2021 legforróbb nyári körömtrendjei

Idén egészen más nyár elé nézünk, mint tavaly és abban egyetérthetünk, hogy végre mindenki megérdemel egy kis könnyedséget. Ez a nyár végre újból a szabadságról, a megjelenésről szólhat, ezért az idei körömtrendek is ezt a tendenciát követik. Itt az ideje megtervezni az új megjelenésed, hiszen, ha minden igaz, végre újra emberek között lehetünk. Ne aprózd el a dolgot, legyen drámai a belépőd.

Francia manikűr

Gina Edwars, a híres amerikai műköröm stylist és a Kiss márka nagykövete azt mondja, hogy az idei nyár egyik slágere a francia manikűr lesz. Persze azt is hozzátette, hogy egy kis csavarral mindéképp meg kell fűszerezni a designt.

Ezen a nyáron a francia mini, ovális vagy mandula alakú körmök lesznek a nyerők, melyek legjobb, ha neon vagy pasztellszínekben pompáznak. A francia manikűr lehet neon narancs, merész király lila és élénk zöld is. Sőt, akár az összes szín szerepelhet egy kézen, hiszen a nyári trendek megkövetelik ezt a frissességet.


Neon színek

Az aranybarna bőrhöz passzoló neon színek használatával nem lehet mellényúlni. Itt az ideje, hogy merészen bevállaljuk a színeket és szívből éljük meg az érzéseket. Gondolj egy merész zöldre, mandarin narancssárgára, forró rózsaszínre vagy akár a neonsárga színben pompázó körmökre.

A híres köröm művész, Brittney Boyce azt javasolja, ha a neon szín mellett tesszük le a voksunkat, akkor mellé ne hosszú körömformát válasszunk. Tele-neon stílus esetén jobb, ha rövidebb, kerek vagy természetes csúcsokkal rendelkező körömformát választunk, így az összehatás nem lesz túlzás. Abban mind egyetérthetünk, hogy a neon sosem megy ki a divatból, kiváltképp nyáron.



Élénk ombre körmök

Az egyik legizgalmasabb és legtöbb módon variálható stílus az ombre. Szinte bármilyen színeket összevegyíthetünk és számos hatást kelthetünk a körmökkel úgy, hogy mégsem unalmas az összhatás. Az airbrush körömművészet visszatérésével az ombre egyike azoknak a körömdíszítési metódusnak, mely könnyen megvalósítható az airbrush technikával.

A 90’-es évek visszatérnek, csak most újra gondolva. Mimi D. elismert manikűrművész szerint az idei nyáron az ombre körmök szinte bármilyen élénk színben pompázhatnak, a lényeg, hogy kellőképp feltűnő legyen.



 

Skittle manikűr

Bizonyára te is ismered a Skittle elnevezésű édes, színes cukorkákat, ami az idei nyáron a körmödön is szuper trendi lesz. A divat nagy előnye, hogy otthon is könnyedén elkészítheted, hiszen kivitelezése igen egyszerű. Válaszd ki a 3-5 kedvenc nyári árnyalatod, majd minden egyes ujjadra más-más színt fess fel és máris a nyár egyik meghatározó trendjének megfelelően nézel ki.



Absztrakt művészet a körmökön is

Az átlátszó üveghegyekkel való munka idén hatalmas népszerűségnek örvend. A csavar az lesz, hogy a köröm felületén fényes, absztrakt vonalak és formák lesznek láthatóak, melyeket többnyire élénk színekkel eszközölhetünk ki.

Itt is a lényeg a színekkel való játék, ezen a nyáron az óvatos pasztellek nem lesznek nyerők. Az üvegheggyel rendelkező körmök formáját tekintve a legnépszerűbb a hosszabb mandula alakú körömforma vagy a lekerekített változat. A fent említett díszítést próbáljuk mellőzni négyszögletes hosszú körmökön és arra is figyeljünk, hogy az absztrakt minták a kimondottan rövid körmökön sem mutatnak jól.

Reméljük meghoztuk a kedved egy kis újításra, kínálatunkban az összes létező trendnek megfelelő lakkot megtalálod. Ha a körmök már rendben vannak, akkor indulhat csak igazán a 2021-es nyár.

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}