Termék kategóriák

Géllakk 6ml

A Géllakk 6ml-vel végre búcsút inthetsz a körömlakkok bosszantó tulajdonságainak! Fedezd fel a varázslatos leoldható gél lakkok világát, és légy készen a tartósság és szépség új dimenziójára! Ne elégedj meg kevesebbel, hiszen most a saját körmeid varázslatosak lehetnek akár 2-3 hétig is! Csak néhány egyszerű lépés, és kész a csodálatos körömdíszítés, amit mindig is szerettél volna! Tedd próbára magad és a körmeidet, mert a tartós és gyönyörű köröm most a Te kezeidben van.

A géllakk is UV fényre kötő zselé. A körömlakk és a zselé előnyeit egyesíti, használata egyszerű, tartóssága a zselével vetekszik.

A géllakk 6ml két rétegben tökéleten fed. Az első és a második réteget vékonyan, határozott lakkozó mozdulatokkal vigyük fel a körömlemezre. Rétegenként UV lámpázni kell, mert a géllakk csak UV lámpa fénye alatt köt meg. A vékony rétegeket maximum 2 mozdulatból vigyük fel. Figyeljünk, hogy ne maradjon levegős felvitelkor, egyenletesen terítsük el. Narancspálca segítségével korrigálhatunk ha szükséges. A géllakk ne érintkezzen a körömbőrrel.

A géllakk száraz hűvös helyen, napfénytől védve tárolandó. Gyerekek kezébe ne add.
A géllakk UV fényre köt meg, ezért szükséges hozzá műköröm UV lámpa. Otthonra 9W-os vagy 18W-os UV lámpa megfelelő, ebben az esetben az átlagos kötési idő 3-6 perc. Ám a Moonbasanails.hu webáruházból vásárolt valamennyi géllakk az újgenerációs műköröm LED lámpák fénye alatt is tökéletesen megkötnek. LED lámpád teljesítményétől függően a kötési idő akár 30 másodperc is lehet.

Azoknak, akik még korábban nem próbálták még a géllakkokat, de szívesen váltanának a körömlakkról, nekik állítottuk össze Induló készleteinket, amiben egyben megtalálhat mindent, ami az elinduláshoz csak szükséges lehet. Egy készletben megtalálható minden, ami az előkészítéshez, elkészítéshez és a későbbi eltávolításhoz is szükséges! Fontos! A Moonbasanails.hu webáruházban kapható valamennyi géllakk leoldható, így nem szükséges azokat csiszolni, reszelni, hiszen a Lakkzselé leoldó folyadékkal könnyedén eltávolítható a már lenőtt vagy megunt körömdíszítés.

A géllakk 6ml használata lépésről lépésre:

  • Előkészítjük a körömlemezt (bőrfeltolás, bolyhosítás, polírozás, portalanítást).
  • Zsírtalanítjuk a körmöt Nail prep használatával, majd fokozzuk a tapadást leoldható bonderrel. A leoldható bonder, egy tapadást elősegítő anyag, ami segít abban, hogy tartósabb legyen a körömdíszítésed.
  • A leoldható bonder UV lámpa alatt köt meg, 3-6 perc alatt. (LED lámpa esetében ez akár 30 másodperc is lehet.)
  • A bonder megkötése után vidd fel az első réteg géllakkot. Ne vidd fel túl vastagon. Ha vastagon viszed fel, akkor előfordulhat, hogy kötés közben a géllakk megcsúszik, elfolyik. A géllakkot, határozott lakkozó mozdulatokkal vidd fel, ne maradjon levegő a zselé alatt, mert fellevegősödhet és így nem lesz tartós a géllakkos körömdíszítés. A géllakk UV műköröm lámpa fénye alatt köt meg 3-7 perc alatt. (LED lámpa esetében ez akár 30 másodperc is lehet.) A halványabb színek első rétegben nem fednek megfelelően, majd csak második rétegben.
  • A második réteg géllakkot is határozott lakkozó mozdulatokkal vidd fel. Ne legyen levegős, ne érintkezzen a géllakk a bőrrel. Ha mégis érintkezik, akkor kötés előtt narancspálca segítségével távolítsd el. A második réteg géllakk is UV műköröm lámpa alatt köt meg 3-7 perc alatt. (LED lámpa esetében ez akár 30 másodperc is lehet.) A géllakkot nem kell fixálni, csak abban az esetben, ha körömnyomdával szeretnél rá nyomdázni.
  • Végezetül, hogy tartósabb legyen a körömdíszítésed a két réteg géllakkot vond be egy réteg leoldható fényzselével. A fényzselé se érintkezzen a bőrrel. Kötés után zselészerű maradhat a teteje, amit fixálással el tudsz távolítani. Amennyiben leoldható, fixálásmentes fényzselét használsz, a fixálás nem szükséges.
  • A géllakk 2-3 hétig is tartós marad, körömlemezed a zselé alatt gyorsabban fog nőni, mert nem a körömlemezednek van természetes kopása, hanem a géllakknak.