Termék kategóriák

Metál géllakk, Metál géllack

Fedezd fel a Metál géllakkokkal a metál színek lenyűgöző világát, amelyek igazán ütős kiegészítői lesznek szettjeidnek! Az arany és ezüst ékszeres csillogásán túl számtalan színlehetőség vár rád, hogy kifejezd a stílusod és személyiséged minden árnyalatát! Tedd felejthetetlenné minden pillanatodat az egyedülálló metál hatással a körmeiden! Ragadd meg a lehetőséget, és légy a színpompás csillogás középpontja! Próbáld ki a metál színek lenyűgöző varázslatát most, és hagyd, hogy a körmeid ragyogjanak, mint soha máskor!

A Metál géllakkok

Szeretnél metál színeket a körmödre? A gyönyörűen fényes fémhatású géllakkok egyedi megjelenést kölcsönöznek a körmödnek. Használatuk egyszerű, tartósak, akár 3-4 hétig is metál színekben pompázhat a körmöd. Használj Te is metál géllakkokat.

A metál géllakkok UV és UV LED lámpa alatt is megkötnek!

A metál géllakk egy leoldható termék, ami azt jelenti, hogy reszelés nélkül, géllakk leoldó folyadék segítségével egyszerűen eltávolítható.

metál géllakk használata
 1. Fertőtlenítés után, bőrfeltoló és buffer segítségével bolyhosítjuk a körömlemez felületét.
 2. A bolyhosított körömlemezt portalanító kefével portalanítjuk, majd Nail prep-pel előkészítjük.
 3. Nagyon alaposan rázzuk fel a tégely tartalmát! Erre azért van szükség, hogy a színpigmentek és a színmegtartó olaj kellően elvegyüljön. Hosszú tárolásnál előfordulhat ülepedés, de ez nem jelenti a termék minőségének romlását, csupán az alkotó elemek elválását, amit használat előtt alapos felrázással orvosolhatsz.
 4. Dolgozz kevés anyaggal! Az ecsetről az átlagosnál picit több festéket húzz le a tégely száján. Erre azért van szükség, mert a metál géllakk rendkívül jó fedőképességgel bír, így sokkal kevesebb géllakk mennyiséggel is tökéletes fedést érhetsz el, mint a többi típusú géllakk esetében.
  Vékony rétegben vidd fel az első réteg metál géllakkot.
 5. A hagyományos géllakkokkal ellentétben a metál géllakk első rétegét mielőtt UV/LED lámpa fénye alá helyeznéd várd meg, hogy alaposan kiszáradjon. Ez az alkotóelem párolgó olajának teljes elpárolgását jelenti. A teljes kiszáradás akár 3-5 percet is igénybe vehet. Akkor lesz jó, ha már teljesen matt hatást fogsz a teljes körömlemezen tapasztalni.
 6. Ezután következik a lámpázás. Mindenképp tartsd be a lámpád típusának és teljesítményéhez tartozó kötési időket! (Hagyományos UV lámpák esetében pár perc, UV LED lámpák esetében min. 30 másodperc.)
 7. A megköttetett metál géllakk rétegre vigyél fel egy réteg Fixálásmentes leoldható fényzselét, amit szintén köttess meg UV/LED lámpád fénye alatt.
 8. A második réteg metál géllakkot a már megkötött fényzselére vidd fel. Itt is igaz a „kevesebb néha több” elve, tehát dolgozz kevés anyaggal a gyorsabb száradás és a jobb eredmény érdekében!
  Ezt a réteget is hagyd kiszáradni teljesen! Ennél a rétegnél fogod tapasztalni, hogy a metál géllakkod elnyeri igazi metálos színét, fémes jellegű lesz a végeredmény. A teljes száradást a metálos szín fogja neked jelezni a teljes körömlemez felületén. A száradási idő itt is kb. 3-5 perc is lehet.
 9. Ezután következik a lámpázás. Mindenképp tartsd be a lámpád típusának és teljesítményéhez tartozó kötési időket! (Hagyományos UV lámpák esetében pár perc, UV LED lámpák esetében min. 30 másodperc.)
 10. Végül egy réteg fixálásmentes leoldható fényzselével zárd le és tedd még tartósabbá metál géllakkos körömdíszítésed. Az utolsó réteg fényzselét se felejtsd el majd UV/LED lámpád fénye alatt teljesen megköttetni.
 11. Az így elkészült metál géllakkos körömdíszítésünk tartós és fémhatású lesz. Ha szükséges körömbőr ápoló olajjal puhíthatjuk a körömbőrt.
Ha igazán szép és tartós eredményt szeretnél elérni

A metál géllakk fémes színpigmentjei miatt kicsit több odafigyelést és nagyobb összpontosítást igényel, mint a hagyományos géllakk típusok. Azonban, ha ezeket az egyszerű szabályokat és követendő lépéseket betartod a végeredmény mindenért kárpótolni fog!
 1. Használat előtt a tégely tartalmát gondosan lezárt kupakkal alaposan rázd fel! Hosszú ideig állni hagyott tégelyben az alkotó elemek elválhatnak egymástól és a színpigmentek úgynevezett „ülepedés” jelensége lesz tapasztalható. A metál géllakk körömlemezre kenése előtt alaposan rázd fel a tégely tartalmát, hogy az alkotóelemek kellően elkeveredjenek. Csak ezután kezdj el vele dolgozni. Ha elfelejted felrázni a tégely tartalmát, nem fogsz szép eredményt kapni, ami csalódást fog okozni a termék használata közben.
 2. A metál géllakkok állaga a hagyományos géllakkokétól jelentős mértékben eltér. Sokkal „hígabb” állaggal rendelkeznek. Ez a pigmenttartó különleges olaj miatt van, amit minden egyes réteg felkenése után hagynod kell teljesen elpárologni a tökéletes eredmény érdekében.
 3. Mivel a metál géllakkok állaga „hígabb”, de a fedőképessége rendkívül magas, ezért nagyon ajánljuk, hogy ecsetedre a lehető legkevesebb festéket vegyél fel és ha kell a kupakhoz tartozó ecset mindkét oldalát húzd le az üveg száján használat előtt. Ha szükséges persze meríts további anyag felviteléért. De már az első használatnál tapasztalni fogod, hogy a metál géllakkok fedőképessége elképesztően jó, ezért sokkal kevesebb géllakkal is elérheted célodat.
 4. A második réteg metál géllak felkenésénél nem kell tartanod az úgynevezett „csíkozó hatástól”. Ez akkor fordulhat elő, ha ecseted a kelleténél kicsit nagyobb szögben, merőlegesen tartod a körömlemezre. Nem kell emiatt újabb és újabb lehúzó mozdulatokat tenned! Arra ügyelj, hogy a teljes körömlemez felületét fedd le a második réteg metál géllakkal, majd hagyd teljesen kiszáradni. Szemmel látható lesz a változás és a csíkok teljesen el fognak tűnni, csak a tökéletes metálos/fémes felület fog maradni.
 5. Mindig tartsd be és kövesd a rendelésed mellé adott, vagy itt leírt használati útmutatót, hiszen mi is azt szeretnénk, hogy akár már elsőre is tökéletes és csodás eredményeket tudj elérni!
metál géllakk, száraz hűvös helyen, napfénytől védve, és gyerekek elől elzárva tárolandó.