Együttműködési Lehetőség Infuenszereknek!

 

Új vagy már tapasztalt influenszer vagy? Szeretnél együtt dolgozni egy dinamikus márkával, amely valóban értékeli a partnerséget?
Akkor jó helyen jársz!

 

A műköröm és a géllakk világában magabiztosan mozogsz és szeretnél a követőidnek újdonságokat és népszerű termékeket bemutatni? Akkor megfelelő helyen jársz, tudunk segíteni neked, hogy a tartalmad trendi és naprakész legyen.

A körömdíszítés a színek világáról szól, de mindenki vágyik egy új, jobb élénkebb vagy akár egy letisztultabb színre. Így akár nap mint nap tudunk bemutatni újabb színeket.

A Moonbasanails géllakk és a műköröm világában a számtalan szebbnél szebb árnyalat és alapanyag létezik. A géllakk kínálatunk közel 1084 színből áll, ami magában foglalja az alap, csillámos és a gyöngyház színeket. Valamit az effect géllakkok világ is népes, közel 9 különböző kategóriájú géllakk közül tudsz választani, ami több, mint 300 árnyalatot jelent. Így a variációk száma végtelen.

Eközben természetesen az alapanyag kínálatunk felett sem lehet szemet hunyni, hiszen e téren is óriási választékkal tudunk szolgálni. Legyen szó Milky árnyalatú építőzselékről, Acryl gelekről, Építő porcelánporokról és még sorolhatnánk!

A Moonbasanails áruház 2011 januárjában kezdte meg működését. Azóta folyamatosan bővülő és megújuló árukínálattal van jelen Európa számos országában.

 

Mit kínálunk?

  • Egyedi Termékek: Bőséges kínálatot és kiemelkedő minőségű, trendi termékek, amelyeket büszkén mutathatsz be követőidnek.
  • Támogatás: Profi marketing csapatunk készen áll arra, hogy segítsen tartalmad optimalizálásában.
  • Rendszeres Termékminták: Minden hónapban új termékeket küldünk neked, hogy mindig naprakész lehess.

 

Mit várunk cserébe?

  • Minőségi Tartalom: Egy vagy több, a termékeinket bemutató posztot Instagramon, TikTokon vagy a választott platformodon. (Moonbasanails termékek segítségével elkészült munkák bemutatása. Posztokban a termékek feltűntetése (jól láthatóan). Az influencer csomag kibontása, akár termékek rövid ismertetése.)
    Posztokban jelölni az együttműködést (tehát megjelölni, kiírni, hogy hirdetés)
  • Közösségi Elköteleződés: Interakció a követőiddel, válaszok a termékeinkkel kapcsolatos kérdésekre.

 

Jelentkezz itt vagy e-mailben (info @ moonbasanails.hu). Közösségi média elérhetőségek megadásával (Instagram, TikTok felhasználónév)!
Ha a már meglévő tartalmaid és a karaktered is megegyezik a márkánk arculatával, akkor felvesszük veled a kapcsolatot.

 

 

Jelentkezés: