Termék kategóriák

Diorit géllakk

Fedezd fel a lenyűgöző Diorit géllakkok világát, amelyek áttetszőségükkel új dimenziót adnak körömdíszítésednek! Világos, ideális esetben fehér alappal kombinálva a lehető legtökéletesebb hatást érheted el. Különleges pöttyös hatás varázsolható vele, amely garantáltan magával ragadja a tekinteteket. A Diorit géllakkokkal bátran játszhatsz a kreativitásoddal, és egyedi körömművészeti alkotásokat hozhatsz létre. Tedd még izgalmasabbá a körömdíszítésed és fedezd fel a Diorit géllakkok varázslatát!

A diorit géllakkok használata egyszerűen:

Előkészítjük a körömlemezt (bőrfeltolás, bolyhosítás, polírozás, portalanítást).

Előkezeljük a körmöt Nail Prep-pel, majd fokozzuk a tapadást leoldható bonder-rel.

A leoldható bonder, egy tapadást elősegítő anyag, ami segít abban, hogy tartósabb legyen a körömdíszítésed. A leoldható bonder is UV/LED lámpa fénye alatt köt meg.

A bonder megkötése után vidd fel az első réteg géllakkot. Az első réteg géllakkot ne vidd fel túl vastagon, ugyanis ha így jársz el, akkor előfordulhat, hogy kötés közben a géllakk megcsúszik, elfolyik. A géllakkot határozott lakkozó mozdulatokkal vidd fel, ne maradjon levegő a géllakk alatt, mert „fellevegősödhet” és így már nem lesz tartós a géllakkos körömdíszítés.

A géllakk UV vagy UV LED lámpa fénye alatt köt meg. A halványabb színek az első réteg felvitelekor a legtöbb esetben nem fednek megfelelően, csak majd a második réteg felvitelekor. A második réteg géllakkot is határozott lakkozó mozdulatokkal vidd fel, ne legyen levegős, ne érintkezzen a géllakk a bőrrel. Ha mégis érintkezik, akkor kötés előtt narancspálca segítségével távolítsd el lefolyt alapanyagot. A második réteg géllakkot is lámpázni kell. A géllakkot nem kell fixálni. Kötés után a géllakk fixálását követően a géllakk színe bemattulhat, akár halványodhat is!

Végezetül, hogy tartósabb legyen a körömdíszítésed a két réteg géllakkot vond be egy vékony réteg leoldható fényzselével. A fényzselé se érintkezzen a bőrrel. Csak leoldható fényzselét használj, mert a nem leoldható fényzselé a géllakkon elrepedhet. A leoldható, fixálós fényzselét gél fixáló folyadék segítségével fixálni kell. Kötés után ennél a fényzselé típusnál ugyanis zselészerű marad a körömdíszítés felszíne, amit fixálással el tudsz távolítani. Fixálásmentes, leoldható fényzselé használatánál fixálásra nincs szükség, hiszen kötés után körömdíszítésed tökéletes, csillogó és tartós lesz.

A géllakk 2-3 hétig is tartós marad, körömlemezed a zselé alatt gyorsabban fog nőni, mert nem a körömlemezednek van természetes kopása, hanem csak a géllakkodnak.