Termék kategóriák

Hackmanite Amber glass géllakk 5ml #467

Rendkívül látványos és igazán klassz körömdíszítésre tehetsz szert legújabb Moonbasanails Amber glass géllakkjaid segítségével. Játssz a fénnyel és a körömdíszítésed egy színpompás kastély festett üvegablakainak hangulatát idézik meg.

 • Hackmanite Amber glass géllakk 5ml #467
Kiszerelés:
5ml
Szín:
Hackmanite
Termék kódja:
#467

Ár: 1 740 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

A Moonbasanails Amber glass géllakkjai merőben új termékcsaládnak számítanak a korábbi géllakkokhoz képest. Ezek a géllakkok ugyanis áttetszők. Igazi hatásukat akkor érik el, ha picit hosszabb körömdíszítés szabad szélein kapnak főbb szerepet, hiszen akkor érvényesül a legjobban a festett üveg hatásuk.

Ám a díszítési megoldásoknak csupán fantáziád szabhat határt. Számos egyéb, látványos módja is van annak, hogy Amber glass géllakkoddal díszítsd körömdíszítésed, hiszen látványos borostyánkő hatást is elérhetsz a sárga és a sötétbarna Amber glass géllakkok ügyes keverésével. Vagy készíts szivárványos hatást több Amber glass géllakk összekeverésével, hogy ha neked is színes egyéniséged van. Tényleg csak a fantáziád szab határt elképzeléseidnek.

Az Amber glass géllakkok használata

 1. Növeld körömdíszítésed tartósságát előkészítéssel: bőrfeltolással és a fölösleges körömbőr eltávolításával. A köröm felületét portalanító kefe segítségével letisztíthatod.
 2. Bolyhosítsd a köröm felületét buffer segítségével. Tisztítsd meg a körömlemez felületét körömkefével, távolítsd el az így keletkezett port.
 3. Nail prep segítségével zsírtalanítsd a köröm felületét. Fontos, ügyelj arra, hogy a Nail prep a bőröddel ne érintkezzen. A Nail perp egy levegőre száradó anyag, ami a felvitt réteget a körömlemezedet pár másodperc alatt kifehéríti, mattszerű lesz.
 4. Jöhet az első réteg Amber glass géllakk. Csak a körömlemezre vidd fel, a bőröddel ne érintkezzen. Ha mégis, akkor kötés előtt narancsfa pálca segítségével korrigálhatod ezt a hibát.
 5. Az Amber glass géllakkot UV vagy UV LED lámpa fénye alatt köttesd meg.
 6. Csak akkor használj második réteg Amber glass géllakkot, ha az az elképzeléseiddel is egyezik. Ez a géllakk minden egyes újabb réteg felvitelekor veszít áttetszőségéből, mivel vastagabb lesz a réteg, amit képzel a körömlemezeden. A tökéletes áttetszőség érdekében elegendő egy maximum 2 réteg használata. Ha viszel fel további rétegeket is, akkor azt mindig köttesd meg UV vagy UV LED lámpa fénye alatt.
 7. Végezetül pedig használj egy vékony réteg Leoldható, fixálásmentes fényzselét. Ezzel fényesebbé és tartósabbá teszed körömdíszítésed.

Az Amber glass géllakkod más területen, mint például a műköröm építésben is fel tudod használni. A különleges formavilág kialakításához felhasznált Nail tip-eket színezheted be velük és érheted el azt a hatást, amit a párizsi Notre Dame rózsaablakán beszűrődő káprázatos színjáték. Használd fantáziád, légy kreatív és valósítsd meg legújabb elképzeléseidet a körömdíszítés világában.

A Moonbasanails Amber glass géllakkok állaga rendkívül sűrű. Így azok számára, akik már megszokták a Moonbasanails korábbi géllakk típusainál tapasztal lágy krémes állagot, számukra is újdonság lehet ez a géllakk állag. Fedőképessége kiváló a géllakknak, hiszen akár 1 rétegben is elérhető a kívánt hatás. Ne feledd: minélt több réteget használsz az Amber glass géllakkokból, annál inkább veszíteni fog a kész munkád az áttetszőségéből.

A Moonbasanails Amber glass géllakkok sűrű állaguknak köszönhetően kiválóan alkalmasak arra, hogy olyan műköröm díszítési megoldásokat is megvalósíts velük, mint a borostyánkő díszítés vagy a drágakő díszítés. Ez az eljárás már igazi szalonmunka szint, így ezt elsősorban gyakorlottabb kezeknek ajánlott.

A drágakő ékszerek készítéséhez körömdíszítésedre, ecset segítségével halmozz egy borsónyi Amber glass géllakkot. Ezt célszerű egy körömékszerbe helyezni, hogy az esetleges elfolyásokat megakadályozd amíg az alapanyag a lámpád fénye alatt megköt. Alapos és hosszabb köttetés után elkészült a drágakő körömékszered, amit további strasszokkal vagy egyéb dekorálási ötletekkel tovább fokozhatsz körömdíszítéseden.

A Moonbasanails Amber glass géllakkok is örökölték a Moonbasanails géllakkok tartósságát, így biztos lehetsz benne, hogy ezzel az alapanyaggal készült körömdíszítésed is akár 2-3 hétig tartós lesz és csillogó.

Amber glass géllakkod mindig száraz hűvös helyen, napfénytől védve és gyerekek elől elzárva tartsd.

Vásárlói vélemények

 • Krisztián

  A minőség. :)

 • Tamásné

  a termék csomagolása és a 3 féle ajándék

 • Andrea

  Könnyen használható

 • Gabriella

  Az élénk nyári gél lakkok