Facebook
 Kezdőlap Kezdőlap - Műköröm blog - Műköröm cikkek - Baby Boomer az ismerős ismeretlen
 

Baby Boomer az ismerős ismeretlen

Bár a festés maga legalább olyan népszerű mint a francia, ha csak a nevét mondjuk, még nem biztos, hogy tudjátok miről van szó. A műkörmösöknél az egyik leggyakrabban kért minta, hiszen angyali visszafogottságával, végtelen változatosságával, izgalmas sokszínűségével a lehetőségek kimeríthetetlen tárházát képviseli.

A baby boomer körmök kinézete két fő festési technológiai irányvonalat egyesít. Az egyik a francia, a másik az ombre. A baby boomer lényege az, hogy a körmök vége teli fehér, a középső része átmenetet képez a körömtőnél elhelyezkedő nude rózsaszín felé. Vagyis úgy néz ki mint egy rózsaszín felületre készült fehér ombre vagy mint egy elmosódó határvonalú alap francia.

Persze ennél egy picit többről van szó. Hiszen a baby boomernek számtalan verziója létezik. Nem mindenki használ rózsaszínt, nem mindenki alkalmaz hófehéret, van aki erősebben láttatja az átmenetet, és van, aki nagyobb kontrasztot hidal át a homályos résszel.

Elgondolkodtunk azon, hogy a nevét honnan kaphatta és bár erről a neten vajmi kevés információ lelhető fel, többféle verzió is felállítható. A „baby boom” olyan időszakot jelent, amikor egy adott közösségben megnövekszik a gyermekáldások száma, azaz amikor egyszerre több barátnő vagy számos filmsztár esik teherbe vagy egy adott társadalomban messze az átlagot meghaladó szülés történik. Ha innen indulunk ki, a baby boomer olyan csábító körmöket is jelenthet, amelyek hozzájárulnak a népszaporulat növekedéséhez.

Vannak olyan források, amelyek szerint onnan ered a név, hogy az egyik „baby boom” időszak, a '60-as évek divatjára utal vissza ez a festési mód.


Ha más megközelítésből kívánjuk megfejteni, a „baby” jelentheti a nőt is, aki a manikűrt hordja, míg a „boomer” szó arra utal, hogy valami fellendül, növekedni kezd. Vagyis ez a fajta festési mód a mai modern és sokoldalú nő mintája, aki különféle körülmények között is képes megállni a helyét, bátran egyensúlyozva életének fontos szerepei (feleség, anya, dolgozó nő stb.) között. A sikeréhez ez a festési mód – amely egyedi, változatos, sokoldalú, ugyanakkor ha kell merész vagy ha akarjuk vagány is lehet – is hozzájárul.

Megjelent: 2017-01-31 09:00

Kategória: Műköröm cikkek

<< vissza géllakk blog főoldaláraÚj hozzászólás
*A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező!

  
Név: *
 
Email cím: *
 
Hozzászólás: *
 
Ellenőrző kód:Mennyi 4 + 6 ?  
 
  
Hozzászólások a Baby Boomer az ismerős ismeretlen című műköröm bloghoz:

Varga barbara2017.02.05. 16:10
Szeretném kiprobálni ezt a technikáz

 
Géllakk, műköröm blog
A géllakk, műköröm blog célja, hogy segítséget nyújtson a műköröm termékek használatával kapcsolatban és az otthon is elkészíthető körömdíszítési ötleteket, tippeket mutasson be körömnyomdához, lakkzseléhez, és zselés műkörömhöz.
A műköröm blogban mutatjuk be a web áruház működését és tájékoztatunk az újdonságokról, érdekességekről és a legújabb akcióról. Ne maradj le!
Iratkozz fel a blogértesítőre!
jobb box
Blog kategóriák
Műköröm Blog főoldala
Géllakk
műköröm zselé
A honlap használata
Műköröm cikkek
Gyakori kérdések
jobb box
Blog értesítő
Keresztnév: *
Email cím: *
 Műkörmös vagyok
jobb box
 
 
webshop lezár
lablec bal
 RólunkNekedGéllakkozásMűkörömSzolgáltatásokKövess minket 
 Általános Szerződési feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Oldaltérkép
Szállítási költségek
Mondd el véleményed!
Gyakori kérdések
Pontgyűjtés
Géllakk szett
Géllakk kezdőcsomag
Géllakk
Moonbasa Tiger Eye
Műköröm szett
Műköröm galéria
Műkörmös szett
Chrome por
Viszonteladóknak

Műköröm blog
5 tipp a zselélakk leoldásához
Baby Boomer körmök
Géllakk minta rövid körmökre

FacebookTwitter

 
2011 - 2017 © Netkosár Marketing Kft. www.moonbasanails.hu Minden jog fenntartva!
A weboldalon található képek, szövegek, videók, írásbeli engedély nélkül nem használhatóak fel.
lablec bal
 
 
Paintcafe.hu | ÁrGép | Nails.hu | Koromdiszites.hu
 
 
Látogassa meg a MoonbasaNails - Lakk-zselé, géllac webüzletet a ShopManian arjegyzo   
 
KezdőlapFacebookTwitter