Termék kategóriák

Géllakkok

Géllakkok nagy választékban a Moonbasanails kínálatából. A gél lakkok kínálatában megtalálod a számorda megfelelő gél lakkot, legyen az akár a szolid géllakkos körömdíszítés, vagy akár a feltűnő effect géllakkokkal készített, feltűnő géllakkos körömdíszítés. Válaszd a minőségi Moonbasanails géllakkokat és varázsolj csodálatos géllakkos körömdíszítéseket gyorsan és könnyedén.

Géllakkok minden mennyiségben. A Moonbasanails webáruházban minden gél lakk megtalálható, ami a mindennapos vagy éppen az alkalmi és különleges körömdíszítés elkészítéséhez szükséges lehet. Ráadásul nem maradsz egyedül legújabb géllakkjaiddal, hiszen segítséget nyújtunk a használatukhoz, leírásokkal a gyönyörű köröm élményének eléréséhez.

Magas minőségű gél lakk alapanyagok, hatalmas színválasztékban, minden műkörmös igényt kielégítve. Használhatod őket profi műkörmös szalonokban, vagy akár otthon is. Mi minden segítséget megadunk a használatukhoz. A termékek adatlapján megtalálható leírásokkal segítjük a munkád.

A hagyományos, három lépéses géllakkok nagy előnye, hogy a körömlakkokhoz képest is rendkívül nagy, akár 2-3 hétig is tartós eredményt érhetsz el velük. Fényüket nem veszítik el, nem mattulnak be és nem töredeznek be 1-2 nap után.

A Moonbasanails ONE step géllakkok előnye a többi géllakkhoz képest, hogy akár már 1 rétegben is tökéletes fedést érhetsz el. Ezzel időt és energiát spórolhatsz magadnak. Élénk és intenzív színkínálat jellemzi a Moonbasanails ONE step géllakkokat.

A Thermo géllakkok előnye, hogy látványos és különleges körömdíszítés készíthető vele, hiszen Thermo géllakkos körömdíszítéseddel a hőmérséklet változásával körömdíszítésed színe is változik.

A Metál géllakok előnye a többi géllakkal szemben, hogy látványos fémes hatás érhető el vele körömdíszítéseden.

A 3D matt géllakkokkal homokhatásúvá varázsolhatod körömdíszítésed.

A Tiger eye géllakkok előnye, hogy különleges, úgynevezett "fényjáték" varázsolható a körömdíszítésedbe a szupererős mágnes segítségével. Ráadásul már több altípusa is létezik, amelyekkel további effekteket lehet előcsalogatni a végleges körömdíszítésedben.

A MagicTOP géllakkokkal az egyszerű pasztell színekből csillámos hatást csalogathatsz elő.

A Foszforeszkáló géllakkok a partik és a bulik nagy kedvence, hiszen a sötétben világító géllakkok nagy mértékben vonzák a figyelmet és a fürkésző tekinteteket.

A Solar effect géllakkok pedig az igazi napimádók géllakkja, csakúgy, mint a Thermo géllakkok színváltás képességgel bírnak, amit a nap fényére azonnal megtapasztalhatsz te is.

Válogasd össze a kívánt géllakkjaid, és mi akár 1-2 munkanapon belül kiszállítjuk Neked.