek a márciusi színek!

  Végre itt a tavasz, és a megújulás első melengető napsugarai! Testünket és lelkünket is megérinti ilyenkor a virágzó és halvány napsütésbe hajló árnyalatok és hangulatok kavalkádja! Te is késztetést érzel egy új frizura, egy színes felső, vagy egy romantikus csokor beszerzésére? Vagy a hosszú hétvégét és a pihenést várod, mikor végre lesz egy kis időd törődni magaddal és a szeretteiddel?

  Kategória: Géllakk


 11. Profi körmös eszközök, kellékek, kiegészítők nem csak szakembereknek!

  A műkörmözés, vagy gél lakkozás első blikkre nagyon egyszerű dolognak tűnhet: színes lakkok egy kis kézügyesség és csodás manikűrök, pedikűrök és persze zseniális fotók készülnek a közösségi médiára. A valóság, akárcsak bármely szakmai terület esetében, ennél kissé összetettebb. Nem véletlenül egy éveken át tanulható szakma a manikűr-pedikűrös, vagy a művészeti szintű körömdíszítés.

  Kategória: Géllakk

 12. 10 éves a Moonbasanails.hu webáruház

  Mintha tegnap lett volna, mikor 2010.október 1.-én elindult a moonbasanails.hu webáruház. Ami akkor még elég újdonságnak számított. Az induló termékünk a géllakk volt. A mostani 6ml-s hagyományos géllakkok csak más kiszerelésben.

  Kategória: Géllakk

 13. Vidám tavaszi körömdíszítés

  Vidám tavaszi körömdíszítési tippel készültünk most neked, amivel különleges, matt felületet alakíthatsz ki tavaszi körömdíszítésedhez. Ráadásul tavasszal a halvány pasztell árnyalatok kerülnek domináns szerepbe, de azért a csillogásról sem kell teljesen lemondani. 14. UV Led lámpák, avagy kiút a wattok közül

  Már pár éve megérkezett az UV led korszak a műköröm alapanyagok világába. Segíteni szeretnék a számtalan verzióban elérhető Uv led lámpák közötti eligazodásban. Nem foglalok állást a lámpák mellett, mert minden lámpa megfelelő egy bizonyos funkcióra, de azért már láttam máshol gyerekjátéknak tűnő led lámpát is.

  Kategória: Géllakk


 15. Mini géllakk induló készlet

  A mini géllakk induló készletben minden szükséges kellék megtalálható, ami az elkészítéshez szükséges. A nagyobb szettekhez képest ebben nincs leoldáshoz szükséges kellék és jó pár hasznos kiegészítő. A szett azoknak készült, akik szeretnék kipróbálni a géllakkozást, de még nem bíznak a leoldás egyszerű és gyors sikerében.

  Kategória: Géllakk

 16. Megújult géllakk induló készlet

  Megújult a géllakk induló készlet, hogy egyszerű és könnyed legyen a géllakkozás. Közel kétszer annyi alkalomra elegendő és akár kétszer annyi leoldást tesz lehetővé a megújult szett.

  Kategória: Géllakk 17. Valentin napi körömtippek

  Valentin napi körömtippek blog posztunkban arra keressük a választ, hogy idén milyen körömdíszítéseket is érdemes elkészíteni az év legromantikusabb napjára. Február 14-e egyben a világ újjáéledésének, a tavasz várásának is az ünnepe.


Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}