Termék kategóriák

Amber glass géllakk

Amber glass géllakk festett üveg hatású körömdíszítéseket szeretnél? Válaszd hozzá a Moonbasa legújabb Amber glass géllakkjait, amivel egyedi hatású mintákat hozhatsz létre.

Rendkívül látványos és igazán klassz körömdíszítésre tehetsz szert legújabb Moonbasanails Amber glass géllakkjaid segítségével. Játssz a fénnyel és a körömdíszítésed egy színpompás kastély festett üvegablakainak hangulatát idézik meg.

A Moonbasanails Amber glass géllakkjai merőben új termékcsaládnak számítanak a korábbi géllakkokhoz képest. Ezek a géllakkok ugyanis áttetszők. Igazi hatásukat akkor érik el, ha picit hosszabb körömdíszítés szabad szélein kapnak főbb szerepet, hiszen akkor érvényesül a legjobban a festett üveg hatásuk.

Ám a díszítési megoldásoknak csupán fantáziád szabhat határt. Számos egyéb, látványos módja is van annak, hogy Amber glass géllakkoddal díszítsd körömdíszítésed, hiszen látványos borostyánkő hatást is elérhetsz a sárga és a sötétbarna Amber glass géllakkok ügyes keverésével. Vagy készíts szivárványos hatást több Amber glass géllakk összekeverésével, hogy ha neked is színes egyéniséged van. Tényleg csak a fantáziád szab határt elképzeléseidnek.